Станаха ясни водачите на листите на ГЕРБ за изборите

  • 21 септември 2024 18:04

  • 5519
  • 37
Станаха ясни водачите на листите на ГЕРБ за изборите
© Булфото

Изпълнителната комисия на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври 2024 г., съобщиха от партията.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 87

"Председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г традиционно ще води две листи - в столичния 25 МИР и в 16 МИР Пловдив-град. И на този вот Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: също повежда две листи на коалицията - в 29 МИР Хасково и 18 МИР Разград. Председателят на 44-то Народно събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще бъде водач на листите в 9 МИР Кърджали и 17 МИР Пловдив-област", посочват от формацията.

"В Бургас и Стара Загора този път ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в залага на успешните кметове на партията Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден и Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен, които поставя за водачи на депутатските си листи. Двамата градоначалници влизат в депутатската надпревара като гаранти за реализирането на Управленската програма на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и на ангажиментите към гражданите на Бургас и Стара Загора, които са и сред най-успешно развиващите се градове в страната. Кметът на Смолян Николай Мелемов също ще поведе листата с кандидати за народни представители в 22 МИР Смолян. Кметът на София (2009 г. - 2023 г.) Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска на тези избори застава начело на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в 24 МИР София, в който попадат централните столични райони", заявяват още от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

ГЕРБ ще регистрира листите си за София в понеделник

Ето и пълния списък на водачите на листите:

МИР 01 Благоевград - Росен Желязков

МИР 02 Бургас - Димитър Николов

МИР 03 Варна - Даниел Митов

МИР 04 Велико Търново - Костадин Ангелов

МИР 05 Видин - Росица Кирова

МИР 06 Враца - Красен Кръстев

МИР 07 Габрово - Томислав Дончев

МИР 08 Добрич Деница Сачева

МИР 09 Кърджали - Цвета Караянчева

МИР 10 Кюстендил - Христо Терзийски

МИР 11 Ловеч - Николай Нанков

МИР 12 Монтана - Румен Христов

МИР 13 Пазарджик - Красен Кралев

МИР 14 Перник - Георг Георгиев

МИР 15 Плевен - Пламен Тачев

МИР 16 Пловдив град - Бойко Борисов

МИР 17 Пловдив област - Цвета Караянчева

МИР 18 Разград - Делян Добрев

МИР 19 Русе - Николай Братованов

МИР 20 Силистра - Милен Делийски

МИР 21 Сливен - Десислава Танева

МИР 22 Смолян - Николай Мелемов

МИР 23 София град - Рая Назарян

МИР 24 София град - Йорданка Фандъкова

МИР 25 София град - Бойко Борисов

МИР 26 София област - Младен Маринов

МИР 27 Стара Загора - Живко Тодоров

МИР 28 Търговище - Теменужка Петкова

МИР 29 Хасково - Делян Добрев

МИР 30 Шумен - Любомир Христов

МИР 31 Ямбол - Димитър Иванов

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5519 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар

2024.09.22 | 08:30

37
Успех!
⚡Важно съобщение⚡

2024.09.22 | 05:47

36
Рашистката педерация вече приема за ⚡⚡постоянно жителство⚡⚡ всички, които не харесват "западните либерални ценности". Копейки, възползвайте се от предложението и заминавайте за Мацква. От мацква ще можете свободно да плюете по целия цивилизован свят и да общувате с талибани, кадировци и представители на хамас и хезбула. Предложението важи и за пребоядисани комундрели.
Тиквата е престъпник

2024.09.22 | 01:06

35
Най-големият престъпник водач в София и Пловдив мръсник¡!!!!!!!!......
ИСТИНАТА

2024.09.22 | 00:56

34
А, кога ще стане ЯСНО за: КТБ, НОЩНОТО ШКАФЕ-, ПЪТНАТА КАРТА, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, "БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ", ПАРИТЕ от ХАЗАРТА, " ДЖУДЖЕТАТА", "Белене", " Лукойл", "Росенец", " Камчия", Капитан Андреево, ПАНАИРА, "МАГНИТСКИ", " НОТАРИУСА",...................... за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ и ПРОДЪЛЖАВАЩИ да се КРАДЪТ от ШАЙКАТА ОПГ"герб" и ЯТАЦИ???? КАКВО????

2024.09.21 | 22:59

33
„Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, може да поеме един к*р. Като се трови, като му се е*ава майката и така нататък. Това са думите на Боко за президента! Напомням само. Да не забравяте.
ПИТАНЕ

2024.09.21 | 21:43

32
ЗАЩО за водачи се слагат ПАК ТЕЗИ, които бяха онзи ден ОТХВЪРЛЕНИ от Парламента, след като бяха предложени за министри?! ЗАЩО???? ЗАЩО НОЩНОТО ШКАФЧЕ е ПАК водач и то на ДВЕ листи?????????? Защо????

2024.09.21 | 21:37

31
Според него влизането на България в еврозоната би било пълна катастрофа. "Една от причините е разделението между политиците и елитите, които настояват за еврозоната, и от друга страна населението на България. Общественото мнение иска да запазим лева и валутния борд, защото той работи, би било глупаво да го промените", добави той. "Има недоверие към политиците и дълбок цинизъм към политиката. Очаква се само около 30% от имащите право на глас да гласуват на следващите избори. Гласуват за хора, които не познават – никой не е гласувал за тях наистина. Те настояват да се махне левът и да вземете еврото", смята професорът. "Няма никаква полза от еврото, защото със системата на Валутния борд, която както знаете проектирах и помогнах да се създаде през 1997 година, левът наистина е клонинг на еврото. Защо формално да сте в капана на еврозоната и да се откажете от формалностите, които имате? Левът е същото като еврото”, обясни още Стив Ханке.

2024.09.21 | 21:29

30
До кога тия нехранимайковци ще мътят политическият живот в България и най-накрая ще получат справедливо възмездие?
КОПЕИКАТА е САТАНИСТ пе д о фил

2024.09.21 | 21:11

29
跨國販毒集團是如何運作的? 品牌知名度、供應商、通路、人力資源這些問題該如何解決? | 啾讀。第48集 | 啾啾鞋
Само за майтапа

2024.09.21 | 20:55

28
Оппаа Соца ... Всеки , който е бил ограничен и се е чувствал като затворник , е можел да си позволи по две седмици почивка на море и планина .. и то почти за без пари ... А стига , бе . Не може да е било така , той е глупав и мързелив . Не може да е било истина . Безплатно образование , здравеопазване , почти нулева престъпност и т.н и все пак е затворник във всичко това . Е неее . Икономика и всичко що е живо работи ... Не и не ... Не може да си били по -добре от сега . Работа , хладилника пълен , къщата БЕЗ кредит за 30 години ... Не може да е било вярно ... Е поне сега сме свободни и имаме право да избираме да не им работим за 1000-1500лв , а да идем да работим на други робовладелци за четворно повече някъде другаде ... Охаа , Свобода ...

Добави коментар

Водещи новини