Бойко Борисов се срещна в Брюксел с председателя на ЕНП Жозеф Дол

  • 19 декември 2013 13:12

  • 2064
  • 10
Бойко Борисов се срещна в Брюксел с председателя на ЕНП Жозеф Дол
©

Председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г запозна председателя на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския с политическата обстановка в България, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Това стана по време на лична среща между двамата в Брюксел, преди Срещата на върха на ЕНП. По време на разговора Дол прояви интерес към политическите процеси в страната ни, а Борисов го информира за развитието им. Освен това Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г запозна Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския с предстоящия конгрес на ГЕРБ в началото на следващата година и предстоящите промени в ръководните органи на партията. Председателят на ГЕРБ отправи лична покана към председателя на ЕНП да присъства на конгреса на партията и Дол прие сърдечно да посети България.

По време на срещата Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г попита председателя на Групата на ЕНП в Европарламента за подробности около писмото на евродепутати до европейските и българските институции, в което настояват Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да бъде разследван за пране на пари и корупция. Борисов прояви интерес към съдържанието на писмото, защото то не е подписано от български евродепутати от ГЕРБ. Интересът на председателя на ГЕРБ беше предизвикан поради загрижеността му към обвързването на управлението на България от страна на лидера на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и ДПС с партия Атака и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

По време на разговора Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изрази пред председателя на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския огорчението си, че българските министри вече се третират в Брюксел като пощальони. Борисов даде пример с проекта „Южен поток“, засягащ Европа и България, и за който българското правителство вече харчи незнайно за какво стотици милиони, без да са ясни каквито и да е параметри по проекта. Очевидно целта е тези пари да бъдат откраднати както при проекта за строежа на АЕЦ „Белене“, коментира Борисов. След срещата председателят на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския и председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г връчиха членски карти на ГЕРБ на млади хора, които работят в европейски институции.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2064 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.12.20 | 10:24

10
Снимки от някой ресторант няма ли да пратите, или си е носил филии с мас от България?

2013.12.20 | 10:24

9
Селски тарикатчета от Атака, прекръстени на депутати !!! Оставете Бойко , не ви е на умственото ниво, за да го коментирате !!! Вие си отивате, две мнения няма !!!! Изборите тропат на вратата , помислете си добре какъв път в живота да изберете--за вас политиката е табу--завинаги !!!!
еничар

2013.12.20 | 06:36

8
Борисов се среща само с изкуфяли политици на пределна вьзраст Не разбра ли бе боклук че не-вьрвиш никьде? Селски бег!УМРИИИИИИИИИИИИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!
БОЗДУГАН

2013.12.20 | 06:32

7
ТИКВАТА Бойка отиде на инструкции как да черни АТАКА ! Досегашните лъжи не хвашат дикиш ! ДОЛУ всички тикви от ГЕРБ !

2013.12.20 | 06:31

6
Свършено е с ГЕРБ ! Няма власт , няма мъни и бандитите в затвора ! САМО АТАКА !

2013.12.20 | 06:31

5
Защо (анти)българските медии не попитат Мутрата колко му струва самолетния билет до Брюксел, в кой хотел е отседнал, колко струва като цяло пътешествието му до Брюксел и с какви пари е платил?
МАЙСТОРА

2013.12.19 | 23:48

4
---А НЯКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ , ИЛИ НЯКОИ ОТ НЕВРАСТЕНИЦИТЕ ПЛЯМПАДЖИИ ЧУВАЛ ЛИ Е , КОГАТО НАВРЕМЕТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ УНИЩОЖИ СДС -- КАКВО ЧУДО БЕШЕ, -----С НИЩО НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ СЕГАШНИТЕ ДОЛНИ ОПЛЮВАНИЯ, ОКАЛВАНИЯ, ОХРАЧВАНИЯ, ОСИРАНИЯ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ .......ОЧЕВИДНО, ГЛАВНИТЕ РЕЖИСЬОРИ, КУКЛОВОДИ МРЪСНИ НЕГОДНИЦИ СА СЪЩИТЕ СЪС СЪЩИТЕ ПОХВАТИ----- ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН ГЕРБ------ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ С РЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИ ОТ ВЛАСТ ..........ДЕРЗАЙТЕ--МРЪСНИЦИ ....

2013.12.19 | 23:41

3
Атака повече от това не може да се очерни !!! С Атака е свършено завинаги -- има поговорка--Това което сам си направиш, никой не може да ти го направи !!! При повечето гладници тази мания за показност им изяжда главата !!!! Сидерастите не правят изключение !!!!
123

2013.12.19 | 23:40

2
СИДЕРОВ СЕ ОКАЗА МНОГО ТЪП.ЯВНО Е СТАНАЛ ПРЕКАЛЕНО АЛЧЕН.ПОМИСЛИ СЕ ЗА ДОН КОРЛЕОНЕ.СЕГА СЕ КРИЕ В КИТАЙ И ЧАКА ДА ДОЙДАТ ПРАЗНИЦИТЕ.
Komandira

2013.12.19 | 21:04

1
Taja prosvata Tikva pak na snimka v neta-ZABRANJAVAM ot dnes da se publikuvat snimki na toja izrod-jasno li vi e???Koi mu dava pravo da hodi na zapad i da dava mnenija,koi e toi,uvolnen e ot Volen,seljanin ot Banka ste hodi v Evropa-tam v selo Bankja s filijata s mas i kartofite-ili centralnija sofiiski zatvor-drugo mjasto njama za Tikvo4a!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини