Р. Петков: Какава е цената, която БСП плаща за подкрепата на Атака?

  • 08 септември 2013 20:28

  • 3221
  • 6
Р. Петков: Какава е цената, която БСП плаща за подкрепата на Атака?
©

Ако БСП сме безхарактерни, и не можем да защитим свои виждания, свои кадрови предложения, свои управленски предложения, свои политики, а това го прави някой друг – защо трябва да се сърдим на някой друг, че отстоява кадрите си, че отстоява решенията си, че отстоява действията си? Това каза пред журналисти Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП, на въпрос за ролята на ДПС в управлението.

„Нашата неспособност, очевидно, че води до по-широк периметър за останалите участници. Аз продължавам да питам: каква е цената, която БСП плаща за подкрепата на „Атака”? Нали разбирате, че пълноценната основата, средата, на една лява партия са интелектуалците. Как интелектуалците възприемат факта, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е председател на Етичната комисия на Народното събрание? Това е катастрофа – аз съм разговарял с поети, писатели, художници – те са омерзени от това решение”, обясни Петков.

По думите му това са все неща, които те не обясняват на обществото, скриват ги някак си – и после се чудят защо им е малко участието във властта. „Кадровите решения, в Плевенско например, където областният управител е от ДПС: убеден съм, че ръководството на ДПС добре разбира, че на Плевенската панорама и мавзолея „Освобождението на Плавен” - надали това е най-доброто решение. Нямаме нито едно кадрово решение – и това е отговорност на ръководството на БСП. Не можем да се сърдим на партията като цяло”, обясни още Петков.

Според него в следващите месеци трябва да се осигури една сравнително спокойна есен и зима. „Всеки трус, всяко сътресение, допълнително ще създава проблеми, и ще отдалечава добрите решения. Разбирам, че ние сме част от причините за протестите, но ние трябва да създадем сигурност и спокойствие, ако искаме предстоящите есен и зима да запазим държавността и институционализма”, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

3221 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.09.10 | 00:16

6
ЦЕНАТА Е БСП НА ВЛАСТ ДО ДОГОДИНА, ПОСЛЕ СЪСЕЛА СЕ НАДЯВА ДА СТАНЕ ЕВРОКОМИСАР, А БСП СЕ РАЗПАДА. ОБАЧЕ НАЙ-ВЕРОЯТНОТО Е, ЧЕ СЪСЕЛА НЯМА ДА СТАНЕ ЕВРОКОМИСАР, А САМО БСП ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. ЗАТОВА ГОЦЕ, КАТО СТАРО КУЧЕ И ХИТРО РЕСТАРТИРА АБВ. АБВ ЩЕ Е РУСОФИЛСКИ ПРОЕКТ, БЕЗ ОСОБЕНО ЛЯВ УКЛОН, КОЕТО Е ПО-ДОБРЕ ОТ СТАНИШЕВАТА КОЧИНА ПРИ ВСЯКО ПОЛОЖЕНИЕ.
вечни итереси

2013.09.10 | 00:15

4
Заблудата е пълна! В България няма ляво,няма и дясно в политиката! Има само вечните интереси на една деградирала върхушка която отдавна се е продала на дявола! Хич не и пука какво мисли народа,за нея той е стадо което трябва да се стриже! Как не го разбрахте до сега?!

2013.09.10 | 00:16

5
Запалка,Споко Ве човек, БСП нищо не плаща - Курвата Волен е купен от ДПС и Пеевски - Те плащат, Нема се охарчите спокойно - Вече и ДПС не му плащат, щото Волен знае,че е аут ако падне това Правитество и ще смучка и слушка безплатно на който го пожелае още 4 години

2013.09.09 | 13:49

1
Не слушайте Р Петков ГлЪвътЪ ВОлен го уосъди и уволни на няклко път и още газ пикае алкохолика неден...сега на тая възраст и от алкохола има уголемена простата и решил на Волен да си избие комплекаса хахахахахахахахаха
Румен Петков

2013.09.09 | 14:37

3
Любо, боли ме за твоите глупости. Ти си никой. Келнер! Донеси една голяма ракия и се разкарай.
Румен Петков

2013.09.09 | 14:37

2
Любо Ангелов да го духа!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини