Мехмед Дикме: ДПС е болно, Пеевски е овладял Министерски съвет

  • 04 юли 2024 08:58

  • 4519
  • 3
© БТВ

Категорично отиваме на избори. Това мнение изрази проф. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски в ефира на бТВ.

„На 90% отиваме на избори. Но нека не забравяме, че решенията ги взимат хора, които сутрин казват едно, вечер – друго. Ако „Продължаваме промяната”-„Демократична България” се нагърби с втория мандат, има минимален шанс да успеят да създадат правителство”, смята  бившият земеделски министър Мехмед Дикме.

„Трябва Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от сериозно да поеме кормилото, за да може 15-те депутати да се откажат и така да дадат мандата на ПП-ДБ. А въпросът е и към кого те биха се обърнали за подкрепа”, допълни Коларова.

Пеевски vs Доган: кой лагер подкрепиха депутатите от ДПС?

Дикме е категоричен, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се оглавява тотално от Делян Пеевски: „Той е овладял Министерски съвет. Предстоят тежки моменти за партията. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в момента е болно. Няма да се изненадам, ако само след месец видите Пеевски и Доган заедно да работят.”

Политологът доц. Татяна Буруджиева пък подчерта: „Най-изненадани от гласуването бяха 14-те души от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Те очакваха да са повече.”

„Пеевски освобождава хора, които са с голяма история в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Той иска да сложи на тяхно място млади и лоялни към него хора. Случващото се в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е само генерационен разрив, а и териториален”, каза още проф. Коларова.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
4519 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.05 | 20:04

3
ВСИЧКО. В. ДПС. Е. ДС. КАКЪВТО. ДОГАН, ТАКЪВ. И. СТОЯН. ДЕНЧЕВ, ТАКЪВ. И ПЕЕВСКИ, ТАКИВА. СА. ИМ. ОРТАЦИТЕ ОТ. ГЕРБ НАЧЕЛО СЪС. СЛЪНЦЕТО. ОТ. БАНКЯ БОКО. БАНКЯТА , ЕДИН. ДОЛ ДРЕНКИ. КАКТО. КАЗА КОРМАН. ИСМАИЛОВ , ДЪРЖАТ. ВЛАСТА. ЗАЩОТО. ИНАЧЕ. ЦЕЛОКУПНО. ЩЕ ОТИДАТ. В. ЗАТВОРА. ДОЖИВОТ. ЗА. ПОГОЛОВНИЯ ГРАБЕЖ. НА. ДЪРЖАВАТА. ПАК. ХОДЕТЕ. И. ИМ. ГЛАСУВАЙТЕ. ЗА. ТИЯ РАЗБОЙНИЦИ.
патриот

2024.07.04 | 09:54

2
алчни свиня
Време е

2024.07.04 | 09:37

1
за смяна на поколенията! Стига с тези феодални старци!

Добави коментар

Водещи новини