Сидеров: Вотът на недоверие и този път няма да мине

  • 18 юли 2011 15:43

  • 1033
  • 2
Сидеров: Вотът на недоверие и този път няма да мине
© Булфото

Той обясни, че за да мине, „за” вота трябва да гласуват народните представители на всички партии без ГЕРБ плюс 18-те независими депутати.

„Инициаторите досега не са съобщили за нито един независим, който да е ангажиран за вота. Това означава, че те предварително знаят, че той няма да успее”, изтъкна лидерът на националистите. Сидеров повтори, че партията му не може да бъде в един вот на недоверие, иницииран от БСП и ДПС, и „в една безпринципна коалиция със „сините” и партията на Яне Янев”.

Лидерът на „Атака” е на мнение, че на ГЕРБ не им е много комфортно, ако трябва да разчитат само на гласовете на независимите. „Когато се опреш на някого, който веднъж е предал четата, тази опора не е много стабилна. След като се разнищи и темата за субсидиите, стана ясно, че при почти всички отцепници действа комерсиалният принцип, а не каузата. Когато и за това се разбра, стана още по-непрестижно да се опират на техните гласове”, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той за пореден път разкритикува управляващите, че не правят необходимото, за да променят колониалния модел, в който страната ни е вкарана. По думите му всяка дейност, която носи печалба в България – търговски вериги, банки, енергетика и пр., е в чужди ръце.

По темата за предсрочните избори Сидеров посочи, че партията е готова да участва в тях. „Само че тези, които внасят вота, истински ли го говорят това или си играят на пропаганда. Смятам, че е второто”, изтъкна още председателят на „Атака”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1033 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гражданка

2011.11.25 | 20:39

2
Дали на В.Сидеров не е добре ГЕРБ да са на власт? Защо не се погледне и той какъв е? А по места неговите кандидати за кмет на населено място...
...

2011.11.25 | 20:39

1
Следващият път повече от гювеча( от оня пред банята) .

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини