НС ще публикува на сайта си списък с депутати хулигани

  • 08 юни 2015 13:05

  • 1168
  • 2
НС ще публикува на сайта си списък с депутати хулигани
©

В официалната страница на парламента ще излиза черен списък на депутатите, които се държат непристойно на трибуната на Народното събрание, съобщава БТВ.

Припомняме, че от началото на това Народно събрание само един депутат е наказан с остраняване заради обидна забележка към колега.

Според правилника на парламента наказанията на депутатите са: Отнемане на думата, порицание, забележка и накрая остраняване от залата. До момента 11 пъти е отнемана думата на депутати, два пъти им е напомнено да внимават, порицан е един. Нарушителите са от всички парламентарни сили.

Например, забележка на Валентин Касабов от Патриотичния фронт към колегата му от „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа доведе до отстраняването му от залата. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е наказвана с отнемане на думата, но тя твърди, че просто не харесват какво казва, а не че е извън темата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1168 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.09 | 07:42

2
1-ви Волен хулигана !

2015.06.08 | 21:25

1
2-ри Касабов расиста!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини