Оставката на кабинета - дар за рождения ден на Борисов, но той го пропуска

  • 10 юни 2014 20:47

  • 2925
  • 10
Оставката на кабинета - дар за рождения ден на Борисов, но той го пропуска
©

Твърде вероятно е премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да подаде оставката на воденото от него правителство навръх рождения ден на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - 13 юни, коментираха в партийните централи, цитирани от "24 часа". Това бе и една от допълнителните причини социалисти да отричат лансирания от лидера им Станишев вариант.

Самият Борисов обаче ще се прибере от САЩ в неделя следобед и ще изпусне момента с оставката.

Още един "подарък" за опозицията е включил в програмата председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Депутатите ще гледат референдума по изборните правила още тази седмица, обеща той вчера, след като по-рано отказваше да го включи в дневния ред на НС. Допитването бе поискано от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, а след това инициативен комитет внесе в НС 500 000 подписа за допитване по 3-те предложени от държавния глава въпроса - дали гласуването да е задължително, дали да е и по електронен път и как да се засили мажоритарният елемент при избори. Част от подписите обаче се оказаха нередовни.

Отговорните партии да проведат “много внимателно” дебат по датата на изборите, която в крайна сметка ще фиксира президентът. Това призова от Вашингтон в личния си блог лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. “Трябва да се съобразим, че е летен период и има отпуски, но ГЕРБ е готова за избори, така че когато президентът ги назначи - тогава”, добави той.

След като датата на изборите е ясна, отговорните политици трябвало да помислят как могат за два месеца работа на служебното правителство да му оказват подкрепа, за да започне още то незабавните реформи, които за втори път в една седмица ни е препоръчала ЕК.

Борисов поздрави Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на “за смелата позиция, че е признал загубите от изборите и като един истински демократ е счел, че вотът на хората е най-важен”. Лидерът на ГЕРБ поздрави и всички протестиращи, които стояли по площадите 1 г., за да държат политиците будни. “Жал ми е за Орешарски, защото той влезе в чужди дрехи, загърби своята експертност и неслучайно сега цялата вина е прехвърлена на него”, заключи Борисов.

“Още тази вечер Орешарски да подаде оставка, за да не заседава утре Министерският съвет. Той няма за какво да заседава - гражданите му иззеха инициативата и какъвто и дневен ред да вкара, е безпрецедентно.” Това заяви зам.-шефът на депутатите от ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. И добави, че освен датата на изборите чакат много други спешни решения, които да прекратят “тази агония, на която сме свидетели всички днес.”

Последвайте канала на

2925 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.06.11 | 12:39

4
Тиквата е кефлия за нови избори, но ми се струва, че хората още помнят Дянков и Фидосова, която си хранеше кучето със сьомга, а хората се палеха от немотия и безисходица. Цели 450 000 души бяха безработни. Имам поозрения, че ГЕРБ ще глътнат вода на предстоящите избори.

2015.04.29 | 09:33

10
ТИКВА Е БАЩА ТИ ПИДАЛА БЕ ИБРИКЧИЯ
БОЗДУГАН

2014.06.11 | 14:49

7
ТИКВА Е БАЩА ТИ ПИДАЛА БЕ ИБРИКЧИЯ И МАЙКА ТИ ШАФРАНТИЯТА АХАХАХАХАХАХАХАХА БОКЛУК НЕЩАСТЕН
БОЗДУГАН

2014.06.11 | 14:49

6
ТИКВА Е БАЩА ТИ ПИДАЛА БЕ ИБРИКЧИЯ
БОЗДУГАН

2014.06.11 | 10:51

3
ТИКВА Е БАЩА ТИ ПИДАЛА БЕ ИБРИКЧИЯ И МАЙКА ТИ ШАФРАНТИЯТА АХАХАХАХАХАХАХАХА
gogi

2015.04.29 | 09:32

9
Боко Тиквата губи всеки ден пари като не е на власт.Аверите му мутри вече си искат парите.Контрабандистите го чакат,и пак да се развихрят.Това е един примитивен тип,който е срам за българия.

2014.06.11 | 14:49

8
Това се вика платен пиар .Да поздравиме др.Борисов с рождения ден.

2014.06.11 | 14:16

5
Ако си мисли тази мутра че хората ще се юрнат за Герб жестоко се лъже. Повечето хора помнят високите сметки и безработицата и как искаше да превърне хората в овчари и компири. Вместо страната ни да се индустриализира става манифактура!
За Nikola Spirov F.

2014.06.11 | 09:10

2
Николчо! В америката обясняват на Бойко да не бъде толкова мъж. Да задоволява капризите на педерасите и на първо място да скъса гъза на Волан и Сергей защото.продават Б Ъ Л Г А Р И Я на турците за едно Е Б А Н Е !!!

2014.06.11 | 09:09

1
Cvetelina i Boiko darjat Balgaro Amerikansksta Banka

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини