Борисов нямало да се кандидатира за президент, обяви новите депутати за пъзльовци, ако не съставят кабинет

  • 21 април 2021 10:36

  • 15045
  • 128
© Фейсбук

Министър-председателят в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г говори пред журналисти, след като днес бе изписан от болницата, в която претърпя операция на крака.

Иван Костов го уважавам. Като премиер е идвал многократно при мен и сме говорили по много теми. Той е твърд човек и не обича хората. Бяхме веднъж със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в на кино и срещнахме с Иван Костов и жена му. Той се здрависа с мен, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в му подаде ръка, но Костов си я прибра в джоба, сподели Борисов и добави, че сега партията на Костов подкрепя безусловно партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Иван Костов: ГЕРБ е в политическа изолация, хубаво е да се запита защо

Ние подкрепяме разследването за "Росенец". И затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. Аз съм участвал в правене на правителство, в правенето на комисии... там се сяда и се казва кой кого ще подкрепи. Тези партии в момента, след като имат такова брутално мнозинство от 165 души, и заедно гласуват, значи, че някъде са провели разговор. Но ние ще действаме отговорно. Изпращаме най-доброто, което имаме. Днес преговорният екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще се състои от Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов, коментира Борисов пред медиите.

,,Утре с "Има такъв народ" на срещата ще отидат Даниел Митов, Калин Вельов и Любен Дилов-син'', уточни министър-председателят.

,,Да си гледат работата в парламента. Вчера Нинова каза, че съм казал задкулисно на Станишев да я свали. Слави трябва да се плаши. Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на ВКС, бях добър. Като се заяви, че иска да е главен прокурор, тогава станахме лоши. Това са хора на задкулисието'', отсече Борисов и каза, че ако е бил умен, е щял да ги запише.

Депутатите не успяха да видят Борисов, скараха се кой ще маха модела "ГЕРБ"

Омразата върши работа 1-2 седмици, след това ще трябва да си покажат капацитета. Вместо да продължават да философстват, да приемат Плана, защото той е динамичен и се променя непрекъснато. Да кажат дали го приемат или не. Второто, което съм разпоредил на министър Ангелов, защото Симидчиев му се обадил да се видят и да си говорят за щабовете. Разпоредих му да отиде на трибуната. Това е коректното отношение. И Народното събрание да вземе решение – възстановява ли стария Щаб или създава друг с нов състав, сподели още премиерът в оставка във връзка с полемиката около разпускането на НОЩ.

На въпрос дали сега ще се яви пред народните представители в парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи към крака си и риторично попита журналистите "как да отиде".

По всичко личи, че и днес министър-председателят в оставка няма да удостои с присъствието си депутатите в Народното събрание (Снимка: Novini.bg)

По отношение на съставянето на правителство министър-председателят в оставка бе категоричен, че моделът ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в означава силни кметове и отговорност.

Кой е моделът "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в"? Силни кметове, отговорност за всяко нещо. Ако сме сгрешили, излизаме и даваме оставка. Сменили сме над 30-40 министри. Сега кой ще носи отговорност? Не му завиждам на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу. Ако и едните, и другите не ни подкрепят, ще върнем утре следобед или най-късно в петък мандата, разясни Борисов.

Борисов подчерта пред медиите, че решението да не бъде депутат е било взето, "за да не дразни и за да могат да се водят разговори" и уточни, че ако при съставянето на правителство не бъдат поставени условия, това означава, че ти готвят капан, напомняйки, че вече им е "сърбал попарата".

Тома Биков: Решението за правителство на „Има такъв народ“ се взима другаде

На питане дали очаква все пак т.нар. партии на протеста да сформират кабинет председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отвърна, че не е гадател или маг, за да знае.

Ако почнат да шикалкавят, значи са пъзльовци и безотговорни. Тогава ще избягат при татко Румен (президента, б.р.), за да се бие вместо тях, каза Борисов и обяви, че ако държавният глава назначи служебно правителство, влиза в президентската битка за "Дондуков" 2.

,,Само се моля на моите тези да стоят по-дълго в парламента, за да видят хората какво са си причинили и какво са си избрали. На Корнелия Нинова всеки ден съм ѝ в устата, но не аз съм този, който я скара с нейните хора. Вчера и Станишев ѝ отговори. Аз това го казах от парламентарната трибуна, не съм го казал задкулисно'', продължи министър-председателят.

Той уточни, че изпраща преговорни екипи, въпреки обидите, които е изтърпял.

Ако искат да ги подкрепим, тогава на средствата ще отида и аз заедно с Дани Митов, но тогава ще им задавам въпроси. Ако е за символиката, за куража, аз ще им дам символично един депутат, поясни Борисов.

Тошко Йорданов загатна дали ще има кабинет на „Има такъв народ“

,,Христо Иванов не се произнесе нито веднъж за убиеца от Борисовата градина. Нищо не казва за съдиите. Неговата отколешна мечта, на Ицата, както му викахме, е смяната на главния прокурор'', отсече той.

Кой да се оттегли? Че народът ме посочи на първо място и каза, че искаме да продължим като първа политическа сила. Първият не се сменя и не се оттегля, отговори Борисов на въпрос дали ще се оттегли от партията си.

Малко по-късно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г използва профила си във Фейсбук, за да отхвърли медийните публикации, че ще бъде кандитат за президент.

Novini.bg
15045 128

Свързани новини

Коментари 128

Добави коментар
И да си дойдем на думата:

2021.04.23 | 00:28

128
Ку.р за Гадев, два за Деса, гнусната метреса :)

2021.04.21 | 13:40

97
Борисов е едно голямо ранено животно ! Борбата за ликвидацията му тепърва предстои ! Г-н Радев , надеждата на народа е във Вас !
Духай супата, подлого черепарска!

2021.04.23 | 00:28

127
Духай супата, подлого черепарска!

2021.04.21 | 14:21

115
Глупости си,супер си е
Бойко Българоубиеца

2021.04.21 | 13:31

95
За 11 години управление от 14 в ес ева майката на България - най-бедната страна в ес, при наличието че влизаме наравно с Румъния, най-корумпираната, с най-ниска раждаемост и най-висока смъртност, най-болната и изчезваща нация
Духай супата, подлого черепарска!

2021.04.23 | 00:28

126
Духай супата, подлого черепарска!

2021.04.21 | 14:21

114
Не е вярно,нито за раждаемостта нито за високата смъртност.Първото определено върви нагоре ,пълно е с деца по градинките,няма място.Относно второто е свързано с културата и здравословния начин на живот,който тъмна мъгла за повечето.Ако мислите ,че ние сме " най" не е вярно и за корупцията.Съседите отдавна са ни задминали и от четирите посоки.
ало чекмеджето,

2021.04.21 | 21:23

124
пусни и на обикновените хора някоя мръвка де ...
Споко

2021.04.23 | 00:27

125
На вас Славица ще ви пусне по едно ферари :)
Дедо Пене

2021.04.21 | 13:33

96
ТИКВОНИЙ III. САМО И ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА ЗА ЦСЗ, КЪДЕТО ИМА ЗАПАЗЕНО МЯСТО ОТ БАЙ СТАВРИ!!!
хихи

2021.04.21 | 16:13

123
Той ако влезе в затвора, бай Ставри ще трябва да му става жена! :) А целия затвор да му прислужва... да не са луди? хах

2021.04.21 | 12:37

75
Кога яде кифтаци боко не скъсваше минискус нали мама ти да Е-Б-А и боклука крадлив болшевишки.Кога обикаляше света за НАША СМЕТКА на НАРОДА и беше най големия турист на планетата не скъса минискус а? Кога обикаляше по Европа,Азия,Африка,Южна Америка,Северна Америка и Австралия не скъса минискус а /? А сега когато след 2 дена с УКАЗ от НС трябва да се явиш в Народното Събрания изведнъж скъса минискус само и само да не идеш да даваш отчет а? Колко УДОБНО !! СЛУЧАЙНОСТ ?? НЕ МИСЛЯ

2021.04.21 | 15:59

122
Ти нe рaзбрaли, чe глaсувaли днeс дa нe сe явявa? Тoвa дa нe им e дeтскaтa грaдинa, кaтo рeшaт кaквo искaт, пък тoгaвa... a нe кaтo някaкви мисирки!!! Тo всъщнoст тoвa им e билo игрaтa, Бoйкo дa oтидe, a тe дa му кaжaт "Ти пък зa кaквo идвaш", eдин вид пoдигрaвкa, aмa нe им сe oтвoри пaрaшутчeтo! :)

2021.04.21 | 14:23

117
БОЙКО БОЙКО БОЙКО ! КАТО СЕ ПОЯВИ БАЦЕ И ИЗТРЪПВАТЕ ГОВЕДАААА !
Мри бе!

2021.04.21 | 12:43

81
Боклук
a

2021.04.21 | 15:45

121
Бързо възстановяване господин Борисов, голяма част от Българският народ Ви обича вярва и стои зад Вас, бъдете спокоен, когато му дойде времето, отново ще Ви подкрепим, въпреки сегашните нападки от "новите лица" към Вас!
a

2021.04.21 | 15:44

120
Бъдете здрав и все така позитивен и искрен г-н Премиер!

2021.04.21 | 14:08

106
РУМБА РАДЕВ РУСКИЯ ИБРИК ЩЕ ПОЛУЧИ НАТОВСКИ РИТНИК

2021.04.21 | 14:24

119
Румен Радев ще уби герб.
А

2021.04.21 | 13:56

100
БЛИЗО 900 000 ГЛАСА ЗА ГЕРБ ....НЕ БРОИМ ЗАЧЕРТНАТИТЕ БЮЛЕТИНИ ОТ ЗАСТЪПНИЦИ И БРОЯЧИ НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ В СЕКЦИИТЕ ...БЛИЗО 20 000 СА ЗАЧЕРТВАНИ НАРОЧНО .................БОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ........, А РАДЕВ НАСРОЧИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ В НАЙ ЛОШОТО ВРЕМЕ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА .................ТОЧНО ТОВА ПОПРЕЧИ И НА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ ........ИНАЧЕ НАД 1 600 000 ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ................!

2021.04.21 | 14:23

118
Борисов е едно голямо ранено животно ! Борбата за ликвидацията му тепърва предстои ! Г-н Радев , надеждата на народа е във Вас !
НЕКА ДА КАЖЕМ НЕЩО НА ПОЗИТАНСКИТЕ ТРОЛОВЕ

2021.04.21 | 14:11

110
РАДЕВ НИЩО НЕ Е КАЗАЛ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И СВОДКИТЕ КЪМ КРЕМЪЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ.

Добави коментар

Водещи новини