Бойко Борисов: Станишев и Доган пак ще се цункат

  • 01 февруари 2013 21:07

  • 7103
  • 42
Бойко Борисов: Станишев и Доган пак ще се цункат
© Булфото

Държавата отговаря с арести, когато се стреля пред Съдебната палата. И сега ще има. Помните, преди години паднаха групите на "Килърите", "Наглите". Вече имат и осъдителни присъди. Самият прострелян има осъдителна присъда. Така коментира в предаването "Панорама" по БНТ стрелбата срещу Златомир Иванов-Баретата премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той отново заяви, че докато делото се гледа на различните инстанции, подсъдимият трябва да е в ареста. Министър-председателят определи коментара на главния прокурор като правилен от гледна точка на съдебната система. Припомняме, че Сотир Цацаров заяви: "Единственият орган, който следва да решава мярката за неотклонение, е съдът".

"Ако на всеки бандит под домашен арест трябва да му държа по една патрулка пред вкъщи, те ще излязат по-пазени от хората от с. Мечка например. Баретата е осъден за организиране на престъпна група. Мисля, че прекалено много коментираме тази тема. Преди седмица във Франция застреляха трима кюрди, в Швеция и в Сърбия застреляха премиери, в Щатите непрекъснато се стреля, но никой не бичува страната си. Разбира се, че тази стрелба не е приятна, но съм сигурен, че извършителите ще бъдат задържани", заяви Борисов.

Той коментира и опита за покушение над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, като заяви, че "се разминахме с най-малкото". "Факт е и, че след това нападателят беше пребит като куче от тези борци за демокрацията. Пребитите от тях в предизборна ситуация не са един и двама", добави Борисов. Премиерът коментира, че парламентарната група на ГЕРБ си сътрудничи с ДПС по определени въпроси, тъй като в противен случай работата в НС ще зацикли. Той обаче е категоричен, че сближаване между двете партии няма.

Премиерът заяви, че и в парламента ГЕРБ ще каже "три пъти НЕ" на строежа на АЕЦ "Белене", след като въпросът от референдума беше върнат за ново обсъждане. "Ние сме "за" ядрената енергетиката, но да се строят нови реактори в АЕЦ "Козлодуй", против "Белене" сме. Казах и на президента на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, че без да дойде голям инвеститор, държавата ни няма парите за строителството на втора АЕЦ", каза Борисов.

По повод уволнението на министъра на образованието Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко премиерът заяви, че основният мотив е несправяне с работата. Борисов посочи, че е дал срок на Игнатов да оправи проблемите във Фонд "Научни изследвания", министърът не се е справил и това е главната причина за отстраняването му. Министър-председателят намекна, че новият шеф на ДКЕВР ще бъде жена: "Ще ми се да е жена. Ще дойде време да съобщим името".

Според Борисов хората виждат построеното по време на управлението на ГЕРБ и няма да свалят доверието си от партията на парламентарните избори. По думите му ВМЗ-Сопот е разграбван с години, а правителството е направило много за оздравяването на предприятието.

Попитан за обвиненията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в диктатура, министър-председателят заяви, че искрено се забавлява с подобни твърдения. "ДПС има цяла медийна империя. Ние сме единствената парламентарнопредставена партия, която няма партиен вестник, а говорят, че манипулираме обществото. Наглостта на Доган е голяма. Той успя да окрупни медиите по време на предишния мандат, но въпреки това мюсюлманите в България биха ме посрещнали по-добре от него, защото той ги мачка, а аз им давам работа. Всичко, което кажат срещу мен Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, е комплимент. Комплимент е, защото хората знаят какво представляват те и какво направихме ние", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Изборите са работа на хората. Когото изберат, това е. Опозицията обаче казва, че ако те не спечелят, няма да признаят изборите. Отсега им казвам - ако ние не спечелим, и ние няма да ги признаем! Естествено, че няма да направим това, но вижте им акъла, по този начин доникъде няма да стигнем. Досега ходехме на избори и ги биехме по техния Избирателен кодекс. Убеден съм, че и сега ще ги бием, при новия Изборен кодекс. БСП казват: "Доближаваме ги". Добре, но не са ни стигнали. А аз още на втората година им водех с 10%. ДПС пък вече се видя, че не могат да си мобилизират електората както преди. Станишев непрекъснато говори за коалиция, защото и дори той самият знае, че няма друг шанс. Ако не е пак Доган да го цунка, нищо няма да направи. Пак ще се прегръщат и целуват", каза в заключение министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7103 42

Коментари 42

Добави коментар

2013.02.04 | 12:18

42
е тоя пък сега завижда-понеже не му дават да ги цунка по......................
Симеон Велики

2013.02.04 | 12:18

41
На снимката ЦЪРВУЛА от Банкя ,баща му полковник от МВР,а той бил имал бедно детство,хранил прасета и копал картофи ,сигурно е ял хляб и сол,щом при баща полковник е живял в мизерия -ние сме били на фотосинтеза.
Граф Монте Кристо

2013.02.04 | 12:18

40
Членове на БКП-Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Аньо Ангелов,Красимир Велчев,Цецка Цачева-партиен секретар,платен,Росен Плевнелиев-платен комсомолски секретар на Благоевградски окръг отпреди-1989,Николай Младенов-комсомолзски секретар на 1 ва анг.гимназия -София,гастрольор от СДС,служил на евреите от Отворено Общество-разбирай отворено към Ционизма и изтреблението на българите по плана Ран-Ът,въобще това са бившите съпартийци на Другаря Станишев-и той евреин,а бе какви съвпадения само ,а тия от герберо-мутренската партия,ни говорят за това ,че ние сме червени,не дядо ми е бил царски офицер,а не от КДС,като вашите бе лекета,а иначе БКП сестри са Герб,Синята коалиция,РЗС,България на гражданите на Кунева -също еврейка женена за евреина Пръмов-баща Примо Пръмов-не е Иван,та това са чифути бе хора!!!
Патриот

2013.02.04 | 12:17

39
Включиха се герберастите-0% за вашата Мутра на изборите ,тоя мръсен комунист,нагждач и турско мекере си отива ,а с него и вие ,това трябва да ви е ясно !Всички срещу герберската мафия,да живее България!!!

2013.02.04 | 12:17

35
Борисов е най - добрия премиер от 89-та досега. Той е направил колкото всички преди това взети заедно и ще е новия стар премиер. Останалите партии вместо да си пускат младежките организации да цапат форумите по - добре и те нещо да свършат
Провидението

2013.02.04 | 12:17

38
Герб-партия на СИК-КДС-БКП-на изборите 0% от българите ,а ти си сигурно мангал на помощи или комунистическа издънка ,която си е сменила цвета за далаверата,не премиер ,а затворник трябва да стане -избива старите и болните,а младите гони по чужбина,на другите им продава дрога и менте алкохол.
Провидението

2013.02.04 | 12:17

37
На снимката се вижда един цървул-селянин,бил от БКП,от КДС,милиционер и бошлав пожарникар,нагаждач,тарикат,ако се яви от някъде Сталин гъза му ще целуне пръв.
KOREKTOR

2013.02.04 | 12:17

36
До #8 Типичен прост и тъп ГЕРБЕР
томас

2013.02.04 | 12:16

34
След като те е страх да влезеш в парламента не ти остана нищо друго освен да бродиш из страната и да лъжеш бедният народ .Но и хората се изучиха от твоите лъжи и се правят че ти вярват.

2013.02.04 | 12:16

33
КРИЗАТА СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА! ВСЕ ПАК ГЕРБ ИМАТ ПО ДОБРА ФИНАНСОВА ПОЛИТИКА!!! ДРУГИ БИХА ВЗЕЛИ КРЕДИТ ОТ КУНЕВА ТОЕСТ ПАРИБА БАНК,И НАШИТЕ ДЕЦА ДА ГИ ВРЪЩАТ С ИЗГОДНИ ЛИХВИ!

2013.02.04 | 12:16

32
Не знам дали Станишев и Доган ще се цункат, ама ти, Борисов, ще го духаш на изборите...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини