Ангел Найденов: Рокадите в кабинета са зле режисиран театър

  • 19 май 2011 08:00

  • 1624
  • 1
Ангел Найденов: Рокадите в кабинета са зле режисиран театър
©

В подобен род оставки като вчерашните няма драма, когато имаме аргументи и мотиви, когато обаче ги няма тогава остава привкус на зле режисиран театър. Това каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, председател на парламентарната група на КБ в предаването на БНТ „Тази сутрин“.

„Като започнем с освобождаването на г-жа христина Митрева- то е по-скоро продукт на засилващата се криза в страната, а и малко по-късно чухме от нея, че е имало и натиск за политически назначения“, допълни Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Коментира и мотивиоте на зам.-министърът на икономиката и енергетиката, който заяви, че си тръгва заради смяна на конюмнктурата, а според Ангелоив такава няма. За оставката на транспортният министър Александър ЦветковАлександър Цветков Александър Цветков е български политик, бивш министър на транспорта, информационните каза, че досега никой не е чул оценка за транспортното ведомство и неговата дейност.

Зарадивсичко това в обществото, председателят ба ПГ на КБ в обществото остава привкус на съмнение за обслужването на интересите на определени лобита.

Последвайте канала на

1624 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.20 | 09:05

1
Всички сте еднакви -много сте лакоми.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини