Бареков: Спрях сделките между ГЕРБ и ДПС

  • 30 юни 2014 10:30

  • 7387
  • 0
Бареков: Спрях сделките между ГЕРБ и ДПС
©

Спрях сделките между ГЕРБ и ДПС.

Това обяви лидерът на ББЦ, евродепутат и член на Изпълнителното бюро на групата на Европейските консерватори и реформисти Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва пред камерите на БТВ. "След появата ми на консултациите в парламента започна диалог и днес имаме дата за избори, стана ясно, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 си отива и се стопира готвеното съглашателство между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Двамата ме гледаха като хванати по бели гащи, когато се появих в залата. Имам 250 хил. избиратели, а те тръгнаха да правят сделки зад гърба ми. Повечето от предложенията също идваха от мен. Дори беше мое предложението за правителството на националното съгласие, за да се реши кризата с банките, която всъщност е криза в доверието в политиците", разясни Бареков.

За вчерашните консултации при президента той каза, че е направена една сериозна дискусия за политическата и банковата система в България. "Бяха Иван Искров, Калин ХристовКалин Христов Калин Христов е министър на финансите на България от 12 март до 29 май 2013 г.   Калин Христов, няма криза в банките – има криза в политиците и доверието. Борисов, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Местан достатъчно допринесоха през последните години да се срине доверието във всяка една институция в България. Аз не съм част от проблема. От хората, които присъствахме, само аз, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността не сме били във властта и не сме лъгали народа, останалите са го правили не един път", каза Бареков.Според него държавата има нужда от прелегитимация. Затова, по думите му, са нужни и изборите, за да може хората да изберат едно ново управление, което да преподреди политиците.

Той посочи, че през последните дни лъснало тоталното недоверие в политиците. На практика то е фалирало, а не банките. Институциите работят, банките имат пари и въпреки това положението е критично - една банка бе срината, бе направен опит това да се случи и с втора. "Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Цветан Василев минаха всякакви граници, защото разклатиха държавата. Това нямаше да се случи, ако Станишев, Местан и Борисов не бяха допринесли достатъчно краха на доверието в институциите. Те трябва да се махнат. Пеевски и Василев достатъчно причиниха на тази държава, трябва да спрат. Да си мерят приказките, а Василев да се върне и да защити бизнеса си", каза Бареков. "Трябва да се приеме Законът "Чисти ръце". Ако той влезе в сила, политици и бизнесмени няма да могат да клатят държавата. Политиците няма да могат да правят бизнес и ще се прекъсне връзката им с олигархията", категоричен е той.

Относно случващото се с КТБ, лидерът на ББЦ обясни, че до 3-4 дни ще приключи проверката на трезора и ще стане ясно дали банката е източена от вътре. Сега било най-важно да се помисли за народа. Банките са заредени, вчера с камиони са разкарвали пари до трезорите, който иска да тегли, може да го направи. Бареков обаче призова към спокойствие и разум като предупреди, че мародери вече са тръгнали по домовете, за да откраднат изтеглените от хората суми.

 Скандалът между Пеевски и Василев показа, че нямам никакви отношения с двамата, каза евродепутатът. Той обяви, че до дни влиза в ТВ7 по съдебен път да си вземе парите. Телевизията дължи милиони на продуцентската компания "Ноу фрейм" за реализирани, но неплатени предавания.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7387 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини