Сидеров: Против вота на недоверие сме

  • 22 юли 2011 08:28

  • 3260
  • 13
Сидеров: Против вота на недоверие сме
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на бТВ лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

По-скоро би искал оставката на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко заради сделката с „Шеврон“, отколкото на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, допълни той.

Никой от инициаторите на вота на недоверие не дойде при нас да пита за мнението ни, а говорят по медиите. Нашата позиция е против този вот, защото както и лидерът на СДС каза, в момента няма алтернатива на сегашното управление, посочи Сидеров.

„Атака“ винаги се е разделяла от ГЕРБ по определени възлови въпроси. Това, че в определени области ГЕРБ не води препоръчани от нас политики, си остава за тяхна сметка и ще се отрази на изборните им резултати, заяви той.

Сидеров за пореден път заяви, че чуждестранните монополи в България източват огромни капитали от България. Той даде пример с ЧЕЗ – компанията плаща данъците си в Чехия и „по този начин българинът издържа чешкия пенсионер“.

Данъчната ни система обслужва едрия бизнес чрез плоския данък, вместо да е в услуга на обикновения българин. Смятам, че на президентските избори ще има балотаж между нашия кандидат и по-вероятно кандидата на ГЕРБ, отколкото на БСП, прогнозира Сидеров.

Той отказа коментар за изявленията на бивши депутати от „Атака", че са подписали договори, с които гарантират сумата от 150 000 евро и посочи, че вече си е казвал мнението по въпроса. Не мога да отговарям за това кой какво е подписал, категоричен бе Сидеров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3260 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
избирател

2011.08.28 | 16:25

13
А Т А К А - Агитка от Тарикати и Атракция от Кариеристи и Абдали ! Знаете ли,че Волен Сидеров ако не е в Н С нищо не може да работи-той може само да лапа,дъвче и да разтяга локуми.......Той е продажник и предател !
към независим избирател № 11

2011.08.28 | 16:25

12
Прав сте ! И Волен Сидеров и Мартин Димитров и всички независими депутати не защитават интересите на народа Те са влезли в това Народно събрание по някаква случайност и са чисти кариеристи и предатели .
Ей ненормалник

2011.08.28 | 16:24

11
Сидерчо отиди се лекувай не си в ред с главния; яко те пере съчмата мръсен фашист!
Ей ненормалник

2011.08.28 | 16:24

10
Сидерчо отиди се лекувай не си в ред с главния; яко те пере съчмата мръсен фашист!
Чест е да си БЪЛГАРИН

2011.08.28 | 16:24

9
Ако наистина има поне малко останали хора със здраво съзнание, нямаше да подкрепят такива болни мозъци! Волен не е родолюбец, а родоубиец на българския народ! Нека си спомним как плюеше по Бойко Лентичката , а сега е готов да му върти и турски минети само да е на власт, е спокойно може да го снимате за фурнаджийска лопата. Неможе турци да определят живота в страната ни, защото ние не се месим в тяхната! Но единствено ние позволяваме да ни правят на маймуни и търпим този мизерен живот! Тези които сега се бият в гърдите, че не обичат комунистите и ги мразят , нека се обърнат в миналото си и да кажат какви са били преди , а сега искат да се домогнат до малкото останало за разпродаване в тази държава. Пуснете я господа управници на търг в евро парламента и да вземем някое евро, нямаме кои знае какво останало в тази държава, но все някой ще излъжем. Пък след вас и потоп!
Саздов

2011.07.26 | 23:26

8
Как може във власта да има фесове скапани турци
Волен Сидеров

2011.07.26 | 23:26

7
Аз съм ПРЕДАТЕЛ !!!
независим избирател

2011.07.26 | 23:25

6
Дори е обидно за българина да споменава името на Волен Сидеров или на Мартин Димитров-какво можем да очакваме от тях-абсолютно ВЪЗДУХ. Вижте бе момченца-тук не става въпрос кой бил турчин кой бил българин или кой какъв цвят имал.Погледнете малко по-долу да видите, как живее народа-колко обедня и то по Ваша вина. Поздравления към Лютви Местан и Сергей Станишев !!!
Гаврил

2011.07.26 | 20:06

5
Никой не е очаквал от Атака отговорно политическо поведение. Като се проследи развитието на партията, това поведение е логично. Не само при Борисов, но и при Волен думи и дела не се срещат.
Българин

2011.07.26 | 20:06

4
...свестните у нас смятат за луди... Иван Вазов Моят президент се казва Волен Сидеров и с чиста съвест на 23 октомври ще гласувам за него.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини