Местан за атентата: Проваленият Борисов опита да се героизира

  • 14 март 2013 14:38

  • 5602
  • 24
Местан за атентата: Проваленият Борисов опита да се героизира
©

Изумен съм, че в България е възможно да бъдем изправени пред парадокса главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да даде категорично становище, че изнесената от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г информация, че има материали, че той бил поръчан от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, не е вярна. Това каза на извънреден брифинг председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"От една страна имаме позицията на главния прокурор, от друга страна стоят г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и службите. Аз настоявам от името на партията директорът на Националната разузнавателна служба ген. Драгомир Димитров и г-н Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да се съберат и да изяснят казуса - класифицирана ли е информацията или не", добави той.

"Ако е класифицирана информацията, защо няма наказателно преследване, срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ако не - защо ни е отказан достъп до документите.  Цацаров отказва да образува наказателно преследване, защото твърди, че няма престъпление за изнасяне на класифицирана информация, защото тя не е била класифицирана. Това се потвърждавало от ДКСИ, защото ставало въпрос за лист хартия на ксерокс, върху която писало строго секретно, но нямало атрибути на официален документ. Досега се въздържах, защото уважаваме закони, особено, когато става въпрос за класифицирани документи. Но сега ще ви покажа писмото от НРС. Подобни писма са с допълнителна защита. Писмото от ген. Драгомир Димитров гласи: "Г-н Местан, в отговор на ваше писмо, бих искал да ви информирам, че искането ви не може да бъде удовлетворено, защото съдържа информация с ниво на класификация строго секретно и достъпът е строго ограничен”. Това е държава, а не разграден двор. Не може представители на институциите да имат коренно противоречащи си позиции. Освен това, ако няма достоверни данни, защо ген. Драгомир Димитров след 8 години се е сетил да запознае Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с тези материали? Негова ли е била инициативата, или тя е провокирана от Борисов? Питам не сме ли изправени пред активно мероприятие с участието на генералите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Драгомир Димитров с цел дискредитиране на ДПС и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от? Питаме и настояваме за отговор на този въпрос. Защо материали, за които се твърди, че са смешни и несериозни, се предоставят на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и той решава да ги разгласи от най-високата трибуна? Категорично заявявам, че ничие наранено его не може да вкара ДПС в такъв сценарий. Своеволията на провалени персонажи се превръщат в основни теми в държавата. Това води до ерозия на държавността и няма защо да се учудваме, че протестиращи негодуват срещу демократичното устройство на държавата", посочи председателят на ДПС.

"Не може Борисов и службите да действат на принципа - един човек ни каза. Това наистина е несериозно. Всичко това е част от един сценарий за героизиране на бившия министър-председател", каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"Въпросът за насоченото оръжие на Октай Енимехмедов срещу бившия лидер на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не може да бъде изместен от друг", каза лидерът на ДПС по повод досъдебното производство на Прокуратурата срещу неизвестен извършител за побоя над Октай Енимехмедов. "За Енимехмедов, първо трябва да ми кажат - кои са тъмните сили, които вдигнаха ръката му срещу слепоочието на д-р Доган? Този въпрос не може да бъде изместен от друг, защото другият е, малко или много, в сферата на интерпретациите. Няма съмнение, че имаше насочено оръжие, което щракна три пъти, но по случайно стечение на обстоятелствата - не произведе изстрел", заяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5602 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
SSS

2013.03.19 | 14:18

24
ЕДНА ОТ КУРВИТЕ НА ДОГАН
милко великов

2013.03.19 | 14:18

23
местан ли си насран ли си.радвай се че сме толерантет народ.В коя държава има издигнат паметник на терористи.да ти напомням ли за гара Буново и за избитите мъже жени и ДЕЦА.затваряй си плювалника да не хвръкнеш заедно с паметника в Дъскотна
VVV

2013.03.16 | 23:35

22
Meстанчо,я си мълчи,че просто ми писна от вас наядените и продължаващи да ламтят за власт и пари политици.Толкова сте осрани , че ако изчезнете за винаги от медийното пространство ще е идеално. Ако може и с закон да ви забранят.............
кольо

2013.03.16 | 23:35

21
то беше ясно, че това е финалния театрален етюд на бате Бойко. Не можеше без последен парламентарен драматизъм. Бойко и Цветанов ходеха до парламента само, за да правят шоу.

2013.03.16 | 23:35

20
мръсен резан боклук по отвратителен мазник не е имало.гад мръсна

2013.03.15 | 23:41

12
ооопаа Герберските Минетаджий пак са се активизирали.
ннндаа

2013.03.16 | 23:35

19
А пък вие червените минетаджии не сте спрели!!

2013.03.16 | 23:35

18
Вместо да си отиде като мъж, Борисов си тръгна кат женски полов орган
abv

2013.03.16 | 23:35

17
Агента павел разбира много добре от активни меромриятия, нали самия тои е участвал активно в тях. Дали пък не е време СПИН партията и ДПС да се слеят нали едната е създала другата.
SS

2013.03.16 | 23:35

16
Az puk sam izumen ot nahalstvoto ti, fes gaden!Marsh v Turcia da si pravish partiikata ! Tuk e BALGARIA i ne go zabraviai nikoga !

2013.03.16 | 23:35

15
Г-н МЕСТАН за мене пък не е важно дали е секретен листа хартия а това че наистина го има и че името на ДОГАН е на него.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини