Социологът Петко Петков разкри какво трябва да направят политиците, за да "отлепим ютията"

  • 27 септември 2024 17:35

  • 386
  • 2
Социологът Петко Петков разкри какво трябва да направят политиците, за да "отлепим ютията"
© NOVA NEWS

Предизборната кампания започна още с неуспешното гласуване на първия мандат на ГЕРБ. Българските политици се държат като в детска градина, използвайки терминология от рода на "ние сме добрите, вие сте лошите" и се карат за играчките. Най-тежкият симптом на българските политици е, че не се чуват помежду си. Вчера българските политици бяха единни по темата за Северна Македония. Тя винаги ги обединява, но после всички видяхме какво стана. Аз искам да попитам българските политици кога ще бъдат единни по повече теми, за да можем да отлепим ютията. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 110

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS изпълнителният директор на "Галъп" и социолог Петко Петков, който коментира вчерашното скандално заседание на НС и предстоящата предизборна кампания. 

Вечерна риалити програма: ИТН и „Възраждане“ блокираха трибуната на НС, осветлението в пленарната зала беше изгасено

"Ние нарочно забавяме нашето първо проучване, защото искаме да дадем по-ясна картина на българските избиратели какво се случва в предизборната кампания. Последните седмици гледаме само как политиците се карат и в това няма нищо социологическо. Да се надяваме, че политиците няма да използват техниките от последните предизборни кампании. Те бяха много вяли, обиждаха се и се нагрубяваха. Избирателят иска да чуе как ще се управлява България, а не да слуша обиди. С тези обиди е нормално избирателят да става апатичен и избирателната активност да спада. За тези избори всички анализатори прогнозира около 2 млн. души да гласуват. В последните кампании изчезнаха и лидерските дебати. Няма как някой избирател, който слуша само обиди, да не се разочарова. Дано политиците да ни послушат и да проведат една стойностна кампания", добави той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
386 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пешо

2024.09.27 | 19:49

2
Петко, трябват ни ПОЛИТИЦИ, а НЕ МУТРИ, водачи на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, като Борисов и Магнитски, пардон Пеевски!!!

2024.09.27 | 18:19

1
Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може-----> shout.to/maxpro

Добави коментар

Водещи новини