Сидеров: Последствията от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни

  • 04 март 2013 14:28

  • 2536
  • 27
Сидеров: Последствията от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни
© Булфото

"Атака" ще предложи в сряда Народното събрание да обсъди проекторешение, с което да възложи в едномесечен срок правителството да предприеме действия за отнемане на лицензите на електроразпределителните дружества, да прекрати приватизационните договори с тях и имуществото им да се върне в активите на държавата. Това съобщи на пресконференция днес лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

6 март е първата сряда от месеца, когато опозицията има право да предлага точки в дневния ред, които влизат в програмата, без да се гласуват. Последствията за България от национализация на ЕРП-тата ще са силно позитивни, коментира Сидеров. Той допълни, че дори дружествата да съдят държавата, техните нарушения са толкова големи, че при една добра защита от българска страна държавата ще спечели делото. Не разбирам отвращението към национализирането - то не трябва да се превръща в идеологема, а е инструмент, отбеляза лидерът на "Атака".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа подчерта, че на предстоящите избори трябва да се гласува не за нечия харизма, а за програми и идеи. Той посочи, че "Атака" обмисля вариант да даде възможност на граждански комитети да излъчат свои кандидати за депутати, които партията да включи в листите си. Това е един от начините да бъдат лансирани качествени хора, но те не трябва да са задкулисно обвързани с политическа сила, допълни лидерът на "Атака".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2536 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2013.03.05 | 00:48

16
Българите не са мазохисти, за да изберат отново ГЕРБ да ги управлява. Ако пуснете бюлетина за Борисов, Костов,Кунева, за БСП или за ДПС, предавате децата си. Всички българи, които имат право да гласуват, трябва да дадат шанс на Волен Сидеров и партия АТАКА да реализират Планът Сидеров, за да се почувства, че българите са стопани в собствената си държава. Нека това да ви бъде пред очите, в ума, в мозъка, в сърцата, нека това да мислим и през тази гледна точка да преценяваме нещата. Убеден съм, че грешките ще са по-малко.
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 12:40

20
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.Днес на България е нужна генерална промяна на икономическия модел в страната, която промяна може да дойде само от АТАКА. Днешната икономическа система работи единствено и само за шепа олигарси, които богатеят на гърба на всички българи. Създава се една огромна пропаст между бедни и богати по латиноамерикански тертип. Обществото се разслоява на феодали и мизерстващи. Налаганата лудост през последните 23 години от всички управлявали политически сили, че разбирате ли държавата трябва да се отдръпне от икономическия живот на страната доведе до днешната ситуация. Модела на свръх либерализъм на Милтън Фридман се разруши не само в България, но е на път да колабира и в световен мащаб. Днес, благодарение на Планът „Ран-Ът”, на външни сили и вътрешните им помагачи, които винаги са целели нашето унищожение като нация и държава, българите биват безработни, болни, живеят с африкански доходи. Младите емигрират или биват принудени да работят като роби за местния олигарх за смехотворна заплата, която в никакъв случай не отразява производителността на труда им. Благодарение на огромната безработица, феодала извива ръцете на българите или : „ Ако не искаш да работиш за 300лв., отвън чакат много гладни, които искат”. И той не се интересува, как се живее с 300лв. на месец при постоянно покачващи се цени на храни,ток, вода, парно, дърва, горива и т.н. За него е важно да става още по-богат за сметка на цял един народ, да се вози в кола за 200 000 евро, да живее в палати и да трупа. богатства експлоатирайки масите. Ти трябва да си му благодарен, че ти е дал и тези смешни 300лв., да му целуваш ръка за да ги запазиш. И дори подигравката от олигарха да стига за биологичното съществуване на индивида, в крайна сметка в това ли е смисъла? Да работиш, колкото да можеш да се нахраниш. Така са живели робите! И днес, благодарение на българофобите от СДС, БСП, ДПС, НДСВ и ГЕРБ, българите живеят като роби в собствената си държава. Днес българите получават заплати по-ниски от минималното заплащане в държави представителки на Третия свят в лицето на Еквадор – 152 евро минимална заплата, Перу – 178 евро, Тринидат и Тобаго – 177 евро, Сейнт Винсент и Гренадин – 151 евро, Сейнт Китс и Невис – 387 евро и редица други. За европейските държави няма смисъл изобщо да коментирам.
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 00:48

15
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.Волен Сидеров направи предложение в Парламентарната Комисия по труда и социалната политика към 41-то Народно Събрание на Република България, за това минималната работна заплата в България да се изчислява въз основа средната заплата в ЕС, което автоматично да направи минималната месечна работна заплата в България 1000лв. Нито един депутат от горепосочените партии не гласува „ЗА”. Същите тези сатрапи от ГЕРБ, които предизборно излъгаха хората за това, че ГЕРБ ще повиши доходите до средно-европейските. Уж социалната партия БСП също не подкрепи желанието на Сидеров и АТАКА.Факт, който бе умишлено скрит от т.н. национални медии, които също работят за днешния икономически модел и разруха. И всички политически партии с изключение на АТАКА, с този си антинароден акт узакониха господството на олигархията, затвърдиха мизерията на българина и за пореден път доказаха, че не работят за обикновения българин. Срам и позор! Когато в парламентарна зала, Сидеров настоява минималната работна заплата да стане 1000лв., минималната пенсия 500лв. – герберите се смеят най-нагло. Смеят се, защото са осигурили финансово и пра-внуците си, и изобщо не ги интересува, че българите мизерстват, гладуват, студуват и нямат пари за лекарства. На тях им е смешно, че нашите майки и бащи, баби и дядовци са на прага на физическото оцеляване. Е на мен никак не ми е смешно, напротив.
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 00:48

14
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.Всъщност ГЕРБ, БСП и всички останали, с изключение на патриотите от АТАКА са против да се повишат доходите на българина, въпреки разиграваните от тях драматични и комични театрални сюжети и постановки. Пред народа уж се карат и разправят, а всъщност заедно работят за личното си благоденствие и изпълняването на „Ран-Ът”, разсипването на България, мизерията на българина и разселването ни по света. Сега разбирате ли защо, нито едно правителство след това на Иван Костов, не преследваше същия за разграбването на България. Иван Костов и СДС, които продадоха комбината „Кремиковци” за 1 щатски долар, а хиляди други безценни български активи бяха подарени на правилните хора.
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 12:42

21
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.И казват депутатите и министрите от ГЕРБ – ами няма пари. Като няма пари, вместо постоянно да си увеличавате заплатите си ги направете по 300лв. колкото са например в Пиринско. Щом държавата няма пари, защо ще си сменяте автопарка? Като няма пари за пенсии, спрете да харчите стотици милиони за чужди войни и интереси в Афганистан, Ирак, Босна и Херцеговина. Като няма пари бъдете така добри да развалите концесионните договори с Дънди Прешъс Металс, ЕОН, ЕВН, ЧЕЗ. Кой печели от това чуждите колонизатори да изнасят стотици милиони евро всяка година от златните залежи на България, а държавата да получава по 1,5% от печалбата на канадците. 1,5 % печалба от собственото ни злато. Днес французи ни продават собствената ни вода (справка Веолия Уотър). Днес държавни чешки и австрийски компании ни продават собствения ни ток, и с печалбите от бедния български пенсионер плащат пенсията на чеха и австриеца. Това е неописуем абсурд!
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 00:47

13
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.Когато АТАКА развали тези договори, тези стотици милиони евро ще останат в държавата и ще се дадат на пенсионерите, на работещите в държавната администрация, на майките и децата на България. Тези пари ще се завъртят в българската икономика, ще се повиши покупателната способност на хората. Тяхната вътрешна циркулация ще отвори и нови работни места. Защо всъщност чужденци трябва да печелят милиарди евро на гърба на всички българи, да ги изнасят? Същото се отнася и за абсолютно всички природни богатства като газ и нефт, дървесина, природни изкопаеми, които са собственост на народа на България, и които трябва да служат за просперитета на всеки един отделен индивид в страната. Днес, ГЕРБ поема по пътя за разпродажбата и на земите от Държавен поземлен фонд. Над 3 милиона декара плодородна българска земя, напоена с кръвта на велики българи, ще преминат доброволно и на безценица в чужди ръце. Министър Найденов търсел стратегически инвеститор и за „Напоителни системи. Найденов иска да предостави в ръцете на колонизаторите и над 200 язовира в България. Лишим ли се от земята и водата си, които са най-безценните ни стратегически ресурси дори според кликата от Световната Банка, то тогава сатрапите на България ще започнат да продават и бъдещето ни. Примерите са много, извода е един – Днес ние сме колониална държава управлявана от национални предатели и нихилисти. Тези хора не могат да различат и проумеят истинските неща в живота. Колкото и да откраднеш, колкото и да си на високо, един всички ние ще намерим мястото си в земята. Заграбеното не се носи на онзи свят. Нещастието, което си породил с действията и бездействията си остава. Материалното е средство за живот, духовното е това, което остава за поколенията. Запазването на България и излизането от блатото на мизерията, е това което хората рано или късно ще оценят. Всичко останало е преходно и бесзмислено.
САМО ВОЛЕН И АТАКА

2013.03.05 | 00:47

12
Само АТАКА знае как да изравни доходите със средноевропейските.Лъжат ни 23 години, манипулират ни. Българина е магарето, чуждестранните инвестиции са моркова. Къде са тези чуждестранни инвестиции? Лъжеха ни с години, че като членове на ЕС и НАТО инвестициите ще потекат, ще се отворят нови работни места в България. Питам къде са тези работни места? В Петрич масово се затварят шивашки цехове, а хората бягат към Гърция, да слугуват на византиеца, да ги унижават елини. Хората в област Благоевград знаят много по-добре от мен, за каква безработица и мизерия говоря. Щом няма инвестиции в Пиринско, държавата е тази, която трябва да се намеси светкaвично, и това е нейна основна функция. В противен случай, каква е нейната роля освен да ни съдира с преки и косвени данъци? АТАКА има изготвени държавни програми за заетост, които да ликвидират безработицата за не повече от 6 месеца. ГЕРБ дори не искат да ги прочетат, може би защото само един от тях е в размер на 100 страници, а няма кой да чете. Настоявам гръцките измамници, които използваха труда на стотици българи в Пиринско да бъдат преследвани от държавата, да изплатят задълженията си към работниците си. Сигурен съм, че подобно нещо от ГЕРБ няма как да очаквам. Те са поклонници на чуждия интерес, но не и на този на народа.
kаро

2013.03.05 | 00:47

11
Тоя палячо вярва ли си! Аз разбирам, ама топлофикация /която е държавна/ да подава качествена и евтина услуга, че хората да му се вържат на комунистическите идеи! Само че, нищо общо! Като национализира ЕРП-тата какво по-точно ще се случи, освен, че всеки разумен инвеститор ще си вдигне чукалата от България? Заплатите лесно ще ги направи и 5000 лева - като стане еврото 100лв., само че дали после на протестиращите лентяи ще им харесва? Къде ще работят хората като затворят половината западни заводи, които между другото са тези които съществуват в съответствие с икономическите закони и логика. Може би ще отвори фабрики за мечти и чалъми! Бива простотития бива, ама тоя алкохолик почва и да си вярва!

2013.03.05 | 00:47

10
Планът “Сидеров” предлага моментален спад на ДДС-то и рязко вдигане на минималните пенсии и заплати.

2013.03.05 | 00:47

9
И пари от къде бе малоумници!
Хахаха

2013.03.05 | 00:46

8
И как ще намалиш най-големия бюджетен приход- ДДС и ще вдигнеш в същото време най-големия разход-пенсиите? За да компенсираш това трябва да вдигнеш другите данъци или веднага да станем икономическо чудо като Япония, без да е ясно как. Пък и на тях са им трябвали двадесетина години, да го направят.
ОК

2013.03.04 | 23:53

1
Това са лозунги и нищо реално. Вярно е, че много хора са доведени до отчаяние, но реставрация на комунизъм от тип Северна Корея е смешен, тъй като там хората са много по-зле/разбира се нямат право да го кажат/. И вземете прочетете накрая икономическия анализ от 400 стр. поръчан от Луканов и наричан ,, План Ран-ЪТ", който дава варианти за развитие на България , като незабавна приватизация за 2 г., запазване на кооперациите в селското стопанство, дава примери в Полша, Унгария, Хонгконг и др., предлага варианти, които не са проведени. Той естествено е използван от провелите прехода милионери, като оправдание за лошата социално-икономическа среда в страната, между другото причинена от тях. Иначе чакам такива доходи, ама освен с печатане на пари или купони намя да стане.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини