Коледен базар за бездомни животни в Перник

  • 06 декември 2022 10:39

  • 651
  • 2
Коледен базар за бездомни животни в Перник
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Коледен благотворителен базар и дарителска кампания за бездомни кучета обяви Центърът за кариерно ориентиране в Перник. Това съобщиха от институцията.

Инициативата се организира за първи път и е под надслов: "Бъди Дядо Коледа за тях". Събитието ще се състои на 15 и 16 декември пред сградата на Градския универсален магазин в областния град.

Идеята на организаторите е в кампанията да се включат максимален брой ученици и подрастващи, които да демострират съпричастност и грижа към бездомните четириноги. Всички учебни заведения на територията на област Перник са получили покана за участие.

От Центъра призовават всеки желаещ да изработи собствен предмет, който да дари в благотворителния базар. Приемат се също храни и вещи в полза на кучетата - гранули, консерви, лакомства, купички за храна и вода, постелки и стари одеяла, нашийници. 

Доброволци помагат на животните във Финландия

Събраните дарения ще бъдат предадени на Общинския приют за безстопанствени кучета в Перник, пише БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
651 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.06 | 15:21

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

2022.12.06 | 10:49

1
Браво! Страхотна инициатива!

Добави коментар

Водещи новини