БСП пак изкарва двете си "оръжия" срещу Борисов

  • 15 юли 2011 07:16

  • 1899
  • 4
БСП пак изкарва двете си "оръжия" срещу Борисов
© Булфото

Премиерът ще отговаря пръв на депутатските въпроси и питания от 11.00 часа.

Към него има зададен въпрос от народния представител Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на относно участие на членове на правителството в предизборната кампания.

Два въпроса са постъпили към Борисов от депутата на левицата Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за – относно координация на общата политика на правителството и относно препоръките на Европейската комисия по Националната програма за реформи на България за тази година и Конвергентната програма на страната от 2011 г. до 2014 г.

Въпрос относно продължаващата охрана на лидерите на тройната коалиция и депутата Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в ще зададе на премиера съпредседателят на ПГ на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Смяната на председателя на Селскостопанската академия ще поставят като въпрос пред Борисов лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и депутатът Пенко Атанасов.


Финансовият министър и вицепремиер Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи също ще участва в парламентарния контрол, отговаряйки на три въпроса от народните представители. Военният министър Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март ще отговори на едно питане относно нов тип многоцелеви изтребител, постъпило от депутата Георги Пирински.


Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се включи в парламентарния контрол с отговорите на 8 депутатски въпроса. Освен него, в петъчния контрол на парламента е предвидено участието и на социалния министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко, образователния министър Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко, министъра на здравеопазването д-р Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование, министъра на околната среда Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко и на земеделския министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.


Преди парламентарния контрол, от 09.00 часа ще се проведе редовното пленарно заседание на Народното събрание. Като първа точка от дневния е предвидено първото четене на промени в Наказателно-процесуалния кодекс. След това депутатите ще обсъждат два законопроекта за промени в Закона за висшето образование. Единият от тях е с вносител Министерски съвет, а вносители на другия са депутатите от ПГ на „Атака” Огнян Стоичков и Станислав Станилов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1899 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
art

2011.07.15 | 16:16

4
za6to ne se razsledva ograbvaneto ne bankite prez 1997 ??? trqbva da se nakajat vinovnicite i prestupnicite prez godinite , ina4e nikoga nqma da se opravi tazi durjava.
ръц

2011.07.15 | 16:14

3
"Двете оръжия" и кои са те?! Кюстендилска айдукатка и възрастна възпълна другарка дето не става за селска учителка, защото кучетата ще и изпохапар задника:))))) Тия всичките са от Сашо Томовата чета, от разбойник нагоре! Тия докато "вкарват" вот на недоветие срещу правителството, ГЕРБ да приемат закон за конфискация на незаконно придобитото имущество! Е тогава всичко ще си дойде на мястото.

2011.07.15 | 16:13

2
Охраната на лидерите от тройната коалиция и Румен Петков?!?! Това пък какво трябва да значи? Тия разбойници окрадоха държавата и на всичкото отгоре, вместо да го вкарат в затвора те ги охраняват с парите на данъкоплатците! Егати пародията!

2011.07.15 | 16:13

1
конфискация на незаконното и пандела до живот за да не видят бял ден от крадените пари. това му е маиката.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини