Шоу в НС: ДПС, БСП и ГЕРБ си спретнаха пореден скандал (видео)

  • 31 януари 2014 12:06

  • 13455
  • 49
Шоу в НС: ДПС, БСП и ГЕРБ си спретнаха пореден скандал (видео)
©

Темата, фокусиращата общественото внимание е за задкулисието. Тя е в основата и на протестите. Днес е много важен въпросът кое е задкулисието в България. Кабинетът и подкрепящите го политически сили са на светло. Това заяви лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от трибуната на Народното събрание.

Нямам как да подмина скандалната среща на лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с Бисер Миланов - Петното. Това е продължение на сериала: "Банкя, Кокинов, тефтерчето на Златанов, Мишо Бирата. Това е истинското задкулисие в България".

Защо президентът подмина този срамен акт и подмени темата за Бисер Петното с референдума? Защо мълчите от ГЕРБ и ЕНП? Ще поставите ли и този въпрос на вниманието на Европейския парламент? Очакваме да чуем и българските реформатори. Но те знаят, че ако се прегърнат с оцапан и те ще се оцапат, затова мълчат, поясни Местан.

Истината за задкулисието в България се появи в Петното и неговия поръчител - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Днес отговорът на въпроса кой е кавалерът на задкулисието в България е повече от ясен. Този, който днес е в прегръдка с Петното. Тази сделка е финансово обезпечена с 500 000. Ето го рубиконът на България и нейната демокрация, завърши лидерът на ДПС.

Днес ставаме свидетели на подмяната на дневния ред на обществото. ДПС и "Атака" добре са се наговорили. За Петното най-добре да говори Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, защото Бисер Петното ходеше при него на срещи. Защо никой не даде позиция за случилото се е Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент?, попита депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Дайте възможност на хората да кажат какво мислят. Вие нямате собствено мнение и прехвърляте вината за всичко на г-н Борисов. Хората знаят каква е истината. Много е лесно да се говорят приказки под шипковия храст. Излезте и чуйте гласът на хората. Дайте им възможност те да говорят от тази трибуна, а не да слушат гласа на оядени депутати.

Радвам се, че най-накрая сте забелязали, че тук се проведе широк обществен дебат за промени на Изборен Кодекс. Те се инициираха, за да няма повече манипулации. Другият голям отсъстващ беше президентът, който се включи на финалната права, за да обслужи тясно партиен интерес. Вас ви е страх да излезете лице в лице с българските граждани на тази дискусия. Президентът стана за пореден път партиен говорител. Вие нямате моралното право да се изказвате от трибуната. Ще имате такова право, когато Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа стане гражданинът Цветанов, дотогава ще си мълчите. отговори зам.-председателят на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пожела да се защити след изказването на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, но й беше отказана думата, което предизвика пореден скандал.

„Колегите създават усещането, че не се намираме в парламент, а в терариум. На 24 ноември се навърши една година от публикуването на труда на Дарвин за произхода на човека. Да се държите като хора, а не като влечуги в терариум". Това заяви депутатът от ПГ на ГЕРБ и бивш министър на здравеопазването Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в парламента.

Коментарът ѝ беше породен от това, че депутатите от БСП съскат като змии, когато видят Атанасова да излиза на трибуната.

След нея излезе депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и помоли колегите си да не съскат, а да се държат сериозно. Той коментира, че няма нищо лошо да те сравняват със змия, тя била мъдро животно.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13455 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
jo

2015.05.22 | 01:24

49
Като не му е удобен Борисов да си ходи в Турция,не да ми се турчее тука смотан резак...
GOST

2015.05.22 | 01:23

47
Незнам дали Петното се е срещал с Борисов, но Петното се среща в Министерски Съвет няколко пъти с Орешарски и ежедневно с лидер на партия/както се изразява Местан/ подлогата Бареков. НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ СТЕ Г-Н МЕСТАН !
m.markov

2015.05.22 | 01:24

48
Прочети в ПИК, петното и Кур-Нинова в близки отношения.

2015.05.22 | 01:23

46
Защо местан не бъде подведен под съдебна отговорност? Нека докаже думите си в съда с факти.

2015.05.22 | 01:23

45
a ние чакаме да се оправим.... е как да стане с доказано най-простите политици в целия европейски съюз и най-корумпираните
Билет

2015.05.22 | 01:22

44
Тези посредствени артисти изнасят треторазрядно шоу, а заплащането им е твърде високо за гилдията. На България и трябва парлямент, а не палячовци от мегдана.
Българка

2015.05.22 | 01:22

43
Местан да каже къде е дясната му ръка Бисеров и защо окраде България ,а не да отклонява темата с петна ,бири и подобни Наглец ОСТАВКА
m.markov

2015.05.22 | 01:21

42
Мръсна долна депесарска сган,по диреците.

2015.05.22 | 01:21

41
Тези "хора" в така наречения парламент просто си просят да ги изхърлят с ритници. Повръща ми се.

2015.05.22 | 01:21

40
До Красимир Николов от къде имаш този клип. Ако имаш още клипове пускай без срам. Дай да видим тая сган.

2015.05.22 | 01:21

39
Гербаджийският водач Борисов освен параноик е тиква , к,урва, лъжец, крадец, сикаджия , бандит, простак , тюфлек , фалшификатор , мързеливец , глупак , тъпанар ,чалгаджия и ПОЗОР за България ! Айде при Мишо Бирата !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини