Никой не искал Дянков за депутат

  • 21 март 2013 07:22

  • 1355
  • 3
Никой не искал Дянков за депутат
© Булфото

Никой в ГЕРБ не иска Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи за депутат. Бившият вицепремиер и финансов министър не е получил нито една номинация от партийните структури в страната. Това разкри вчера доскорошният депутат Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Екссоциалният шеф Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко също е под въпрос за новия парламент, пише "Стандарт". Причината била ниският му рейтинг. Дори собственият му регион Враца му давал слаба оценка. В ГЕРБ обаче нямали друг подготвен кадър за града и Тотю можел да се класира в последния момент.    

Данъчен номер 1 Красимир Стефанов си харесаха за водач на листата ГЕРБерите в Хасково. Той не влиза в сметките ни, отговориха обаче от предизборния щаб. Според източници от централата по-вероятно било първи в региона да е екс икономическият министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Последната дума за листите ще е на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, казват ексдепутатите. Тези от тях, които не са сигурни, че ще попаднат в списъците, вече се редят на опашка в бюрата по труда. Документите си вчера подадоха бившите народни представителки Величка Шопова и Зоя Георгиева. Те ще вземат 60% от досегашната си заплата или около 1100 лв.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1355 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
hik

2013.03.21 | 20:23

3
NARODA TRIABVA DA VASTANEM I VSI4KI OT PRAVITELSTVOTO NA tikvata ,da badat izgoreni ,tolkova mnogo smart i stradanie na nashia narod sa dokarali tezi idioti ...
прочел

2013.03.21 | 17:15

2
Бих искал ГЕРБ да не съществува! Подпалиха държавата. И без това след още един мандат ще бъдат на нивото на НДСВ, ДСБ и ВМРО. Но все пак се спасява изрода и доносник БУДА!!!!!!
TTT

2013.03.21 | 17:15

1
Не е вярно,че г-н Дянков никой не го иска.Искат го в USA за финансов експерт и съветник на президента,но той се опъва и не иска да ходи,тъй като и американците ще забогатеят както българския народ и няма какво да си правят парите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини