Осман Октай: Животът на Христо Бисеров е в опасност

  • 05 ноември 2013 06:57

  • 8214
  • 9
Осман Октай: Животът на Христо Бисеров е в опасност
©

"Да се радваме, че Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент все пак е жив и здрав, отстраняването му от политическото ръководство на ДПС и от зам. шефския пост на парламента е най-малкият му проблем. Тепърва опасността за живота му става голяма, затова нека бъде внимателен". Това предупреждение отправи бившата дясна ръка на Доган в ДПС Осман Октай, пише " Faktor.bg".

Той припомни, че много драматични събития са се случили през последните години около сараите на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

"Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент разполага с огромна тайна информация от аферата „Лиани” та до днес. Опасността не е само за личния му живот, но и за други лица, от обкръжението му. Групировките никога не контактуват директно с Доган. Тези контакти минаваха преди през самоубилия се Ахмед Емин, а после през Бисеров, Цонев, Камен Костадинов и Пеевски. Тези хора неслучайно стоят през последните години на първата банка на парламентарната група на ДПС. Преди години Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - не можа да види сметката на Сивя Кардинал, както наричаха в СДС Бисеров, но сега Доган ще го направи", заявява Осман Октай.

Той е категоричен, че става дума за игри за милиони, а единственото логично обяснение за неочакваното шутиране на Бисеров от ДПС и властта е як корпоративен сблъсък.

"Вероятно Бисеров е осъществявал зад гърба на Доган корпоративни схеми, за които шефът не е бил наясно. Христо имаше огромен ресурс на действие и вероятно е злоупотребил с него. Доган е честолюбив и не търпи подобни действия. По същия начин той отстрани през последните години доста знакови и силни лица в ДПС. Жертва на тази сложна ситуация в ДПС не е изключено да стане и самият Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, въпреки, че е формален лидер на партията. Няма начин Местан да не е бил наясно със схемите на заместника си Бисеров. Ще има развитие на този скандал, могат да падат още глави и оставки, предрича анализаторът.

Той припомни, че Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент има свое силно лоби в партията, в парламента в изпълнителната власт, а заедно с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на са спрягани като като втори властови център.

"Над 10 човека в ПГ на ДПС са под пряко влияние на Бисеров и обкръжението му. Негови са определени министри. Той е в тесни контакти с министъра на околната среда и водите, на културата, на здравеопазването, на инвестиционната политика , а и самият премиер Орешарски му е много близък. Зам. министрите на културата и на социалната политиката - Светлана Дянкова, са също негови кадри. Бисеров си тръгва, но остава проблемът със силното му кадрово присъствие в обръчите на Доган, а това е проблем, констатира Октай. Според него тази ситуация ще предизвика достатъчно сътресения, а Доган няма да се поколебае да разчисти хората му и да ограничи правомощията им. Това са корпоративни кадри и никой няма да ги остави да продължат да бъдат контролирани от Бисеров. Тепърва ще се провокира напрежение и в парламентарната група и в центровете на управление на централно и областно ниво", коментира още той.

С аферата „Лиани” имаше опасност да падне тройната коалиция преди години, защо и сега тази ситуация да не повлече правителството на Орешарски и коалицията с БСП, допуска Октай. Той не крие, че познава изключително добре Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и през годините е работил близко с него.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8214 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.04.22 | 22:58

9
Който се е замесил с Доган добро няма да види.Накрая всеки си плаща сметките.Пускайте онова момче от затвора че има недовършена работа.

2014.04.09 | 09:28

8
Крадял е повече, отколкото му се е полагало. Затова най-сигурното място за него е затвора, ако бяхме държава и имахме правосъдие.

2014.04.09 | 09:28

7
Бисеров продажен боклук пукни.
рнвпак

2014.04.09 | 09:28

6
Бисеров се е спасил от башибозуците .ДПС привлича ,помаци и българи в партията ,за да им вършат мръсните поръчки за забогатяване .След като вече нямат нужда от тях обявяват ги за врагове и ги изритват вечно на бунището ,За това има ли българи и помаци в тази партия трябва да знаят ,че рано или късно ,ще им видят сметката .Те знаят ,че българина и помака мило и драго дават за да са на работа и правят с тях ,каквото си поискат
123

2014.04.09 | 09:28

5
Трябва да има възмездие за крадливите политици

2014.04.09 | 09:28

4
Прав е бил Б.Борисов, когато каза, че Доган управлява държавата. Полека лека истините излизат наяве, а най-позорната е, ч е се оказва че Орешарски е човек на Бисеров.Доган. Срам!

2014.04.09 | 09:28

3
MUHTANTCHO, DOGANTCHO & PEEVSKI. NITO TCHULI, NITO ZNALI, SAMO KRALI I LAPALI. NIE SI GI DOKARAHME NA VLAST, NIE SI GI TARPIN. AKO KARAME TAKA S ROBSKOTO SI PRIMIRENIE MNOGO SKORO NAD ALEKSANDAR NEVSKI I NC TURSKI FLAG SHTE SE VEE, ZASHTOTO POP KRASTIO UVOLNI MOMTCHE KOETO RAZVIALO BALGARSKIAT FLAG.PROFESORI IZPRASHTAT DEZATA NI DA UTCHAT V TCHUJBINA. BALGARIA SE UNISHTOJAVA, A NIE SI PIEME RAKIATA V MALKITE NI APARTAMENTCHETA I VIKAME URA NA PRODAJNIZITE KOMUNISTI. NIE SME VINOVNI ZA SADBATA SI. KADE SA 1,5 MILIONA SOFIANZI DA IZLEZNAT NA PLOSHTADITE?????????????? NIAMA LI PONE EDIN POLITITCHESI LIDER V BALGARIA DA POVEDE TOZI NAROD SRESHTU TOZI GENOZID V DARJAVATA NI. I GOSPOD NI E ZABRAVIL SARADI PREDATELSTVOTO NI KAN NAROD,DARJAVA I DEZA.

2014.04.09 | 09:28

2
DOLU KOMUNISTITCHESKATA I POMASHKA IZMET NA BALGARIA. SAD I ZATVOR ZA MESTANTCHO, DOGANTCHO I ZIALATA KOMUNISTITCHESKA IZMET, KOIATO DOKARA DARJAVATA NI DO TOTALNA MORALNA I IKONOMITCHESKA RAZRUHA. O S T A V K A, O S T A V K A NA TOVA GENOZIDNO PRAVITELSTVO.
аrhar

2014.02.23 | 20:19

1
Защо Бойко Найденов си подаде оставката като шеф на НСлС и зам. - главен прокурор ? Доброволен ли беше този негов избор или беше притиснат от задкулисните кръгове на ДС ? Както всички знаем, той е близък с Борис Велчев, който пък е близък с Гоце от ДС . Означава ли това, че Б. Найденов също е близък с Гоце ? Логично е Б. Найденов също да е работил обективно по ' Октопод ' , ' Наглите ' и ' Килърите ' , също като Цветанов и Ася Петрова , а това да не се е харесало на кукловодите от ДС . Какво прави впечатление ? Медиите на Д. Пеевски , вкл. и чрез Н. Бареков , масово оплюваха Цветанов и Ася Петрова, а не са изливали никаква помия срещу Б. Найденов, което в случая е доста странно . Може би , с достатъчно голяма вероятност ще получим отговор на горните въпроси, тогава и само тогава, когато видим кого ще назначат на овакантеното място . Доста вероятно е за шеф на НСлС да бъде назначен Бойко Рашков . А дали Бойко Рашков е ' наше ' момче от ДС ? - Това вече е интересен въпрос, който ще разплете целия възел . Възможно е за шеф на НСлС да бъде назначен и човек, който не е зависим от кукловодите на ДС , а оттук може да се направи също генерален извод за горните въпроси .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини