Реформаторите: Утре трябва да се договори оставката на кабинета

  • 16 юни 2014 13:33

  • 3222
  • 23
Реформаторите: Утре трябва да се договори оставката на кабинета
©

Реформаторският блок настоява на утрешното заседание на КСНС да участват и извънпарламентарни партии, които имат евродепутати след изборите за Европейския парламент.

Очакванията са да бъде договорена оставката на кабинета, за да бъде извадена страната от състоянието на безтегловност, да бъде определена дата за избори и привеждане на държавния апарат в готовност за посрещане на евентуална газова криза заради ситуацията в Украйна. Това заяви на редовната пресконференция на блока Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Аргумент да бъдат поканени на утрешното заседание при държавния глава десните виждат и в темата за новия български еврокомисар, който да бъде номиниран по ясни и прозрачни критерии. Те обаче категорично отхвърлят кандидатурата на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Смятаме, че нито сегашното, нито служебното правителство могат да номинират такъв еврокомисар, посочи лидерът на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва. По думите му, необходими са и разговори за силен служебен кабинет, който да гарантира най-вече предсрочния вот. Смятаме, че е наложителна смяна на областните управители, които пряко са отговорни за произвеждане на изборите, добави още той. РБ иска и оставката на цялото ръководство на ДКЕВР, както и се надява на служебен кабинет, който да разкрие всички документи по "Южен поток".

Реформаторите определиха като фарс петъчното изслушване в Народното събрание по темата на премиера и на министъра на икономиката и енергетиката. По думите на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, бивш министър на енергетиката от ГЕРБ и член на Гражданския съвет на реформаторите, нито Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, нито Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на са дали отговори "на въпроси за 4 млрд. евро". Разбрахме между другото, че договорът е подписан, но кога, от кого, с какъв мандат, какво включва, какви са клаузите. Това са все въпроси, които, според Трайков, са останали неизяснени.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3222 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Я МЕТЛА !

2014.06.17 | 08:35

23
И с какво право иска този Педал участие! Защото е пратеник на Иван Костов-черно-циганина заробил България заради идиотската му приватизация! Радан ли си Кънев ли си- Я МЕТЛА!

2014.06.17 | 06:25

22
След ТИКВАТА ПРОСТА сега и Дудукът-Клитор иска премиер да става ?! Бах ти кандидатите ! Ужас и безумие са настъпили в България !
иван атанасов

2014.06.17 | 06:25

21
ВСЕКИ ИСКА ДА ОПРЕДЕЛЯ ДАТИ ЗА ИЗБОРИ ,СЛУЖЕБНИ ПРЕМИЕРИ , ОБЛ. УПРАВИТЕЛИ , ЕВРОКОМИСАР ...ВСЕКИ ИСКА ДА ДЕЛИ ВЛАСТА , А ЗА ТОВА СИ ИМА ЗАКОНИ ,КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ

2014.06.17 | 06:25

20
Реформаторите и ГЕРБ ще управляват, АТАКА си отива БСП и ДПС ще са в изолация!
DO ANALNOTO TIKVE BOIKO IBRIKA

2014.06.17 | 03:22

19
KUR ZA BOIKO TIKVATA-TURSKA PODLOGA-SVINIA MAZNA!!SMART ZA KURVATA BOIKA!!!

2014.06.17 | 03:22

18
Кого ще реформирате бе, отрепки жалки? Рамадан,Корморан,пичкиния доктор.провинциалния адвокат/с големи познания по история на България-виж вестник Преса от16. 6.2014/ и царско-комунистическата подлога щели да реформират! СМЯХ И УЖАС!

2014.06.17 | 03:21

17
Da go duhate,4erveni komunisti4eski debili,preboiadisani v sinio i gladni za vlast i pari,GERB 6te upravliava otnovo,hva6tam se na bas!
onq s konq

2014.06.17 | 03:21

16
Сидерунгелииии що не эащитавате любимото си провителство и любимия си парламент?Нали си энаете че има ли иэбори,няма атака?Както и да е-решили сте да се самоубивате,правете го.Но пригответе житцето да хапнем,че да ви эапомним с добро!Пък и уиски ако се откъсне от сърцето на стиснатия волен-няма да откажем:)
Мариян Минев

2014.06.17 | 03:20

15
Докога,курвите комуняги,ще ни манипулират!?Теб,г-н Савов(Стефан Савов),Дренчев,Дертлиев и сие така са ви,вързали,окървавили,избиха цвета на българщината,по ваши доноси и в ада не ще намерите покой ако публично,не се покаете!Наведе глава и толкоз!!!Та иде реч за тези,сладкодумни падерастейски анонимници от блоговете и време,аз бедният,невзрачен българин да ви,кажа-наказанието за родоотстъпници,предатели,инородци,е,едно,неотменимо,неизбежно,предстоящо!Ще терминираме,терминаторите!!!Само безусловното обединение на всички дясно-центристки,антикомунистически и патриотични партии и движения ще изтрият,ликвидират тази престъпна болшевишка сган,за да се знае,помни,че никой не може да се гаври със свещената земя,на БЪЛГАРИЯ!!!Морала,наречен,БЪЛГАРИЯ!
Наблюдател

2014.06.17 | 03:17

11
Правителството на Филип Димитров унищожи ТКЗС (селското стопанство). Правителството на Иван Костов разпродаде държавата с най- лудата приватизация направена по света ограбила милиони хора и най-вече пенсионерите в България. Всичките са най-великите демократи в България. Това са най-крадливите демократи познатив историята на България. Сега и този демократ Радан Кънев се кани да краде защото няма осъдени политици. А спрете се бре демократи. Вашата е стани ти са да седна аз а на народа среден пръст. Стига толкова кражби от народа бре мошеници.

2014.06.17 | 03:18

14
Селско стопанство и ТКЗС не е едно и също! Запомни го и стига с червените опорни точки, че станаха черни!

2014.06.17 | 03:18

13
89 г. не само ткзс-тата бяха фалирали, цялата държава другарю, затова луканов спря да обслужва държавните кредити!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини