Мартин Димитров: Национализацията на ЕРП-та е басня

  • 21 февруари 2013 09:28

  • 1064
  • 3
Мартин Димитров: Национализацията на ЕРП-та е басня
©

Ако държавата не се справи с монополите, ние казахме, че те ще се правят с нея и така и стана. Най-големият проблем са ниските доходи. Няма европейски доходи, каквото беше едно от предизборните обещание на ГЕРБ, няма и нарастването им. Има два пътя - пътят на национализация, на комунизма, но него България не може да го понесе финансово. Вторият - пътят на финансовите мерки - с програма за малкия и среден бизнес, с укрепване на икономиката. В центъра трябва да бъде поставен малкият и среден бизнес. Ако не се спрат всички призиви за премахване на МВБ и ако доходите не нараснат - тези протести ще ви се видят като невинно начало на това, което предстои. Това заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от Синята коалиция в Пленарна зала след гласуването на оставката на ГЕРБ.

Ако направим национализация на ЕРП-та - сметките стават ниски. Кой вярва на тази басня, ако не спрем идеите за връщане на комунизма сме живи - умрели. Най-голямата грешка на ГЕРБ е, че те оставиха същия състав на регулаторите. Няма как да се променят нещата - регулаторите не заработят ли и няма ли гражданска квота в тях, нещата ще са такива, каза още той.

Не трябва обществото да има колебани, не трябва да се връщаме назад. Кризата от 97 бе по-тежка и България бе извадена, заяви Димитров.

Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на му реплекира с думите, че не може да е безучастен, когато ги обвиняват, че са избягали от войната с монополите. "Не мога да приема това, че една партия идва на власт, създава ги и после оставя други да се борят. Хората пак ще кажат кой да ги управлява. Някои знаят, че не могат да влязат във властта, ако не е широката коалиция, а ние не влизаме в коалиции", категоричен е Велчев.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на го попита дали проблемите в Топлофикация са по-малки. Вместо да има категорични мерки, ГЕРБ дава оставка, а това помага на монополите. Следва три месеца безвремие.Хората искат решения веднага - февруари и март. Проблемите се задълбочават. Големият въпрос от тук нататък е за растежа на икономиката и на доходите. Който ви казва, че чрез национализацията ще тръгне икономиката, ви лъже. От Синята коалиция ви казваме, че решението е помагане на малкия и среден бизнес, за да се съживи икономиката, категоричен е той.

Последвайте канала на

1064 3

Коментари 3

Добави коментар
Мартине, Мартине ....

2013.02.21 | 11:54

3
Мартине, ти си един гърбав и грозен, но за сметка на това фрескав и недоносен политически сопол на циганина от Драгалевци. Мааани се, както се казва у Враца да ти не фръкнат скоро цайсовете ....

2013.02.21 | 11:51

2
Ти си басня цайсат педал !
fgdfg

2013.02.21 | 11:51

1
вас сме ви гледали вече ....Айде чиба марш !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини