Ангел Найденов: Трябва да се разследва наследството на Дянков

  • 18 февруари 2013 15:25

  • 1695
  • 1
Ангел Найденов: Трябва да се разследва наследството на Дянков
©

Ще настояваме за разследване на наследството на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, включително и на всички операции, свързани с фискалния резерв.

Това заяви на пресконференция в Перник заместник-председателят на парламентарната група на "Коалиция за България" Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Според него има много причини за освобождаването на досегашния финансов министър - падането на фискалния резерв под санитарния минимум, липсата на пари да бъдат изплатени субсидии на зърнопроизводителите и намерението му да ги набави чрез нов вътрешен дълг с падеж през месец август. В ресора на Дянков попада и контролът върху дейността на ДКЕВР, който реално не е осъществен, заяви народният представител. Някой е отговорен, че не са предприети адекватни действия за излизане от кризата, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Обратното броене за ГЕРБ започна и нищо не може да спаси и правителството, и ГЕРБ, смята депутатът-социалист. Според него случващото се в момента е израз на паника и отчаяни опити да се спаси кабинетът. Бързо нараства вероятността за предсрочни избори, категоричен е Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Той признава, че сигурно част от причините за днешната ситуация се крият в начина, по който бяха приватизирани ЕРП-та от правителството на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица. Напълно подкрепяме искането за разсекретяване на договорите за приватизация на ЕРП-та, но заклинанието "Виновни са, или отговорни са предишните" отдавна вече не работи, заяви Найденов.

Да се говори едва сега, че ЕРП-тата заобикалят закона за обществените поръчки, че 35 млн. лв. били прехвърлени към фирмата-майка, означава, че не знаеш какво се случва в това министерство и в сектора на енергетиката, каза Найденов. Той упрекна управляващите в имитиране на активност под натиск.

Последвайте канала на

БТА
1695 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мамицата ти

2013.02.19 | 18:28

1
Нищо не може да спаси правителството на ГЕРБ...А вас кой ще ви спаси...БОКЛУЦИ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини