Станишев поиска избори до края на юли (обновена+видео+галерия)

  • 10 юни 2014 14:12

  • 21770
  • 108
Станишев поиска избори до края на юли (обновена+видео+галерия)
© Булфото

Честната позиция е изборите да са незабавни. Срочни избори през юли или до края на юли са срочен и необходим вариант. Няма нито една причина този парламент да продължат своята работа. Най-голяма опасност в момента в страната е ситуация на нестабилност. Правителството е заложник на нестабилността в парламента. Колкото по-бързо постигнем тази политика, толкова по-добре за хората.

Това заяви преди началото на пленума на БСП лидерът на столетницата Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Оставка на кабинета след вота на недоверие. Нека в идната седмица целият кабинет за защити своята политика. Дължат го на БСП, на хората, на себе си като личности и професионалисти. Днес няма какво да губят, могат само да спечелят от своята откровеност. Час по-скоро трябва да дадем право на хората да се произнесат какво управление искат, какви промени в политиката.

Ние загубихме тези избори, с горчивина пред себе си и пред вас признавам. Лично за мен разочарованието е голямо. В тази кампания вложих сърце и душа. Всеки ден чета помията, която се излива за нас, но аз няма да позволя БСП да бъде унижавана, да бъде поставяна на колене. Загубата на една битка няма да ни накара да развеем белия байряк. Когато всички си мислят, че сме най-слаби, тогава трябва да покажем силата си, категоричен бе Станишев, който подчерта: "Не успяхме, показахме незадоволителен резултат".

След резултата на евровота на всички ни стана ясно, че кабинетът трудно ще стигне до края, но мисля, че двете управляващи партии трябва да намерят общ път.

Не очаквах ДПС да излязат с присъда за кабинета „Орешарски“. Искам днес да стане ясно заслужаваше ли си да се нагърбим с този мандат. Нека да попитам – забравихте ли как изглеждаше България на колене? Забравихте ли правенето на политика с неполитически средства, което беше запазена марка за управлението на ГЕРБ? Стотиците хиляди прекършени съдби? Медиите, които не са освободени от своите зависимости? Нека запомним лицето на онова самозабравило се безотговорно управление! Дори затова си заслужаваше. Казвам това, защото трябва да помним откъде тръгваме и накъде вървим, отбеляза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Всички да носят отговорността, няма кака да я носим само ние. Ясно е, че за дестабилизаране на обстановката работят и ГЕРБ, и ББЦ, и РБ. След като нашият партньор даде тази позиция, не можем сами да носим отговорността на държавата. Затова най-коректното и отговорно действие е веднага да си подадат оставката. Утре по време на дебатите по недоверие трябва да защитим финансовата си политика. ГЕРБ, които откраднаха 1,5 млрд. От здравето на българите, нямат право да искат този вот на недоверие, каза още лидерът на столетницата.

В тази връзка за разпада на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на обвини и формацията на Георги Първанов: "АБВ не само откъсна жива плът от партията, но и доведе до парализа на избирателното ни крило".

БСП не се е вкопчила във властта, нещо повече, готови сме за спешни консултации с всички политически сили и с президента. България е над всичко. Вече 2 седмици слушам всякакви размисли и страсти. За съжаление, в БСП искането на оставки се превърна не в търсене на решения, а в търсене на отговорност. Няма да позволя на никой да ме ползва за изтривалка. Затова днес искам да получа отговор от националния съвет имам ли доверие и мандат, посочи лидерът на ПЕС.

За да постигнем сериозен резултат трябва да се преборим с липсата на самочувствие и доверието в БСП. Докога другите ще задават темите в БСП. Искам да ви попитам, имаме ли необходимото самочувствие да постигнем успех. Докога ще се чувстваме виновни за всичко и за всички, попита още Станишев.

Последвайте канала на

21770 108

Свързани новини

Коментари 108

Добави коментар

2014.06.12 | 10:59

108
Ne vqrvaite na tozi na snimkata. Sled evroizborite kaza 4e 6te se otkaje ot deputatsko mqsto i 7 4asa po-kasno kaza 4e nqma da se otkaje...
Мао

2014.06.12 | 10:59

105
БСП трябва да стегнат редиците и малко повече самочувствие. Това е стара партия с традиции и не трябва така лесно да се дават. Г-н Станишев трябва да е по-стегнат и прозрачен за да му вярват хората. Успех!!!

2014.06.12 | 10:59

107
традиции в кражби, лагери и убийства

2014.06.12 | 10:59

106
Вие просто служехте на една малоумна идеология, която съсипа тотално държавите, които я проповядваха. А сега обслужвате интересите на чужда държава заради материална изгода или поради умствена недостатъчност. Затова не сте никакви русофили, а „рублофили“, „путофили“ и „газофили“.

2014.06.12 | 10:59

104
ТЕЗИ КОМУНЯГИ, НЕ СТИГА, ЧЕ СЪСИПАХА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, АМИ СЕГА ИСКАТ ЗА СБОГОМ, ДА ИМ СЪСИПЯТ И ОТПУСКИТЕ
m markov

2014.06.12 | 10:58

102
А,не иска ли уй в газа.

2014.06.12 | 10:58

103
Той не иска, ами го изгаря! Ама жена му- моньо травестита й е много малък, закърнял, пък азер меликов хвана гората и няма. От неначесан педерастки сърбеж по-лошо няма, глейте кво натвори на държавата за отмъщение!

2014.06.12 | 10:58

101
Или сте демократи, или сте слуги на диктатор. Или служите на България, или на Кремъл и Газпром. Определете се най-после. С раздвоеното си поведение все по-хилави ставате, а нещастният ви и объркан електорат хем гласува комично, хем намалява бързо и сигурно.

2014.06.11 | 21:17

100
kraq na iuli chervenite babvichki mqma da sa na more

2014.06.11 | 21:17

99
Няма по-нагъл демагог от този съсел! България застава на колене само и единствено, когато управлява БСП!!! Не ми се пише повече, че ще отнеме поне час. Тези боклуци ни натресоха близо 10 млрд. дългове само за една година управление! Честито на мен, жяна ми и всичките ни приятели! Ние ще го връщаме, заради поредната простотия на родителите ни и на циганите! ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА!!!
куртьо

2014.06.11 | 19:56

98
СЕРГО некадърник такъв,сасипа БСП
има начин

2014.06.11 | 19:56

97
Бахти противните са тези нашите политици. До един. Без изключение. Да престават с театъра да си махат шибанита нагли и корумпирани задници от страната, на хората им писна вече. Боклуци. На хората им се живее в нормална държава с нормални заплати и нормална икономика. Изброеното е НИЩО НЕВЪЗМОЖНО. Гоилемите специалисти политици не го правят, на какво са пилитици и спецове? На държава разграбена от тях, без икономика с 150евро минимална заплата! Ае да се махат тия шибаняци писна ми. НОВИ ХОРА И НОВИ ЗАКОНИ! Функциониращи и доказващи корупцията служби. НОВИ ЗАКОНИ. 1 година управление и решения без реални ПРЕКИ ползи - ВЪН и Долу от Властта с НАКАЗАНИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО! К'во толкоз ги харесват хората та ги гласуват и избират не мога да разбера
da e

2014.06.11 | 19:55

96
Тоз кв'о казал, оня к'во си полислил. Кой каква партия или фракция създал. И к'в? Къде са ползите? Добре де не ви ли писна от театъра за пред новините в 19:30? То е ясно за какво се карат! За възможността от собствени облаги и ползи. За огромни цифри става дума! НИКОЙ от тях не се карат помежду си кой да ви направи НА ВАС живота по добър, не го ли разбрахте? Едни и същи алчни маймуни вече 25 години. !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини