Сидеров: Цветанов ръкопляска на проосманската политика на Турция

  • 05 октомври 2012 09:30

  • 1485
  • 3
Сидеров: Цветанов ръкопляска на проосманската политика на Турция
©

Само преди два дни вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бе на гости на Партия на справедливостта и развитието, която управлява Турция. Ние многократно сме предупреждавали, че в тази страна начело е фундаменталист, а именно Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва. Това заяви по време на парламентарния контрол лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Според него Цветанов е отишъл там, за да ръкопляска на маниакалните амбиции на Ердоган.

"Ало, ДПС, в Турция е забранен кюрдският език. Защо не протестирате? А, когато ГЕРБ води туркофилска политика трябва да си правите сметката, че ердогановците водят проосманска политика и това ще се върне като бумераг към страната ни. Ето на това ли ръкопляска Цветанов. Водите грешна политика. Турция още не ние върнала обезщетенията за заграбените тракийски богатства. До този момент въпросът не е бил поставен за тези обезщетения. Но бе поставен друг - че ще се правят българо-турски сериали. Невероятно културно постижение, няма що. По нашите телевизии се дава сериал, който възхвалява султан, който ни е клал", заяви лидерът на "Атака".

По думите му - в Конституцията на Турция всеки турски гражданин е турчин по националност. "Значи няма други освен турци в Турция и това не предизвиква възмущението на Цветанов", смята още той.

Сидеров завърши с призив за едноминутно мълчание, с което да почетат загиналите войници в Балканската война.

Последвайте канала на

1485 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.05 | 14:30

3
Турция не ни е приятел, те просто искат нашата територия.

2012.10.08 | 20:24

1
Ай сиктир бе Шерлок !Сам ли се досети или ти помогнаха! Турция не ни била приятел? Турция НИ Е ВРАГ !!! Наричай нещата с истинските им имена! Освен това не ни искат територията а я смятат за тяхна! ТЕ ИСКАТ ЗАДНИЦИТЕ НИ ЗА ДА ПРАВЯТ С ТЯХ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ С КЮРДСКИТЕ!
Maraba Anadolski

2013.11.05 | 08:48

2
V Anadola zaplatita sa 1500 liri a pensiyite 900 liri KE SME PO DOBRE OTKOLKOTO V AVRUPAYSKİYA SAYUZ Da glasuvame narode za vilyet ili za republika za vilayeta 7 500 000 dushi protiv 240 M.E.K.E.R.E.T.A DA JİVEY İLYADO GODİN VİLAYETA

Добави коментар

Водещи новини