Станишев: Няма да допуснем да се разруши къща, за да се построи нечия колибка (видео)

  • 14 януари 2014 14:08

  • 20754
  • 131
Станишев: Няма да допуснем да се разруши къща, за да се построи нечия колибка (видео)
©

Новата сесия на Народното събрание ще бъде изключително натоварена от гледна точка на реални проблеми в обществото – икономически, социални, обществени, които трябва да бъдат решавани. Това каза на пресконференция лидерът на БСП и ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Това е смисълът на законодателната програма и приоритети на ПГ на Коалиция за България. На първо място е пакетът от мерки, които защитават българските производителите от злоупотреба с монополно положение. Предстоят промени в Закона за защита на конкуренцията за равнопоставеност на производителите в търговските вериги, промени в Закона за потребителския кредит, Закона за кредитните институции. Основен приоритет е и борбата с младежката безработица. Ще се постараем да реализираме законодателство в защита на природните богатства в България, за контрола в концесионната дейност, ефективното използване на минералните води. Друг важен приоритет е създаване на по-справедливи условия в земеделието. Предстоят промени в Закона за селскостопанското производство. Ще работим за защита на собствениците на земеделска земя, по отношение на правата на по-дребните собственици. Предстои финализиране на промени в Закона за обществените поръчки", добави той.

Лидерът на БСП поздрави българските роми по случай отбелязването на ромската Нова година и им пожела здраве, късмет, повече доходи, семейно щастие и весело изкарване. "През последно време върви пропаганда, злоупотребяваща с проблемите на българските роми. Принципите на ЕС за свободно движение на хора вече се реализират и не подлежат на ревизия", заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"С парламентарната група на Коалиция за България ще обсъдим и темата по имунитета на депутата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Ние вече приехме позиция, че законът трябва да се спазва от всички и правилата да се спазват от всички. Аз винаги съм заемал позиция, че имунитетът не може да се приема като щит. Който се чувства невинен, има възможността и правото да защити своята позиция пред българския съд. Аз бих препоръчал на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа той да инициира дискусия за сваляне на имунитета му. Ще предложа на народните представители той самият да се определи, след това има съответната процедура. В последните години Коалиция за България винаги е подкрепяла свалянето на имунитета на когото и да било. За нас имунитетът не може да бъде защита срещу наказателно преследване. Ние сме европейска държава, законите важат за всички и единствено съдът може да каже кой е виновен и кой не", заяви лидерът на БСП. По думите му разговори по темата с "Атака" не е имало, а позицията на социалистите по казуса е ясна и последователна.

"Последната тема, която ще засегна, е обявяването на листата на АБВ. Решението на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска предизвиква дълбоко разочарование. То ще разочарова стотици хиляди социалисти, които работиха по негови кампании - за евродепутат и кандидат за президент. В нашата партия винаги аз съм заставал зад него и съм го защитавал от съмнения и подозрения. Бил съм своеобразен гарант на неговата лоялност към БСП. Затова казвам, че това решение, което се случва във важен момент и за България, и за Европейския съюз, не е коректно. Държа да опровергая една лъжа, която се тиражира в последните дни - че не е имало комуникация с Ивайло. Това е откровена лъжа - разговарях с него, но решението му до последния момент не беше артикулирано ясно. Това действие е насочено срещу БСП. Това фактически е смяна на отбора в 90-тата минута от мача и не е коректно. Тази листа обслужва интересите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ. Има въпроси, на които няма отговор. Човекът, който оглави това, беше Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в петък. Искам да кажа на сценаристите и аниматорите на това политическо действие, че целта им да се отнеме първото място на БСП на евроизборите, няма да се реализира. Ние сме сложна партия, с кусури, но с много ясни идеи и кауза, за която работим всички. Неведнъж съм виждал, че в трудни моменти БСП се нахъсва максимално за по-добър резултат. Не заради нас самите, а заради нашата кауза и заради дейността на правителството, което подкрепяме. Няма да допуснем да се разруши къща, за да се построи нечия колибка, бе категоричен Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. "В устава на БСП е записано, че тези, които участват в други листи, автоматически отпадат от партията", уточни Станишев по повод самостоятелната листа на АБВ за евроизборите.

Зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на добави: "Едно от основните задължения на членовете на БСП е в изборна кампания да работят за каузата на БСП. За мен позицията "ние оставаме в БСП, но работим за друга листа", е необяснима. Всички, които правят това, приключват с БСП. Това са опитни политици". По думите й в случая става въпрос за "глупав ход на умни хора".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
20754 131

Свързани новини

Коментари 131

Добави коментар

2015.06.08 | 13:26

129
МОЛЯ МАЛКО ЗА ВНИМАНИЕ!!!НЕКА ВСИЧКИ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ КАКВИ ХОРА СА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА АТАКА!!!НЕКА ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ВИДИ КОЕ Е ЛИЦЕТО С ИМЕТО ЛЮБО АНГЕЛОВ.МАЗЕН ЦИГАНИН КОЙТО НАСКОРО Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ЗАТВОРА ЗА КРАЖБА ДАДЕН НА КОНСИГНАЦИЯ ОТ ДОГАН НА СИДЕРОВ И КОЙТО РЪСИ ОБИДИ НА РЕД БЕЗ ДА ГО Е ЕНЯ ЧЕ ДОКАЗВА САМО ЕДНО - „ ТОЛКОВА НИ Е АКЪЛА И ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ НИЕ ХОРАТА ОТ АТАКА.ХОРА КОИТО СЕ ЗАЯЖДАМЕ С ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКО И НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ДРУГО МНЕНИЕ ОСВЕН НАШЕТО“.
IALOVATA KURVA BOIKO-IZIADE XYIA NA DOGAN

2015.06.08 | 13:29

131
EI NENORMALNIKA OT GERB I TI SI STANAL ANALNA TIKVA NA DOGAN -SVIRKI I SPERMA SAMO VAV VASHITE UYSTI ZARADI BOIKO MINETZIIKATA LAPA RQZANITE !!GERB=KURVIIIIIIII
IALOVATA KURVA BOIKO-IZIADE XYIA NA DOGAN

2015.06.08 | 13:28

130
EI NENORMALNIKA OT GERB I TI SI STANAL ANALNA TIKVA NA DOGAN -SVIRKI I SPERMA SAMO VAV VASHITE UYSTI ZARADI BOIKO MINETZIIKATA LAPA RQZANITE !!GERB=KURVIIIIIIII

2015.06.08 | 13:26

128
Политически марионетен театър.
Бай Тошо

2015.06.08 | 13:26

127
Бойко, Станишев, Първанов, Доган и после пак, Доган, Първанов, Станишев, Бойко, и така, до края на света!!! Ей сополиви мафиоти, нарекли се демократи, тая къща, която комунистите изградиха, 25 години не можахте да я окрадете, още я опустошавате, със бомби не можахте да я разрушите, не можете даже сополите да си избършете!!! ХА, ХА, ХА, ХА!!!
ВОЛЕН СИДЕРОВ

2015.06.08 | 13:26

126
ТОВА Е ГЕЙДИКТАТУРА И ГЕЙДЕМОКРАЦИЯ И АЗ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА УВОЛНЯ НИКОЙ!ВЪЗМУТИТЕЛНО!

2015.06.08 | 13:25

125
ЛАКОМИЯТА ТИ ЗА ВЛАСТ,ПАРИ И ПРОДАЖНАТА ТИ ПОЛИТИКА ,ТА ПРОВАЛИХА! КАКВО СОЦИАЛНО НАПРАВИ,ТА НИЕ,БЪЛГАРИТЕ НЕ ГО УСЕТИХМЕ,НЕЩО!?? РАЗБРАХМЕ , ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА -ТУРСКАТА ПАРТИЯ ДПС И ОНЯ ЛУДИЯ ДЕТО ПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА НИ НА ТУРЦИТЕ , А НАРОДА РАЗВЪРТА С МАЙМУНСКИТЕ СИ НОМЕРА?!!
милко великов

2015.06.08 | 13:25

124
Ми то е срамно до вашите палати.
wf

2014.01.21 | 21:10

123
Кво се косиш СерГей? И брат ти и племеннико ти са архитекти, ще построите заедно светлото бъдеще!!!
аз

2014.01.21 | 21:09

122
На този българоубиец който се самозабрави това му се полага ,то не бяха извинения и целувки с коалиционни те му братя и сестри, само да е на власт.А кога ще се извини на целия български народ за идиотщините които сториха???
до

2014.01.21 | 21:09

121
Станишев, кой предложи Пеевски, какво стана с Бисеров,ами с пенсиите на нашите родители по 4.50лв, с майките и детските това ли е вашата политика, изедници на народа

2014.01.15 | 14:30

62
Стига сте плюли по човека я вище как падна и цената на тока направо вече забогатяхме а вие все ревете че нищо не е направил за народа.
Пловдив

2014.01.18 | 01:52

120
АБВ- 100% по-добре от БСП+ДПС

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини