Алгафари: ГЕРБ - БСП 7:0

  • 13 май 2013 17:29

  • 5360
  • 12
Алгафари: ГЕРБ - БСП 7:0
©

Независимо от цялата безумна предизборна кампания, независимо от черния PR, за първи път правителство, което е било на власт, получава най-много гласове. Ясно е, че българският избирател гласува за дясно управление. Това заяви в предаването "Лице в лице" режисьорът Евгени Михайлов.

По думите на журналиста Иван Гарелов, гласовете на малките десни партии са били призовани да отидат за ГЕРБ и така ГЕРБ ги получи.

Според писателя Румен Леонидов, на протестите, разтърсили България, руските ченгета са разказали играта на българските милиционери.

Режисьорът Нидал Алгафари смята, че всички, които участваха на настоящите парламентарни избори, са победители, не само ГЕРБ. Победител е Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, защото негов човек ще влезе във властта, победители са и СДС, победители са и ДПС, които се пребориха със своя вътрешен и външен враг, както и ПП "Атака", които въобще влезнаха в парламента. Дори и социолозите са победители, които скочиха срещу своя колежка, която се оказа права. БСП са победители затова, че успяха да свалят 15% със сигнала си до прокуратурата от ГЕРБ. Сега изниква въпросът "Кой е победен?". Победените са тези хорицата, които излязоха на улицата да протестират, коментира Алгафари.

Скандалите, които ставаха в цялата предизборна поредица, не намериха пряко отражение в действията на гласоподавателите толкова, колкото засилиха борбата между двамата големи лидери, заяви Гарелов. Това се отрази на малките партии. Победата на ГЕРБ е разбираема. Те дойдоха като нова партия, а това привлече хората, допълни той. Не разбирам каква е логиката да се иска оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, защото БСП надхвърли ядрото си, подчерта журналистът.

Искаха я, защото това е 7 на 0 за ГЕРБ при битката с БСП, отговори Алгафари.

На въпрос какво ще се случи сега, Леонидов отговори, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа има голям шанс да стане министър-председател. Това е последният шанс "Атака" да участват във властта, защото участват ли във властта, в следващите избори няма да има "Атака". Имаше прогноза, че Сидеров ще бъде премиер, която преди Капка разнасяше. Той се държа много политически сдържано сега, явно усетил, че птичето е кацнало на неговото рамо.

По думите на Михайлов, това, че ГЕРБ не са се явили вчера на традиционните пресконференции, не е слабост. Беше ми смешно, че тези, загубили изборите, първи започнаха да правят планове и да подават ръка към по-малките партии. Те си изказаха всичко, направиха едно погребение на ГЕРБ. Но ще е интересно, когато те се наговорят, ГЕРБ да се изкажат, подчерта режисьорът.

На въпрос кое е по-вероятно - нови избори или съставяне на правителство, Гарелов подкрепи тезата за правителството. Леонидов пък бе категоричен, че ще има правителство, защото на тези, които сега влизат в НС, не им се иска да излизат.

Последвайте канала на

5360 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
dansf

2014.01.08 | 22:17

12
Просто спрете системата богатия по-богат:бедния по беден,трябва ни някакъв баланс.
Егати поета

2014.01.08 | 22:16

11
,, Това е последният шанс,, АТАКА'', да участват във властта, защото участват ли във властта, в следващите избори няма да има ,,АТАКА''". И Димитър Пенев говори по-ясно от тоя ,,поет"!
националист

2013.05.14 | 11:45

3
Честито ни истински българи - само Атака! И аз гласувах за Атака , другите са боклуци. Но прочетох ,че щели сме да правим коалиция с ДПС - Волене внимавай!!! Аз гласувах за националната идея ,но не и да се коалираме с рязаните от ДПС! Само имай късмет да ни сервираш този буламач и хич не ми приказвай после ,че било за благото на страната!Мисля ,че това е недоразумение - с БСП или Герб е без значение - и 2те са маскари , но НИКОГА С ДПС! Имай само късмет да ни вкараш в тая каша с турците и идваме в София с бандата и протестите ще ти се сторят като пролетна разходка в сравнение с това дето ще ти се случи!!!!Само Атака , но НИКОГА С РЯЗЯНИТЕ НА ЕДНО!
Скопянски

2014.01.08 | 22:15

10
Абе еииии, невиждаш че е на път да предаде каузата, неизкючва съюз с дпс, що никои не пбърна внимание че го наричам Болен Демироглу, това му е истинското фамилно име.
Gabriel

2013.07.25 | 14:44

9
Thanks for shinarg. Always good to find a real expert.
Cristian

2013.07.23 | 17:52

8
I'd veturne that this article has saved me more time than any other.
Jarle

2013.07.22 | 19:10

7
God help me, I put aside a whole aftoenorn to figure this out.
BObzitho

2013.07.19 | 19:33

6
A really good answer, full of ralatnitioy!

2013.06.21 | 17:25

5
Волен премиер!

2013.06.21 | 17:24

4
Вплен продаде ли българщината с дпс, то това ще му е последния парламент. Я да видим сега урок по българизъм.
БУТАЧА

2013.05.14 | 11:44

2
стига с тия ченгета и комунета ДА ОТИВАТ ХРАНА НА ЧЕРВЕЕТЕ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини