Нови бисери в парламента! Рашидов: Хранил съм Доган с шкембе! Московски: Вие возихте леки мъже! (вид

  • 06 ноември 2013 10:15

  • 7368
  • 10
Нови бисери в парламента! Рашидов: Хранил съм Доган с шкембе! Московски: Вие возихте леки мъже! (вид
©

Поредните интересни реплики се размениха днес в Народното събрание по време на дебатите за полетите на Авиоотряд 28 за периода 2009-2013 година.

От трибуната се изказа бившият министър на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, който нападна остро колегите си. Като гледам какви неща говорите, няма да се учудя още утре улицата да ви измете. Засрамете се! Не може да се занимаваме с такива дребни неща. Темата за бежанците е номер едно, заяви Рашидов. Нима вие не сте летели с правителствените самолети? Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа дори е возил Капка и маше скандал, че ако тя не влезе при папата, не си дава сметка Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 какво ще й се случи. А какво се случва сега? Обсъждаме, колко ядки са били са изядени по времето на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това е смешно. От залата започнаха да се чуват реплики и подмятания, което ядоса бившият министър на културата и той заяви: Вие още не сте били камериерки на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, когато аз съм го хранил с шкембе чорба. Тази реплика предизвика бурен смях в пленарната зала.

Още по-интересно изказване направи бившият транспортен министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета. Той също нападна колегите си от комисията за Авиотряд 28. Почти с над 300 часа повече са ползвани летателните средства на „Авиоотряд 28” по време на тройната коалиция. 42 повече полета са извършени по време на тройната коалиция. За пореден път гражданите ще видят как Народното събрание губи време по теми, които не касаят обществото и не са важни. От доклада не се разбра нищо освен цифри. Как може да се разбере какво е значението на цифрите, без да се сравни с друг период. На вас не ви е удобно да се приеме предложение за съпоставка с предния период на управление на тройната коалиция, коментира Московски.

Никога не са ползвани летателните средства за предизборни цели. Не сме присъствали на тази комисия, защото такива глупости се изприказваха там, че ни беше срам да участваме. Започнахте с твърдения, че са изнасяни куфари с пари за Ливан, че са превозвани фолк-певици, че са изядени килограми фъстъци. Аз не съм дошъл в парламента да се занимавам с глупости, каза още Московски. За финал той беше подготвил най-пикантната си реплика. Обвинявате ни, че сме возили леки жени и торби с пари. Това също е смешно. Все пак е по-добре да возим леки жени с тежки пороци, отколкото както по ваше време се возеха леки мъже с тежки пороци, завърши Московски. Това изказване накара зам.-председателят на парламента Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на да предупреди депутатите, че парламента не е място за отправяне на такива реплики.

Като голям кавалер в парламента се прояви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той помогна на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, която от вчера се придвижва с патерици, да слезе от парламентарната трибуна и да седне на мястото си сред депутатите на Коалиция за България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7368 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.02.02 | 09:34

10
Докато се карате за глупости имигрантите ще ни изколят.
едно българче

2013.12.07 | 20:54

9
намирам за целесъобразно политическите формации да бъдат съдени за простащините, с които "замърсват" вербално тахните "фаворити" избрани и настанени в НС. не ми стигат празнодумствата, ами и простотии!
не син

2013.12.07 | 20:54

8
Какво може да се очаква от сбирщина от нагли простаци/Куртев,Манолова/,фесове и дегенерати/"Атака"/!

2013.11.06 | 19:31

1
33 000 000 Бойко е дал за полети МИСЛЕТЕ ...

2013.12.07 | 20:53

7
Поне да беше возил Вигенин по екзотичните плажове!
33

2013.11.06 | 19:32

2
На теб ли ги даде? Изглеждаш много запознат...

2013.12.07 | 20:53

6
Аааахахахахахааха Московски как им сипа да ядат, умрях от кеф
реалист

2013.12.07 | 17:35

5
Тигърът на ГЕРБ е мишка и пак като такъв се скри от погледа на народа.
e

2013.12.06 | 18:56

4
Колко жалко е в света хората да са подвластни на една шепа мерзавци обвити в тайнственост и внушаващи страхопочитания.Примерите са много като "Малтиския орден",който е клон на сатанинското капище към Римокатолическата църква.Такива определят и политиката в България,ама до време! Такива лобираха за вносни премиери,какъвто бе Борисов и още други предишни.Времето на религиите изтича,това много добре го осъзнават Димитриос-"Въртоломей",Хорхе-"Франциск" и другите от поредицата "Вавилон" и сега се чудите кой постави Дилян Пеевски. Малко Wikipedia и ще разберете.Ще разберете и какво "шушукаше" мерзавеца "Въртоломей" в ухото na Борисов в не столично летище.Ще разберете I защо бе изпратена Цецка Цачева да се поклони-тогава на другия мерзавец Бенедикт16-ти.Ще разберете и как Сатана действува чрез поклонnиcite му .Преди всичко четете Новия завет за да не ви мамят чрез "белега на звяра"- попове и папи !

2013.11.07 | 00:22

3
ЕХ ПИЯНДЕ НЕДОНОСЕНО СПАРУЖНЯК ПРОСТ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини