Доброволци помагат на животните във Финландия

  • 05 декември 2022 12:18

  • 278
  • 1
Доброволци помагат на животните във Финландия
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Хуманитарна организация във Финландия помага не само на хора, но и на техните животни, на фона на поскъпването на живота. Дейността ѝ се радва на успех, пише БНТ.

Тази зима финландска хуманитарна организация полага специални грижи за стопаните на домашни любимци заради повишените цени.

Доброволци раздават храна и пясък предимно за кучета и котки. Не липсват и определени лакомства и играчки за питомците. Пред импровизираните щандове се извиват опашки от хора.

"Това е изключително важно и затова искаме да организираме помощи всяка година. Има нуждаещи се и нещо трябва да се направи. Хората имат нужда от помощ, може да възникнат неочаквани ситуации и тогава ние помагане и на животните", заяви Мили Антила, доброволец.

Расте броят на изоставените животни във Великобритания на фона на кризата

Начинанието среща добър отклик. "Тази година се борих, особено след като цените на храните започнаха да се покачват, идва енергийна криза, цените започнаха да се покачват още през юни, така че наистина се усеща в кесията", каза още Дезире Саадауи.

Хуманитарната организация помага и на бездомни животни и им намира приемни домове. Осигурява и ветеринарни грижи. А Финландия и тази година оглави десетката на най-щастливите страни в света.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
278 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 12:26

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини