ГЕРБ за Петното: Ситуацията е "Крадеца вика: Дръжте крадеца!"

  • 31 януари 2014 12:57

  • 2379
  • 8
ГЕРБ за Петното: Ситуацията е "Крадеца вика: Дръжте крадеца!"
©

ГЕРБ водим разговори с всички партньори в център - дясно, с които имаме общи цели, оставка на правителството, нови парламентарни избори и образуване на управление, съставено от честни и почтени хора, които да се радват на голяма обществена подкрепа, и да могат да водят България в правилната посока. Това каза на брифинг в парламента зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

След това Главчев даде думата на Евгени Михайлов от Движение „22 септември”, за да обясни какви срещи и разговори са провеждали с ГЕРБ. Евгени Михайлов заяви: „Когато се създадохме, тръгнахме с идеята, че това е едно патриотично движение с ясна антикомунистическа насоченост".

Много ясно е кой се среща с Петното и цялата ситуация прилича на "Крадеца вика: "Дръжте крадеца!". Има данни, че Бисер Миланов е издирван от месец юли миналата година, но не е арестуван, защото не е намерен на адреса му, а през това време ходи в МС, среща се с премиера Орешарски, с Мая Манолова, обсъждаха Изборния кодекс, заяви Главчев, предаде репортер на Novini.bg.

Караqнчева заяви, че с това се цели да се измести общественото внимание, за да не се води дебат по предложението на президента Плевнелиев. И двамата категорично отказаха да коментират твърденията за среща между Миланов и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и дали на тази среща лидерът на ГЕРб е дал 12 000 лева на Петното. Герберистите бяха категорични, че не знаят за подобна среща.

Последвайте канала на

2379 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Бай Пешо

2014.02.01 | 10:55

8
Никога никой сериозен човек няма да се похвали, че е взел пари или ще взима много пари от далавера или измама, пиянските хвалби и изхвърляния са типични само за олигофрени и неудачници, съседа вчера пиянската се пихвали, че е правил секс с Клаудия Шифър и колко ще повярват???? Същия олигофрен е и Петното!!! По фейсбук направил среща с Бойко за 500 000 абе олигофрени кой сериозен човек прави сделка за мошеничество със запис в интернет????? Бай Местан обаче като типичен боклук излиза и казва, че Петното е близък на Бойко на тези основания? Бай Местане и г-н Станишев Господ и скоро ще ви даде заслуженото, защото вече преминахте всички грници! Проклети да сте, че ставате милиардери, а горкият българин умира ог глад, стои на студено и живее болен без надежда! Проклети да сте и възмездието на Господ да ви застигне!

2014.01.31 | 23:23

3
Бай Пешо, изчакай пролетта, изори си нивата, засей я и забрави за политиката! Тя е курва и ще ти довлече само неприятности!
Любо Ангелов

2014.01.31 | 22:39

1
Бай Ешо нещастник няма да обиждаш г-н Местан и Станушев те се борят за доброто на българина, колко много пистигнаха сс това правителство и са с пет образования пред теб който сигурно си кравар или овчар да те ....
Любо Ангелов

2014.02.01 | 10:54

7
Яд ли Ви е а? АТАКА-ПОБЕДА АТАКА-ПОБЕДА!!! Петното премиер - един достоен човек, за уважение! АТАКА ПОБЕДА! Напук на гербаджийската измет!
Vlado

2014.02.01 | 10:54

6
Prochetete v FB stranicata na Yordan Bonev negov post ot 16.01.2014g,kadeto kazva che nikoga e nyamalo sreshta mejdy BB i Biser Petnoto...Tozi Mestan maloymen li e?

2014.02.01 | 10:54

5
Не разбирам защо не е проблем Петното да се среща с Орешарски, а е проблем да се среща с Борисов. Все простотия до шия.

2014.02.01 | 10:54

4
OSTAVKA PRODAJNA IZMET - OSTAVKA
Любо Ангелов

2014.01.31 | 22:39

2
Бай Ешо нещастник няма да обиждаш г-н Местан и Станушев те се борят за доброто на българина, колко много пистигнаха сс това правителство и са с пет образования пред теб който сигурно си кравар или овчар да те ....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини