Лютви Местан: Ахмед Доган не дърпа конците на ДПС

  • 19 март 2013 08:14

  • 3139
  • 11
Лютви Местан: Ахмед Доган не дърпа конците на ДПС
©

Заканата на проф. Михаил Константинов, че ще направи всичко, за да не позволи на Тройната коалиция да дойде на власт, е в интервю за столичен вестник. Не отричам правото му да има политически пристрастия. Големият проблем е, че интервюто не е с обикновения избирател Михаил Константинов, а с председателя на Управителния съвет на "Информационно обслужване". Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"Ние не се нуждаем от гласа на този професор. Дори е добре, че той ще гласува срещу нас. Не отричаме правото му да изразява позицията си, но да не го прави в качеството си на председател на УС на "Информационно обслужване", добави той.

"Информационно обслужване" не е най-големият проблем, свързан с честността на вота. Броенето на гласовете се извършва в Секционната избирателна комисия. Големият проблем с честността на вота е в това дали изпълнителната власт ще изпълни всички свои задължения по закон. Вече изразихме своите съмнения за областните управители, които се явяват своеобразни премиери по региони. Според нас служебният кабинет включва зам.-министрите, политическите съветници плюс областните управители. Нямаме претенции за чистка в администрацията, но съм доволен от думите на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, че ще се вземат мерки да не се наблюдава грозната картина от последните избори - служители от държавната администрация да действат като партийни пропагандатори на ГЕРБ. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г одобряваха това, не изключвам дори служителите да са заставяни да извършват незаконните действия. Хората от държавната администрация също имат право на политически пристрастия, но нямат право на пропагандна дейност в полза на една или друга партия, особено когато са на работа", заяви председателят на ДПС.

"Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от даде безпрецедентен пример за това как един лидер може да намери сили в себе си и да предложи друг председател на партията, която е създал и ръководил близо 23 г. Възможно е да не се кандидатира за депутат, въпреки че за него има много номинации от различни наши организации. Грешат обаче тези, които си мислят, че г-н Доган ще дърпа конците на ДПС. Това е тежка заблуда, опит да се принизи хода му да се оттегли. Ние вече приехме достатъчно демократични процедури, които ни правят партията с най-голяма вътрешнопартийна демокрация", каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Той посочи, че не е изключено ДПС да заведе дело за клевета срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заради думите му, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е поръчал атентат срещу него. "Ако Борисов намери сили в себе си, поне да ни се извини", каза Местан.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3139 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
манафа

2014.11.12 | 16:19

11
доган не дърпа конците. просто ви е хванал за топките и леко ги постисква от време на време
дс-агент

2013.04.01 | 09:56

10
етнически мир това е единствения коз на този нежен агент! знаете ли защо не вярвам на всички нака наречени, националисти, националсоциалисти. защото никога не събраха смелостта да осъдят българия в страсбург за това че е позволила на едно чисто етническо образование като дпс да приеме статут на политическа формация! да бяха казали нямаме пари и да пуснат една дарителска сметка за адвокат, всички граждани на републиката щяха да дарят по нещо пък дори и да е последното левче за хляба!
дс

2013.04.01 | 09:56

9
това е така защото, никога не е имало по-истинска, по-дълбока и толкова зависима коалиция от бсп + атака + дпс = ДС! бсп умира заедно с пенсионерите! дпс не може без атака, защото няма с какво да плашат електората! дпс плаши електората с българи! атака плаши електората с турци! елементарно Уотсън! А пръмова е просто резервен играч!
123

2013.04.01 | 09:56

8
Ахмед не дърпа конци, той дърпа въжетата в ДПС.
НУРХАН-КЪРДЖАЛИ

2013.04.01 | 09:55

7
По добре с Касим Дал, отколкото с гнусния Доган и пасмината от доносници около него !
Тук е България

2013.04.01 | 09:55

4
Eдни и същи са , антибългаска организация терористи. Тук е България ,говори се български език и хората и топонимите носят български имена.

2013.04.01 | 09:55

6
ако не дадете Бойко на съд за клевета значи ,че с него сте едно цяло
Beria

2013.04.01 | 09:55

5
Местане, местане, когато доносничеше за другарите си от Момчилград и лижеше гъза на Доган, знаеше кой дърпа конците! Сега нямало такава работа! Във вашият край, имам пред вид Кърджалийско Ти и Твоите дружки, под ръководството на "Сокола" и сега ги дърпате! Ако някой е бил в този район по-дълго време ще разбере тоталната зависимост на населението там от ДПС! Останалото е "лаф моабети" за кафенето!
селам

2013.04.01 | 09:54

3
КОЛКОТО И НЕПРИЯТНО ПОДСТРОИ ПАК СМЕ ТАМ,И ХОП В ПАРЛАМЕНТА
АТАКА tv

2013.03.19 | 19:08

2
Дпс са терористи , реабилитирани от националните предатели Желефф и Луканофф през 1989г и щедро финансово възнаградени и политически употребявани до сега. Смърт за националните предатели ,Смърт за доган ,местан осман и цялата дпс кочина !!!

2013.03.19 | 15:02

1
И ти не си кукла! Пък аз ти вярвам!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини