Тотю Младенов свиква експертите за пенсионната реформа

  • 25 ноември 2011 06:45

  • 749
  • 1
Тотю Младенов свиква експертите за пенсионната реформа
©

Министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко свиква експертна работна група с оглед подготовката на заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

На заседанието ще се приемат мерки за усъвършенстване на пенсионната реформа в дългосрочен план, което ще се проведе на 2 декември 2011 г.

На заседанието на работната група ще бъдат представени и обсъдени вижданията и предложенията на правителството и на социалните партньори, необходими за осигуряване на финансовата устойчивост на пенсионната система, информира МТСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
749 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
христова

2011.11.29 | 10:54

1
Поредна недомислица е увеличаването на пенсионната възраст при тази безработица в страната! Кога ще работят младите хора в България при толкова ветерани на работните места?! Все повече ще застарява държавата ни и все повече млади хора ще напускат България! Уважавам политиците, но нека проявят разум и не мислят само от днес за утре! Нека се съберат дължимите суми от длъжниците, а не все повече да се обезверява народа! Мислете за поколението, което трябва да запази българския род!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини