Станишев: БСП се мобилизира в трудни моменти

  • 30 март 2014 12:19

  • 4354
  • 65
Станишев: БСП се мобилизира в трудни моменти
©

БСП ще разчита много на младежкото обединение и в тази кампания за европейски избори.

Това обяви лидерът на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по време на второто отчетно събрание на младежкото обединение на БСП. Младите хора бяха много важни и ценни по време на кампанията за предишните парламентарни избори. Следващите 2 месеца искам да бъдете по улиците, да стигнете до максимален брой хора и да ги убедите да подкрепят нашата листа. Тези избори са много важни за България. Въпросът е дали България ще бъде равноправен член на ЕС и с позиции, които да ги защити. Ако българите искат страната да има повече авторитет и възможности в ЕС, интересът е социалистите да спечелят. Те са доказали и като семейство, че разбират каузите на България, че ги защитават последователно и това е необходимо на всеки един българин, каза още Станишев.

Ако десните надделеят, ще се запази статуквото. В Европа ще гледат на нас като периферна страна, на която се нарежда. Ние искаме България да има абсолютно железни аргументи, с които да се съобразяват. За десните това не е приоритет. За тях са важни големите държави. Тези избори ще окажат голямо влияние на случващото се в България, коментира Станишев. В трудни моменти БСП се мобилизира. Говорихме с младите хора в БСП и така се роди идеята за младежко обединение като изключително важно ядро. Като всяко начало беше трудно, но имаше воля и нещата се случиха. Цялата му работа в годините на опозиция беше много активна. Показахме, че младите леви хора могат да реализират идеите си, могат да се обединяват. Имаше много акции, протести пред различни министерства, когато стартира идеята за младежко обединение. Искам да ви припомня, че тя стартира по моя инициатива, на партията на левите социалисти, допълни той.

На самото събрание за председател на младежкото обединение на БСП беше избрана Вероника Делибалтова. На събранието освен Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на присъства и заместник-министъра на земеделието и храните Явор Гечев, както и 312 представители на младежкото БСП. По време на заседанието бяха приети и предложения в работата на младежкото обединение.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4354 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар
поручик РЖЕВСКИ

2014.04.09 | 13:45

65
ВСИЧКО е ЯСНО !СДС и НДСВ умряха !Плевнелиев е предател ! БСП и ГЕРБ и ДПС са мафии ! Трябва да изчезнат , защото са клонирани от уродливата част на БКП ! ВЛАСТТА на АТАКАААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР по пътя на възраждането на България !
1

2014.03.31 | 20:57

64
Аре бе. А?!! Вярваш ли си тоя път???
Георги

2014.03.31 | 09:46

28
вярва си защото всяка "победа" при тях е постигната с манипулация,но това ще е последната! ОСТАВКА БСП и вся асталная сволач!
Boyana Doneva

2014.03.31 | 14:23

63
Истината е в младите хора. Ако искаме да останат в България, трябва да има повече подобни обединения, които да дават гласност на младежите.

2014.03.31 | 12:09

62
Хора, които имат едно ОГРОМНО АЗ нямат място не само в политиката, но и в живота. Не може цял живот филия с мас, а после да се имаш за голям праз! Знаем за жабата и коня... Хора, които са псували даден опонент, сега му пристават!? Хора, които са пили вода от един кладенец, сега плюват в него? Хора, които цял живот са били комплексирани и са се гледали в монитора искат ние да ги гледаме там и да ни решават съдвата!? Е, аре, бегайте оттук, ако обичате! Точка червена на всички вас! Ще я гледате и ще мълчите. Писна ми от шестаци, искам шестици! До скоро!!!

2014.03.31 | 12:08

61
Всички са недоволни от Роско Аткинсън! Поредният мистър Бийн е бившия президент! Тиквата продължава да се държи така, както умее- като на къра! Бареков- сещам се за едно предаване "Ку- ку" с разликата, че то поне беше стилизирано и смислено... А това, че БСП управлява, без да е победител показва, че има Господ. И това най- после ще проличи на следващите, и по- следващите избори... Когато хем ще спечелят, хем няма да имат нужда от тъпи коалиции, за да коловозират страната.

2014.03.31 | 10:59

60
След като няма какво друго да каже, човека разчита на мобилизацията на бабите. Да му имам "опроните" точки.
Политик

2014.03.31 | 10:04

59
Чест прави на Станишев, че поставя нещата на масата такива, каквито са. Има неща, които трябва да бъдат казани един път завинаги в тази държава и да се намерят решенията на доста проблеми. Това се опитват да направят, както БСП така и правителството, колкото и да се опитват да му пречат разни измислени и назначени политици и генерали.
баба гицка

2014.03.31 | 09:55

58
комунист === ЛЪЖЕЦ ===барековци, атака, д.с. /дпс/ бсп, абв, --- САМО ГЕРБ

2014.03.31 | 09:55

57
Попитали радио Ереван имат ли бъдеще комунистите. От радиото отговорили: „Миналото им ни е достатъчно.“
Истината

2014.03.31 | 09:55

56
Лидерът на БСП на събранието на младите социалисти каза много истини и то в прав текст, за което само може да бъде поздравен.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини