Волен Сидеров отсвири Райков

  • 22 март 2013 12:20

  • 12974
  • 125
Волен Сидеров отсвири Райков
©

Председателят на партия „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не дойде в Министерски съвет, където беше поканен от премиера Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май.

Сидеров бе поканен за среща в рамките на поредицата от консултации с парламентарно представените политически сили в 41-ото Народно събрание от администрацията на министър-председателя. Вчера обаче от партията разпространиха съобщение, че не са получавали покана за срещата с премиера и отказват да се включат в разговорите. В съобщение на правителствената информационна служба вчера бе посочено, че премиерът Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май изразява своето съжаление, че лидерът на „Атака” отказва да се включи в този диалог и въпреки това ще очаква Сидеров в часа, в който той бе поканен за разговор, а именно в 12.00 часа. В посочения час обаче, лидерът на "Атака" не се появи, както беше съобщено и вчера.

Последвайте канала на

12974 125

Свързани новини

Коментари 125

Добави коментар

2013.03.22 | 20:30

63
Като не са получили покана как да отидат?
???

2013.03.22 | 20:30

65
А ти откъде знаеш, че не са получили покана??? Тоз Волен само си прави реклама, на чужд гръб. Копира разни "титани" от началото на 20 век, ама времената са други вече.

2013.03.22 | 20:30

64
Ако АТАКА спечели изборите ще прокара: отпадане на плоския данък, енергетиката да мине в ръцете на държавата, таван на лихвите на банките, забрана на новините на турски език, връщане на заменените земи, ревизия на дейността на кабинета Борисов и предишните управлявали, искане на повече пари от ЕС като компенсация за АЕЦ "Козлодуй", 30% съкращения на администрацията, промени в съдебната система и пряк избор на съдиите, членството на Сърбия и Македония в ЕС да се обвърже с положението на българските малцинства там, НЕ на членството на Турция в ЕС, а получаване на обезщетения за тракийските българи и признаване на 5-вековния геноцид срещу българите, признаване на арменския геноцид от Турция през 1915 г.
Плосък данък

2013.03.22 | 18:46

11
А какъв е проблема с плоския данък? Хората, които работят - печелят и плащат данъци(плоски...да, това е добре!) а мрънкачите си пишат по форуми, щото толкова им е акъла. и после "що нямам пари дай да открадна, че е по-лесно" А по отношение на 'неплоските данъци" - виж какво става във Франция - всички можещи бягат - кой в Русия( Депардийо) кой в Белгия, кой другаде. Колкото по-ниски са данъците - толкова повече се събират и толкова повече приходи има в хазната. Това е истината от край време. Високи данъци - едно време при царя и разните крале... е и при социалисто(комунистите) де - ние лъжем че работим, па те ни лъжат, че ни плащат.... ай дтига простотии вече
GERB MAFIA

2013.03.22 | 20:30

66
ATAKAAAAAA

2013.03.22 | 20:31

67
Клетва на Волен Сидеров и националистите от АТАКА, произнесена на 19 февруари пред паметника на Васил Левски: Ние, българските националисти се заклеваме пред паметта на Апостола на свободата Васил Левски, дал живота си в борбата срещу турците: - Да работим в интерес на народа! - Да браним българския етнос и вяра от чужди ръце! - Да не допуснем разцепването на България! - Да търсим отговорност докрай от националните предатели! - Да работим за една България, управлявана от българи, под български закон, в името на всички българи! Ако наруша тази клетва, нека ме настигне народното проклятие! Заклех се!
Двойкаджия

2013.03.27 | 02:23

123
А бе лумпенчета, Левски се е борил срещу тиранията и нещо наречено Османска империя, а не срещу обикновените турци като вас, бе нещастни тъпаци. За чиста и свята република, а не за нацистки кенеф или семейна партия като на болния ви лидер.
Wizard

2013.03.22 | 20:31

68
На пук на всички лумпени, начело с ненормалника Болен, Меглена Кунева ще е следващия премиер на страната!

2013.03.22 | 19:35

58
Кунева-Пръмова и нейното политическо ГМО са продължение на проекта “Борисов” . Снахата на тодорживковия земеделски министър Иван Пръмов стана единственият еврокомисар, разследван за конфликт на интереси. НДСВ е моето политическо семейство“, заяви Меглена Кунева през май 2009 г. Сега снахата на Иван Пръмов се срамува от тази „семейна“ връзка и се прави на независима.

2013.03.22 | 19:34

57
Една предвзета госпожа от година време обикаля медиите и ни досажда с измъчените си напъни да изглежда българка. Снахата на тодорживковия земеделски министър Иван Пръмов, Меглена, се мъчи да ни убеди, че това, което е направила, е партия. И че като такава, тази партия няма нищо общо ни с ограбването на България, ни с олигархията, която превърна прехода към капитализъм в бавна агония на българска нация.
GERB MAFIA

2013.03.22 | 18:47

13
dnes ne si si pil hap4etata

2013.03.22 | 18:45

9
Малко преди да мутира до партийна лидерка, Меглена Кунева направи пътека до кабинета на премиера Борисов, за да го моли да я номинира за втори еврокомисарски мандат. Не стана, защото картите се раздаваха вече от ЕНП-то на г-н Вилфрид Мартенс. Затова на Кунева-Пръмова й се налага да играе „опозиция“ на Борисов.

2013.03.22 | 18:44

7
По законите на политическото инженерство Меглена Кунева-Пръмова и нейната „партия“ трябва да изглеждат като ни лук яли, ни лук мирисали. От дъщерята на буфосинхрониста Щилиян Кунев се иска само едно – да прави онова, което баща й е правил, но вече не по естрадите, а на политическата сцена. Да си отваря и затвря устата, докато зад кулисите плейбекът на неолиберализма свири клишетата за евроинтеграцията и глобализацията на България.

2013.03.22 | 18:44

6
Глобализацията на България… Звучи тъпо, безсмислено, оксиморон някакъв… Но да не забравяме, че преди време една клика от български и чужди банкери под егидата на Сорос си закачи оксиморона „Глобална България“ като табела и произведе най-голямата измама в новата история на страната – проекта „Бойко Борисов“. В момента същата клика се опитва със същата рецепта да сготви втория си продукт - „България на гражданите“. Още миналата година в. „Сега“ забеляза, че заглавието на нещото, което трябва да прилича на партия, е избрано не за да изрази същността и идеологията му, а да се запомня лесно като съкращение – БГ. Също като ГЕРБ-а на Борисов и АБВ-то на Първанов. И също като ГЕРБ-а тръгна от уж гражданско движение, което уж прераства в партия.
az

2013.03.22 | 18:43

5
seriozen li si ??? tazi ..........?

2013.03.22 | 19:39

62
И тук е мястото да кажа ясно и категорично и ще го повтарям до края - каузата АТАКА е българска национална кауза, това е каузата, с която нашите дядовци са умирали в бой, или пък нашите национал революционери са умирали на бесилото. Кои сме ние, да предаваме тази кауза? Имаме ли право да предаваме най-висшата кауза - отечествената? Не и сто пъти не! Ние всяка година даваме клетва на паметника на Апостола на свободата и в тази клетва се заричаме да работим в интерес на народа. Това е клетва пред паметта на загиналите за свободата. Това не е участие в Биг брадър или риалити шоу, това не е чалга изпълнение или някакъв фолк клип, това е клетва пред своя народ. Под клетвата за България, знаете, се умира.

2013.03.22 | 18:47

14
ЧУЕШ ЛИ "АТАКА СЕ РАЗПАДА", ВИЖ КОЙ ГРУХТИ! От 2005 г. насам с упражнението "разпадане на АТАКА" се занимаваха политолози, платени социолози, поръчкови медии и обикновени дизайнери. Колкото повече се упражняваха, толкова повече се вдигаше рейтингът на АТАКА. Разпадна се икономиката ни, АТАКА - не, разпадна се съдебната ни система, АТАКА стои, разпадна се МВР,държавата се срутва, АТАКА пак качва проценти.За сведение на всички българофоби мога ясно да кажа, че разпадът на АТАКА се отлага за неопределено бъдеще. Освен това в следващия парламент се очертава да сме доста по-силна група. И тогава ще дойде ред на онази точка от програмата ни, която гласи "Ревизия на нечистите сделки".

2013.03.22 | 19:37

61
АТАКА ще бъде гарант при следващото управление, че българския национален интерес няма да бъде потъпкван.

2013.03.22 | 19:37

60
Ние, от АТАКА, сме тези, които сме призвани да даваме пример как се работи за България, да даваме пример как с нашите усилия, дух, воля и амбиция ще освободим България от турските мекерета, за да бъде тя управлявана от българи, по български закон, както искаше Левски. Това е нашата кауза, тя не е партийна, тя не е политическа, тя е национална и тя се казва АТАКА.Нашата победа, скъпи братя и сестри, е нещо повече от политически успех на изборите. Нашата победа, победата на българската кауза, ще означава, че се изпълняват заветите на Левски, да имаме социално справедлива държава, в която всеки да живее добре, да не бъде потискан, да не бъде мъчен, както от чужди, така и от вътрешни врагове. Това е идеалът на Левски и ние го следваме. Затова казваме, че ние, националистите, сме за социално справедлива държава.

2013.03.22 | 19:37

59
АТАКА иска радикална промяна на икономическия модел От държава на разслоението, на масовата бедност и корупция и 2 % олигархия, трябва да станем държава на социалната стабилност, средната класа и преобладаващо български едър и среден бизнес. Как може да стане това? С енергията на тези, които са доказали, че работят за българското дело. С дух. С вяра. С план за действие. Какво постановява планът „Сидеров“: 1. Рязък и незабавен скок нагоре на доходите: Минимална заплата в България – 1000 лева Минимална пенсия – 500 лева Сега! Не след 25 години! 2. Незабавно разваляне на концесиите за златодобив и връщане на печалбата от 3 милиарда евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. 3. Незабавно разваляне на договорите с ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН и връщане на печалбата от 1 милиард евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. 4. Нов регламент и състав на митниците, връщане на 2 милиарда евро годишно от контрабанда в български ръце в полза на цялата нация. 5. Строеж на два нови блока в АЕЦ Козлодуй, плюс нова АЕЦ. 6. Държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес. 7. Създаване на кооперативна банка с начално финансиране от държавата специално за селското стопанство. 8. Ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост чрез държавни проекти и поръчки. 9. Създаване с държавно финансиране на високотехнологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти. 10. Генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия план. Тези промени са възможни! Те са жизнено нужни на България. Можем да ги направим! Знаем как. Нужно е само едно: Трябва властта да е в правилните ръце!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини