Бойко Борисов: Станишев и Доган пак ще се цункат

  • 01 февруари 2013 21:07

  • 7103
  • 42
Бойко Борисов: Станишев и Доган пак ще се цункат
© Булфото

Държавата отговаря с арести, когато се стреля пред Съдебната палата. И сега ще има. Помните, преди години паднаха групите на "Килърите", "Наглите". Вече имат и осъдителни присъди. Самият прострелян има осъдителна присъда. Така коментира в предаването "Панорама" по БНТ стрелбата срещу Златомир Иванов-Баретата премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той отново заяви, че докато делото се гледа на различните инстанции, подсъдимият трябва да е в ареста. Министър-председателят определи коментара на главния прокурор като правилен от гледна точка на съдебната система. Припомняме, че Сотир Цацаров заяви: "Единственият орган, който следва да решава мярката за неотклонение, е съдът".

"Ако на всеки бандит под домашен арест трябва да му държа по една патрулка пред вкъщи, те ще излязат по-пазени от хората от с. Мечка например. Баретата е осъден за организиране на престъпна група. Мисля, че прекалено много коментираме тази тема. Преди седмица във Франция застреляха трима кюрди, в Швеция и в Сърбия застреляха премиери, в Щатите непрекъснато се стреля, но никой не бичува страната си. Разбира се, че тази стрелба не е приятна, но съм сигурен, че извършителите ще бъдат задържани", заяви Борисов.

Той коментира и опита за покушение над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, като заяви, че "се разминахме с най-малкото". "Факт е и, че след това нападателят беше пребит като куче от тези борци за демокрацията. Пребитите от тях в предизборна ситуация не са един и двама", добави Борисов. Премиерът коментира, че парламентарната група на ГЕРБ си сътрудничи с ДПС по определени въпроси, тъй като в противен случай работата в НС ще зацикли. Той обаче е категоричен, че сближаване между двете партии няма.

Премиерът заяви, че и в парламента ГЕРБ ще каже "три пъти НЕ" на строежа на АЕЦ "Белене", след като въпросът от референдума беше върнат за ново обсъждане. "Ние сме "за" ядрената енергетиката, но да се строят нови реактори в АЕЦ "Козлодуй", против "Белене" сме. Казах и на президента на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, че без да дойде голям инвеститор, държавата ни няма парите за строителството на втора АЕЦ", каза Борисов.

По повод уволнението на министъра на образованието Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко премиерът заяви, че основният мотив е несправяне с работата. Борисов посочи, че е дал срок на Игнатов да оправи проблемите във Фонд "Научни изследвания", министърът не се е справил и това е главната причина за отстраняването му. Министър-председателят намекна, че новият шеф на ДКЕВР ще бъде жена: "Ще ми се да е жена. Ще дойде време да съобщим името".

Според Борисов хората виждат построеното по време на управлението на ГЕРБ и няма да свалят доверието си от партията на парламентарните избори. По думите му ВМЗ-Сопот е разграбван с години, а правителството е направило много за оздравяването на предприятието.

Попитан за обвиненията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в диктатура, министър-председателят заяви, че искрено се забавлява с подобни твърдения. "ДПС има цяла медийна империя. Ние сме единствената парламентарнопредставена партия, която няма партиен вестник, а говорят, че манипулираме обществото. Наглостта на Доган е голяма. Той успя да окрупни медиите по време на предишния мандат, но въпреки това мюсюлманите в България биха ме посрещнали по-добре от него, защото той ги мачка, а аз им давам работа. Всичко, което кажат срещу мен Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, е комплимент. Комплимент е, защото хората знаят какво представляват те и какво направихме ние", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Изборите са работа на хората. Когото изберат, това е. Опозицията обаче казва, че ако те не спечелят, няма да признаят изборите. Отсега им казвам - ако ние не спечелим, и ние няма да ги признаем! Естествено, че няма да направим това, но вижте им акъла, по този начин доникъде няма да стигнем. Досега ходехме на избори и ги биехме по техния Избирателен кодекс. Убеден съм, че и сега ще ги бием, при новия Изборен кодекс. БСП казват: "Доближаваме ги". Добре, но не са ни стигнали. А аз още на втората година им водех с 10%. ДПС пък вече се видя, че не могат да си мобилизират електората както преди. Станишев непрекъснато говори за коалиция, защото и дори той самият знае, че няма друг шанс. Ако не е пак Доган да го цунка, нищо няма да направи. Пак ще се прегръщат и целуват", каза в заключение министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7103 42

Коментари 42

Добави коментар
niki

2013.02.04 | 12:00

2
tikva tikva tikva

2013.02.04 | 12:00

3
що бе, опитай! Такова богатство трябва да се пази.
az

2013.02.04 | 12:00

4
Прав е Бойко.Простия народ иска Сергейчо
niki

2013.02.04 | 12:00

7
izvadi si ezika ot gaza na boiko i pogledni realno na ne6tata

2013.02.04 | 12:00

6
стига свирки бе, педалчо...
анонимен

2013.02.04 | 12:00

5
Това Министър Председателят на България ли е,или МВР Министъра,защото ако МВР Министъра,то тогава излиза,че Ц.Цветанов е само говорител на МВР

2013.02.04 | 12:01

8
Да ви е*а ма*ката на цялата червена агитка!
МИШО ШАМАРА

2013.02.04 | 12:01

9
БОЙКО ЩЕ ТЕ СМАЧКАМ ,ЗА 4 ГОДИНИ ГЕРБ НЕ НАПРАВИХА НИЩО

2013.02.04 | 12:02

12
Аааааа, грешиш! другарите са умряли от глад! Всички кранчета им е затворил, а ако бях на негово място и цялото им имущество щях да национализирам! Също и на милен велчев и на брат му и на още много други корумпирани пумиярчета, дето опоскаха и Държавата и Народа!
МИШО ШАМАРА

2013.02.04 | 12:01

10
ЩЕ СТАНА ДЕПУТАТ
МИЛИЦИОНЕР

2013.02.04 | 12:01

11
Агитация за простаци
Н.В.

2013.02.04 | 12:02

13
Българския прост народ не заслужава да го управлява Бойко , явно искат сър-Гея да ги управлява , ама си мислят че ще е като преди 5-6 години кога им е било добро , тогава той управляваше ама нямаше световна криза , сега ако дойде на власт ще мрете глупаци нйедни и прости , щото Европа и къорав лев нема да даде на тия от БСП а те са свикнали само да крадат , ще окрадат кво е останало и и тук ще стане ..... ще се ядете един друг от глад , тогава да ве видим , ще съжалявате горчиво ....
Распутин

2013.02.04 | 12:04

14
Бойко Методиев Борисов -член на БКП от 1977 г. на едва навършил 18г. бързал да не се мине,дядо по бащина линия активен борец,баща номенклатура от МВР -полковник от милицията,той се пробвал в началото за милиционер,но и за това не ставал-толкова прост бил и с помощта на рода на майка си се уредил за пожарникар,като войник е бил в ШЗО Плевен-само на наши другари децата ги вземаха там,после полека лека го уредили в школота на МВР -Симеоново,първо пожарникар,после за милиционер ,после башка преподавател по психология-по принцип тези бяха после политически офицери в милицията,после не си връща книжката на БКП член и напуска МВР,става частен охранител -разбирай рекетьор,после контрабанда на цигари и метаамфетамини,рекет,служител в СИК,после Милчо Бонев плаща на Гоце и го пробутват за главен секретар на МВР,без стаж и опит го правят генерал лейтенант,после Мафията си плаща -кмет на София пак пари и ето го премиер и ръководител на нашите пари и ето ти 3.2 млрд лева за циганите на година .без да работят им се дават от нашите пари,сега вие от Герб кажете ,кои са червените ,като нашите бащи и деди са били по Белене,как ние сме червени ,а вашия атаман е десен,не бе не бил комунист ,а само партиец,не бил репресиран ,а репресирал горкият човек,да го жалиш ,че господарите му скоро ще му дръпнат шалтера ,но българския народ загуби и даде поредните свидни жертви!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини