Депутатите пред бой! ГЕРБ: Сега вас болят ли ви зъбите (видео)

  • 08 ноември 2013 12:06

  • 25175
  • 63
Депутатите пред бой! ГЕРБ: Сега вас болят ли ви зъбите (видео)
©

Депутатът от ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на прочете декларация от името на ПП ГЕРБ относно скандалните разкрития и разследването от страна на службите на бившият зам.-председател на ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. От трибуната на Народното събрание ГЕРБ обявиха:

"ПГ на ПП ГЕРБ изразява своето безпокойство и възмущение от факта, че три дни ръководството на ДПС разиграва българската общественост с публичен театър, който само тази партия е способна да организира. Председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от свое и от името на почетния председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от изигра ролята на изненадан и неинформиран за „подадената“ оставка на господин Бисеров. Станахме свидетели на театър, но театър за наивници, каквито според ДПС очевидно са българските граждани, българските медии и българските депутати.

На нарочна пресконференция господин Местан представи „лъжлива“ (както се оказа още на следващия ден) информация на българските медии, за да скрие за кратко истинските причини за кадровото сътресение в ДПС и управляващото мнозинство.

Оказа се, че за този криминално-политически сюжет има и още „неинформирани“ длъжностни лица. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола обяви, че не е запознат с информацията, която би трябвало да му бъде докладвана, поне преди да стигне до ръководството на ДПС. На нас – депутатите и гражданите, остана правото да решим дали тези важни за държавното ни управление персони са наистина неинформирани или ни лъжат в очите. И двата възможни отговора не могат да ни успокоят, защото алармират за сериозните и тревожни проблеми. Липсата на информираност на партийни лидери и ресорен за ДАНС вицепремиер би означавала, че те не владеят ситуацията и не се справят със задълженията си. Ако се окаже обаче, че те съзнателно и публично излъгаха, от това следва пълно оттегляне на общественото доверие от тях.

Въпросът не е само в това, че една от основните фигури в управляваща партия се оказва в престъпно данъчно и документно нарушение на закона. Проблемът е, че хората, които издигнаха и овластиха Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент се опитаха да скрият от своите и от всички български избиратели основната причина за отстраняването му. А такова поведение няма как да не ги прави съпричастни към деянието му.

Днес можем да се питаме дали г-н Бисеров изпитва болка в зъбите, но съзнаваме, че отговорът вече няма значение за никого. За това от парламентарната трибуна задаваме важните въпроси, чиито отговори засягат всички нас:

1. Кой и кога подаде сигнала за валутните трансфери на г-н Бисеров и негови близки към офшорни сметки?
Ако това са българските служби – бихме могли да ги поздравим. Ако са партньорски служби, това показва какво е нивото в работата на разследващите органи у нас. Подсказва и опасението, че такива практики, свързани с управляващите партии, могат да бъдат или са прикривани съзнателно.

2. Кой и по какъв ред услужливо и предварително запозна ръководството на управляващата ДПС с данните от разследването, които по същество са класифицирана информация?

Не беше ли направено това така, че да се разиграе сюжет, който да ограничи щетите от политическия скандал? Днес Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент е обвинен в пране на пари като гражданин, а не като лидер на партия, в качеството си на какъвто е извършил това престъпление?

3. Кой спести на вицепремиера Йовчев информацията за доказателствата срещу

Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент или кой го посъветва да излъже публично, че не разполага с такива ?

Липсата на отговори стана постоянна практика на сегашното управление. На нито един въпрос кой то не е дало до сега и вероятно не може да даде разумен отговор публично. Защото всичко, което управляващите правят не може и вероятно не трябва да става публично достояние. Няма съмнения, че прозрачността и публичността на това управление практически не съществуват.

Обвинението срещу Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент предстои да бъде доказано или отхвърлено. Но днес и сега трябва да стане ясно дали лидерите на управляващата коалиция са били запознати и дали са покровителствали бившият заместник-председател на ДПС, бившият заместник-председател на 42-то Народно събрание и бившият председател на Правната комисия в неговата незаконна дейност.

Важно е за държавата ни да имаме отговор дали политическата и парламентарна дейност на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент са били подчинени или зависими от страничните му занимания, за които днес вече има повдигнато обвинение. Важно е да знаем и кой е Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент? Той е депутат от началото на демократичните промени до онзи ден.

От 1994 до 2000 г. той е бил четири мандата главен секретар на СДС и всички го наричат „сивия кардинал“. В 36-то Народно събрание Бисеров е член на парламентарната Комисия по национална сигурност. В 38-то Народно събрание става председател на Комисия за защита на националната сигурност. След отстраняването му от СДС, Бисеров става депутат от ДПС. В 40-я парламент Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент е зам.-председател на Комисията по правни въпроси, член на вътрешната комисия и забележете – председател на Временна анкетна комисия за изясняване на обстоятелствата по престоя в България на Сретен Йосич. А дали точно в този факт не се крие и основният мотив и до ден днешен да бъде атакуван лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г?

В 41-то Народно събрание Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент се издига до зам.-председател на парламента, член на правната и вътрешната комисии и председател на подкомисията за контрол върху СРС-тата. Вероятно в 42-я парламент Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент достига своя апогей като зам.-председател на Народното събрание, председател на правната комисия и основен двигател в подготовката на законодателството и специфичните изисквания за председател на ДАНС и за сливането на ДАНС и ГДБОП. В своя парламентарен апогей Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент си позволи по недопустим за зам.-председател на парламента начин да отправя публично закани от парламентарната трибуна към бившия вицепремиер и вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за това „боли ли като ви вадят зъбките“. Подобен опит за саморазправа под формата на сарказъм от подобен човек обаче може да бъде квалифицирана единствено като обслужване на интересите на организираната престъпност и олигархията. Въпросът е – защо Бисеров си позволяваше подобни действия? Може би заради огромната власт, която притежаваше сивият кардинал? Кой даде всичката тази власт в ръцете на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент?

Господа депутати, никога до сега българският парламент не е бил замесен в толкова голям политически скандал! Българският политически живот не е получавал толкова преки доказателства за незаконни действия на най-високо политическо и парламентарно ниво и за опити те съзнателно да бъдат прикрити! Чакаме политически отговори и позиции от вас, господа Станишев и Местан. Очакваме оценката и на крепящия това управление г-н Сидеров и партия Атака.

Вече 147 дни чакаме И вашата ОСТАВКА!"

След тази декларация в кулоарите на Народното събрание избухна скандал, страстите се нажежиха и се чуха скандирания "Оставка". Председатялят на НС Мая Манолова се опитва да успокои депутатите. Лидерите на всички парламентарни групи реагираха и искаха думата. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в каза, че всеки ще носи отговорност пред закона независимо как се казват. "Законът ще застигна и управляващите. ГЕРБ ще носят отговорност за офшорките си".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
25175 63

Свързани новини

Коментари 63

Добави коментар

2014.11.12 | 12:33

63
Мога да кажа на Цвета какво точно ме боли, само дето тя е твърде дърта, за да ми го излекува.
123

2013.11.09 | 23:55

60
Когато се издъни гербаджия и го изхвърлят веднага, а понякога и предварително, Бойко казва ние се чистим и нямаме нищо общо с престъпника, когато това се случи с някой от друга партия, според него всички от съответната партия са съучастници на престъпилия закона. Това е логиката на великия вожд на ГЕРБ Тиквун първи, а и не само на него, а и на всички шушумиги в Българската политика.
ясен

2014.11.12 | 12:33

62
ГЕРБ разследваха своите крадци, а не ги пазеха.

2013.11.09 | 23:55

61
ВОЛЕН - българският ОРБАН ! ПРЕМИЕР !

2013.11.09 | 23:54

59
А Обратните от Атака си стояха кротко под масата и жвакаха дъртия рязан !! Да се избиват--каза мъжествено Дребния Вожд !!! И дегенератите му ревнаха в хор : Волен премиер !!! ( В Карлуково --отговориха им от залата )

2013.11.09 | 23:54

58
плачи герберасте по уволнената тиква но знай едно ! Волен уволни БОКО и той никога повече няма да управлява !

2013.11.09 | 23:54

57
komentar #65 /reviziran/ ДПС са престъпници !БСП са престъпници ! ГЕРБ са престъпници на квадрат !НДСВ i Ataka su6to! Da jivee novata sistema: partii sustoq6ti se samo ot rektori, docenti, akademici, profesori i studenti i na4elo kato premier Vu4kov!
КОЙ ПРЕДУПРЕДИ ДОГАН И МЕСТАН? КОЙ?

2013.11.09 | 23:53

56
КОЙ ДОКЛАДВА НА ДОГАН ЗА РАЗРАБОТКАТА СРЕЩУ БИСЕРОВ ? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЗАЩО БИСЕРОВ Е ЗНАЕЛ ЗА РАЗРАБОТКАТА НА ДАНС? КОЙ ПУСНА БИСЕРОВ ДА ИЗБЯГА ? КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЦАЦАРОВ, КОЙ? КОЙ? КОЙ? ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ,КОЙ?
аrhar

2013.11.09 | 23:53

55
Ахмед Емин се самоуби или беше ' самоубит ' ? Какво ли е пишело в неговото тефтерче ? Защо тефтерчето на Ахмед Емин не излезе в публичното пространство ?
курва на бойко

2013.11.09 | 23:50

54
Здравейте казвам се Крум Усаински от Симитли но свсички ме наричат Крум Юсеински понеже работя усилено за съсипването на България и съм за нахлуването на ислямистката сган и за продажбата на българска земя на араби и турци :Радвам се че бате Бойко остави границите отворени като гласува със нашия коалиционен партньор Сергей и Местан да дойдат терористи и негра от Африка.Сега се надявам силно да изградят бежански лагер в Симитли да мога да бъда обладаван ежедневно от джихадисти и негри.Мама много иска да го направи с Негър,а тате с ислямист терорист..Охххх Аллах Акбар Сега сме се разбра ли с моя бивш Радо прашката като дойдат негрите от Судан да им правим групово свирки,а може и Янето да извикаме да ни покаже как по добре се правят..Щастлив съм че най накрая Герб закопаха завинаги България..Да живее Местан Сергей и Бате Бойко....България трябва да стане гето и аз да забременея най накрая от НЕГЪР Най ми е кеф когато се правим на врагове с нашите партньори БСП и ДПС,най вече със СЕРГЕЙ моя любим политик..Ама няма начин ,пред тъпите българи трябва да правим така че все едно се мразим ,а иначе гласуваме заедно щом стане въпрос да унищожим България..Добре че българите са тъпи и помнят само 3 минути като маймунките че до сега да са ни теглили куршума..Само БСП и Сергей както и бате Бойко...АЛЛАХ АКБАР Охх.х от както уволниха мама нямам пари за дро.га,а тате е еб.а.си педе.ра.ста.Не знам какво да правя,само ба.ти бойко ми е в гла.вата.Охх как искам да му извъртя една свирка и да му изпия спермата с устичката си педа.лска.Искам да отида в голя.мия град София.Там искам да имам мутра тъпк.ач любовник,да ме кара на чалг.отеки и да ме чука в тоалетните пред огледалото докато позирам с патешки джуки за фе.йсбук.Искам чалга,салфетки ,пот,кръв и сперма.Искам чалга искам си Герб и бати бойко,искам мама отново да е в общината на село и да може да краде от поставени фирми по европейски програми без търг..Искам тате отново да прави престъпни схеми и да вкарва контрабандни цигари от Гърция под закрилата на ба.ти Бойко.. Миналата събота бях в Син Сити и там моя Ex-boyfriend Радо прашката ме запозна с една мутра по прякор-Животното.Изкарахме си много добре,Галена беше с Преслава.Хвърляхме цяла вечер салфетки и реших да отида в кенефа да си направя някой друг фотос ей така за фейса,бях пуснал и катинарче от онези мръснишките ;) по едно време докато се чекнах пред огледалото усетих как ''животното'' ме хвана за гъза и аз подскочих,много ми хареса но се направих на труден,направо го побърках,хвана ме за косата и ми навря брутално главата в тоалетната чиния-това ми хареса,обичам грубостите защото съм гербераст,после ми съблечи дънките и ми го нахака до макарите,удариха ме топли вълни ,но ми допадна,след като изпъшках той взе да ме клати здраво като разгонен бизон.След 10 минути лашкане аз стигнах до оргазъм и извиках:Само Бойко..само гербб,той се ядоса защото бил от Реформаторския блок,удари ме в бъбреците и аз се насрах,след което ми навря брутално главата навътре в дупката и пусна водата докато ме държеже затиснат в тоалетната чиния...остави ме сам с тоалетна хартия....това беше изключително преживяване и съм благодарен..обичам бруталитета,,обичам мутрите,обичам да съм специален..Обичам ГЕРБ..аз съм просто ГЕРБЕРАСТ ПЕДЕРАСТ

2013.11.09 | 14:32

39
Гейберските национални предатели да влизат в затвора. Иначе всеки ден ще предлагам такива като Пеевски.

2013.11.09 | 23:24

53
Аз немога да разбера такива като вас, нз кви сте Атакисти ли сте, Депесари ли сте, Седерасти ли сте, Бесепари ли сте, Гербари ли сте, ама като някой ви клати, ама яко мъшмул, вие го боготворите...Мани ги Герб, те били такива, ония такива, ам тия кви са ве, БСП като са управлявали винаги идва колапс...БСП ДПС не са партии, те са АД-та, гледа се печалбата, политиката изисква жертвоготовност, Бойко ако имаше какво да крие, нямаше да си даде оставката!
onq s konq

2013.11.09 | 10:53

8
Много,ама много скоро ще спрете с предложенията,эащото просто няма да имате думата:)
GOSCHO

2013.11.09 | 23:19

52
Изчезналия през граница го търсете при браКЯ ГАЛЕВЦИ !!!!!!. Още ще минават незнайно границата НИ , както сирийци така и ПАРТИЙЦИ !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини