Ангел Найденов: Време е ГЕРБ да се събуди

  • 12 юли 2011 09:57

  • 2457
  • 4
Ангел Найденов: Време е ГЕРБ да се събуди
©

Това каза за novini.bg Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, заместник – председател на ПГ на Коалиция за България.

Той уточни, че вотът ще бъде внесен съвместно с ДПС. Очаква се това да стане между 15 и 20 юли.
„Това ще е своеобразен завършек на този политически сезон“, коментира Найденов. Той уточни, че това ще бъде и оценката за управлението на ГЕРБ, която е негативна.


„Не изключвам, ако има подкрепа на повечето парламентарни групи вотът да бъде насочен и към провала във вътрешната политика и сектора „Сигурност“, заяви червеният депутат. Той уточни, че има заявено желание за подкрепа на такъв вот не само от страна на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, но и от страна на независимите депутати от ПП РЗС.


Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен припомни, че първият вот на недоверие към правителството на ГЕРБ е било точно към полицейщината и по-конкретно към министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, което автоматично е довело и до внесения след това вот на доверие от Бойко Борисов.


На въпрос дали очаква премиерът този път да се появи в Народното събрание по време на дебатите за вота, Найденов заяви, че това за него е без значение.

Той изрази мнение, че този път ще има по-разгорещени дебати по вота на недоверие, особено ако е за вътрешната политика. Найденов заяви, че поради факта, че много депутати от ГЕРБ са хора на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, дебатите ще бъдат по-широки. Време е ГЕРБ да се събуди, каза още Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2457 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Мая

2011.08.29 | 16:16

2
ГЕРБ са заспали толкова дълбок летаргичен сън, че нищо не е в състояние да ги събуди. Спят и сънуват розовото бъдеще на българина.
антикомунист

2011.08.29 | 16:16

4
ми къ! Те освен да сънуват - нищо друго не им остава!

2011.08.29 | 16:16

3
Пиши си и фамилията.....Манолова.
Демирева

2011.08.29 | 16:15

1
Браво господин Найденов.Разкарайте ги тези гадняри гербери убийци на народа.Успех.Поздрав от чужбина .Много Ви обичам.Така ми харесвате.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини