Водещите новини! Без преговори между ГЕРБ, ДБ и ИТН за ново правителство

  • 21 април 2021 19:25

  • 3049
  • 10
Водещите новини! Без преговори между ГЕРБ, ДБ и ИТН за ново правителство
©

Водещите вечерни новини на 21 април.

"Както знаете, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в опитаха да откраднат инициативата за комисия за "Росенец". За да избегнат да подкрепят нас, внесоха предложение. Това заяви на брифинг съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо Иванов. 

"Въпросът е защо още в предишния парламент не инициираха идеята за анкетна комисия за "Росенец", попита още той.

От "Демократична България" отказаха преговори с ГЕРБ и скочиха на "лъжите" на Борисов

******

Ние сме заявили много пъти, че искаме правосъдна реформа. Но в една държава има и други системи – има социална политика, външна политика и енергетика. Трябва да се влезе разговор по всички теми. Отказът от разговор е проява на политическа незрялост. Не знам как Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от стигна до извода, че може да даде безусловна подкрепа на групата на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. Това заяви кандидатът за премиер от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Митов.

Даниел Митов: Отказът от разговор на ДБ е проява на политическа незрялост

******

"Поканихме Борисов на изслушване – него го няма. Така че те могат да правят каквото си искат, въпросът е ние какво решение ще вземем. Като сме казали, че няма да се водят разговори за кабинет с тези партии от статуквото, няма да се водят", заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

От "Има такъв народ" разкриха ще преговарят ли с ГЕРБ за правителство

******

Ние подкрепяме разследването за "Росенец". И затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. Аз съм участвал в правене на правителство, в правенето на комисии... там се сяда и се казва кой кого ще подкрепи. Тези партии в момента, след като имат такова брутално мнозинство от 165 души, и заедно гласуват, значи, че някъде са провели разговор. Но ние ще действаме отговорно. Изпращаме най-доброто, което имаме. Днес преговорният екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще се състои от Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов, коментира Борисов пред медиите.

Борисов нямало да се кандидатира за президент, обяви новите депутати за пъзльовци, ако не съставят кабинет

******

Криминалисти от ОДМВР - Перник работят по сигнал за грабеж, съобщиха от полицията.

Въоръжени и маскирани са атакували специализиран автомобил, който инкасирал парични средства от заведение, в близост до автомагистрала "Струма".

Въоръжени и маскирани обраха инкасо в Перник. Сумата вътре - рекордна

******

Липса на близо 38 тона кашкавал за държавния резерв е установена в мандрата в град Елена. На дружеството е наложена глоба от 7 000 лева, която беше потвърдена от Великотърновския административен съд.

Близо 40 т кашкавал липсват от държавния резерв

******

Принц Хари е отлетял за САЩ вчера, точно 24 часа преди първият рожден ден на кралица Елизабет Втора след смъртта на обичания ѝ съпруг Филип. Противно на очакванията, херцогът на Съсекс излетя преди празника на баба си и след като бе направен опит за разговор между него, брат му Уилям и баща му Чарлз.

Пореден удар на Хари към кралицата

 

Novini.bg
3049 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Тошо

2021.04.26 | 17:57

10
Правителство с ГЕРБ и ДБ е пълно безумие
Велина

2021.04.23 | 08:51

9
Всички действия на ДБ са съгласувани с Иво Прокопиев, който ги командва задкулисно.

2021.04.22 | 02:45

4
уй за Митов два за Деса, проста дуловска метреса

2021.04.22 | 13:03

8
Не това заслужават,а нещо по страшно-презрение и ненавист на пострадалите от тяхното ,,мъдро" ,нагло и крадливо управленке.

2021.04.21 | 21:45

2
Божков хвърли ми моя дял 150 хиляди долара в торбичка през прозореца

2021.04.22 | 13:01

7
Дал го е в Банкя.От там си го получи.
Македонски четник

2021.04.21 | 21:13

1
Ами значи да приготвяме камъните за да изринем чалгата и Божковите мекерета от парламента и Дондуков 2
възмутен

2021.04.22 | 13:00

6
Хайде да видим крадци мръсни и долни,кой ще биете с камъни!
Веселин

2021.04.22 | 11:59

5
Новите почват с фаулстарт малко

2021.04.21 | 23:15

3
И такааа…..сега имаме премиер в оставка,в отпуск и в болнични…емиии, ако вземе да забременее от кмета на Симитли,банкянското човекоподобие може да се влачи и 2-е години по майчинство,вкопчил се със зъби във властта …!!!!! Аман от циркаджилъци..!!

Добави коментар

Водещи новини