Румен Петков: Станишев управлява заедно с Борисов

  • 09 септември 2013 08:20

  • 9752
  • 10
Румен Петков: Станишев управлява заедно с Борисов
©

Първо искам да честитя днешния празник на всички празнуващи. Дебатът имало ли е фашизъм в България е излишен. 

Това каза пред камерите на TV7 Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Не е нормално националният партиен съвет на БСП да не даде оценка на 100-те дни на кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Аз съм поставял няколко пъти въпроса кой, кога и как свиква националния партиен съвет. Онзи ден разбрах от в-к "Стандарт", че трябва да се явя на съвет. Иначе получаваме sms-и, разкри Петков. БСП се управлява еднолично. Лошото е, че вече трябва да се задава въпроса дали въобще се управлява БСП. Технологията на взаимоотношенията между г-н Орешарски и двете подкрепящи го партии не ми е известна. Цената, която БСП ще плати за подкрепата на "Атака" ще е пагубна за партията. Не може Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да стане председател на етичната комисия в парламента. За БСП това е загуба на авторитет. Същото се случи и с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Оставяме на страна, че него го употребиха и изхвърлиха. Г-н Орешарски се държа мъжкарски в тази конфузна ситуация. Най-лесно щеше да му бъде да каже-Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ме накара да назнача Пеевски. Той устиска и понесе всички гневни реакции без да ги заслужава. Станишев трябваше да излезе и да каже-Оставете премиерът на мира. Аз съм виновен за това назначение, категоричен беше Петков.

Повечето назначения във властта са много странни. Силно се съмнявам, че г-н Орешарски е участвал в повечето от тях. Това ме навежда на мисълта, че Станишев управлява с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Другото е, че има нещо много сбъркано. Редица от тези назначения служеха с много голям ентусиазъм на Борисов и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Най-простият пример е регионалния министър. Тя изпълняваше всички заповеди на ГЕРБ с плам, а сега служи на нас. Всички тези хора обаче вредят на БСП. Ремонтите на магистралите са показателни. Всички хора вчера псуваха правителството заради безумията на регионалния министър. Това е политически въпрос, обясни Петков. Не може да се говори за полицейско насилие и огромна контрабанда през последните четири години, като и двете неща са абсолютен факт и не подлежат на съмнение, а в същото време да продължаваш да държиш на власт хората, които са отговорни за това. Давам ви пореден пример за тезата ми, че Станишев управлява с Борисов, каза още той.

През последните 23 години са се раждали и са си отивали много политически проекти. Не съм убеден, че между Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в има идея за обща политическа партия. Всеки от тях е убеден, че днес има над 500 хиляди български граждани, които са с леви убеждения, но те не припознават БСП за своя партия. Тези хора не трябва да се губят. Първо е необходим голям дебат в БСП. Там трябват реформи. Станишев достатъчно добре използва механизми, които са нехигиенични инструменти в политиката, но вършат работа във вътрешнопартийните борби, завърши Петков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9752 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.09.11 | 12:38

10
А помниш ли като пика в шадравана? Или от насмукване и нямаш спомени?

2013.09.10 | 23:23

9
Куьович и компания не са те забравили дако се не бръснеш.

2013.09.10 | 23:23

8
Е има ли все още някой да не знае,че ГЕРБ и БСП са две страни на една и съща монета?Заедно са и борбата е кой ще лапа за сметка на народа.Двете партии са дъщерни на БКП!ДПС е на ДС.АТАКА вече не е това което беше.Всички те са за боклука!
SUPER

2013.09.10 | 23:23

7
Бедния народ както винаги спи и чака някой да оправи положението в Бг! 2 млн.души разбраха че в село Б-я няма бъдеще и емигрираха.
gfn

2013.09.10 | 23:23

6
И тоя милиционер взе да не се бръсне, т.е. става БГ демократ. Такава е родната мода...

2013.09.10 | 23:23

5
ПЪРВО ИСКАМ ДА КАЖА НАЗДРАВЕ НА ДРУГАРЯ РУМЕН ПЕТКОВ И ДА МУ ПОЖЕЛАЯ ДА СЕ ХОДИ СНОЩЕН РАНО ПО МЕДИИТЕ, НИТО ДА ПОЧВА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ С ПИЕНЕ, СЯКАШ СЪВЕСТТА НЕ МУ Е ЧИСТА ОТ СПОМЕНА ЗА ИЗБИТИТЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ СЪВЕТСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ АГЕНТИ. ВТОРО ИСКАМ ДА МУ ПОЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ДА МИСЛИ И ПО-МАЛКО ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!
Doktora

2013.09.10 | 23:23

4
Stanishev vi e kriv sega na vas,vsichki ste za bokuka,umnite hora ne vi iskat,tova e istinata.Manipulatori ste vie drugo ne ste.
мазнислав

2013.09.10 | 23:23

3
Това че мрази станишев не го прави по-симпатичен. Все са неприятници.
Руменчо и Шамара

2013.09.10 | 23:23

2
Май сте за една и съща клиника и двамата!

2013.09.10 | 22:32

1
От това изказване ми стана ясно, че Станишев е пътник от БСП.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини