Лютви Местан: Няма да излъчваме премиер

  • 01 април 2013 09:02

  • 1303
  • 6
Лютви Местан: Няма да излъчваме премиер
© Булфото

ДПС няма амбициите да излъчи кандидат за министър-председател. Това каза председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в в сутрешния блок на ТВ7.

Той допълни, че заявките за премиер идват от трите политически сили, които са заявили категорично намерение да управляват сами България и то в условие на дълбока социално-икономическа и политическа криза. Местан заяви, че моделът на еднопартийното управление при управлението на ГЕРБ се е изродил в авторитарен модел. "Дали следващо еднопартийно правителство ще бъде авторитарно или не, то няма как да е успешно, защото предизвикателствата, които стоят пред страната, са толкова тежки, че не са по силите на една партия, независимо колко силно тя ще се представи на изборите. Затова твърдя, че заявките за еднопартийно управление, които чуваме от ГЕРБ, от БСП, които добиват откровено комични измерения и от страна на "България на гражданите" на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, защото и тя ще управлява сама, при това вече е готова за премиер. Тук вече нещата наистина добиват комични измерения. Аз твърдя обаче, че всички заявки за еднопартийно управление са дълбоко неискрени. Това е по-скоро панически страх от думата коалиция, която наистина се превърна едва ли не в мръсна дума. Но аз съм убеден, че избирателят ще реабилитира коалиционната форма като по-подходяща за българските условия", каза още председателят на ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1303 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
КАКА

2013.04.01 | 13:57

6
като се каже коалиция и винаги си преставям станишев със свалени панталонки и вирнато дупе........ грозно.....ама много грозно..... защо ли гн местан си мисля така ......питай доган
krassimir

2013.04.01 | 13:57

5
Местан каза и някоя вярна теза, но истината е, че вече ДПС не става за балансьор, даже и за баласт не става. Има си етнически електорат, това е вярно, и рейсовете пак ще дойдат, но за партия в опозицията, която още дълго време ще си седи там. Просто, само някой партия даже да спомене ДПС и си реже меднага клона на който седи, защото тази хартия е синвол на шуробаджанащината в политиката и корепция.
Wizard

2013.04.01 | 13:57

4
Меглена Кунева премиер!

2013.04.01 | 13:56

1
Думата" коалиция " стана мръсна дума благодарение на ДПС.По време на тройната коалиция-БСП,НДСВ И ДПС беше най-голямото разграбване на страната.Затова агент Павел реве за коалиция--за да има лапачка.

2013.04.01 | 13:57

3
Тройната коалиция е мръсна дума само за платените масмедии. Иначе, не я харесвах особено, но все-пак тя беше най доброто управление от 20 години насам. Ако можете посочете по-добро. Това на Костов ли дето разпродаде България за жълти стотинки, това на Борисов, на Луканов или на Виденов ли дето ни докараха до национални катастрофи!
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ-ВНИМАВАЙТЕ

2013.04.01 | 13:56

2
ЛЮТВИ ЛИ СИ МЕСТАН ЛИ СИ-КОЙ ЩЕ ТИ ДАДЕ ПРАВО ДА СЛОЖИШ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ТУРЧИН В БЪЛГАРИЯ? ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО АКО ПАДНЕМ ПАК ПХОД ТУРСКО РОБСТВО ЕФЕНДИ МЕСТАН или НА-МЕСТАН!!!!! ГЛАДНА КОКОШКА-ПРОСО СЪНУВА! СЪЩО КАТО ПРЪМОВИЦА-КРИВОУСТА ЕВРОКРАДЛАТА!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини