Нидал Алгафари нападна жестоко Станишев в нета

  • 21 юни 2013 11:12

  • 24707
  • 60
Нидал Алгафари нападна жестоко Станишев в нета
©

Режисьорът Нидал Алгафари, който е член на БСП и организираше предизборните кампании на столетницата, разкритикува остро Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и неговото поведение на вчерашния пленум. Алгафари изрази своето мнение в социалната мрежа Facebook.

Един от създаделите на студентското предаване "Ку-ку" напада жестоко лидерът на социалистите и го обвинява за сегашното политическо състояние в държавата. Алгафари е на мнение, че Станишев не трябва да ръководи БСП, защото няма нужните качества. Той припомня факта, че БСП са изгубили седем пъти поред избори от ГЕРБ и в момента са силно зависими от ДПС. Ето пълният текст на написаното от Алгафари.

"Добро утро, "ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ"!
След като хора от БСП нарекоха така протестиращите, с чест и удоволствие и като член на Българската социалистическа партия, и като ползващ интернет, и като протестиращ приемам и да съм лумпен!

Вчера "не интернет лумпена", Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакрални фраза. "За да ги разчистим, трябва да останем!". "Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях". Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че "ако не бяха бюлетините от Костинброд, резултата на БСП щеше да е различен". След всичко изказано до тук е редно да се замисля. Значи, когато Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на СПЕЧЕЛИ изборния крах след тройната коалиция, виновни за това бяха ДПС. И сега това му изказване,...означава, ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА и той като лидер на БСП толкова може! Същото се отнася и до Костибродските бюлетините, ако не бяха те, Станишев нямаше сега да е кукловод. Значи толкова може! И стигаме до това за разчистването! Какво иска да разчисти точно! Партия с вожд Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти! Ами и тук толкова може!

За тези които толкова могат в едни други държави, чийто социалисти оглавява Станишев, за много по- малко не можене, хората си подават оставките и се скриват в гори тилилейски от срам. Тук обаче не е така. Уплашен от вот на доверие, който сам предложи, не че се иска от Националния съвет, се отказа и някак тихомълком пробута, че го е получил. С тези си неадекватности, бавно и славно Председателя на Националния съвет на Българската социалистическа партия, побутва партията към бездънна пропаст. Вероятно си мисли, че като запълни пропастта с партията, той ще мине отгоре победоносно! ДА, ама пропаста с всеки изминал ден става все по- дълбока и дълбока. Може да не стигне жертвата на партията за да премине НЕЛУМПЕНА!"

Припомняме ви, че вчера Сергей Станишев получи вот на доверие от съпартийците си и остана начело на БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
24707 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар

2013.06.23 | 00:14

51
Браво, истинските нещта трябва да се наричат с истинските думи!

2013.06.22 | 16:49

2
Щом агентът от шесто Нидал Алгафари реве, значи всичко е наред.
чифутски отрепки

2013.06.22 | 16:49

3
Чифуто-турската СЛУГИНЯ-ал гафари
онзи

2013.06.22 | 16:49

4
Браво! Нека го видят що за стока е мишката оп станишката....
123

2013.06.22 | 16:50

5
Бравус, Един достоен 'ИНТЕРНТ ЛУМПЕН'. Всички ЛУМПЕНИ трява да се обединим и да ги ИЗЛУПКАМЕ един път за винаги тия червени изроди.
ss

2013.06.22 | 16:50

6
Платените консомолчета от форумите плъзнаха навсякъде днес. След съвета снощи са им платили заплатата и днес отново всички на работа. Продажни идиоти.
ни-дал,само-взел

2013.06.22 | 16:50

7
Хайде да те видим на протестите,ама в първите редици и с лозунг''ДОЛУ СТАНИШЕВ''...може би тогава ще вземем да ти повярваме
Позитано 20

2013.06.22 | 16:51

16
Нека довечера слогана на протеста е СТАЛИНишев.
Ал Бънди Гафари от 6то

2013.06.22 | 16:50

8
Тия. където подкрепят тоя домуз. ПЪРВО да се запознаят какви ги е вършил и после да му се радват.

2013.06.22 | 16:50

9
София, поздрави от морето!СТРАХОТНИ стачкуващи,страхотни хора!
nzy

2013.06.22 | 16:50

10
nidal algafari...edin vapros imam kam teb...ima6 hubava ku6ta v gorna bania....na prekrasno miasto...goliama ku6ta s vatre6en asansior...bravo evala aferim...vaprosa e...kolko procenta ot tazi ku6ta e postroena s komunisti4eski pari...ti si si gi zarabotil razbira se ot tolkova predizborni kampanii...no kakav e procenta...ako e 0% togava zapo4vam da u4a za psihoterapevt

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини