Препоръка: В Асеновградско да ползват водата само за питейно-битови нужди

  • 02 юли 2021 11:39

  • 303
  • 1
Препоръка: В Асеновградско да ползват водата само за питейно-битови нужди
© Община Асеновград

Община Асеновград информира, че във връзка с настъпването на летния сезон и стартиране на селскостопанските кампании, е необходимо водата да бъде ползвана само за питейно-битови нужди.

Причината е да бъде избегнат режим на водата.

В случай, че се наложи режимно водоподаване, ще бъде изготвен график, който ще бъде предварително обявен в публичното пространство и ще се изпрати до кметовете не населените места в общината. Апелират се жителите да спазват препоръките, поставени с писмо от ВиК - Пловдив, за да не се стига до подобна мярка.

Кметовете и кметските наместници са уведомени и следва да сведат информацията до населението. Те трябва да съблюдават и контролират за неправомерното използване на водата за селскостопански нужди. При констатирани нередности ще бъдат предприети необходимите мерки.

Борислава Борисова
303 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.07.02 | 12:07

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

Добави коментар

Водещи новини