Настимир Ананиев: Пред подписване на споразумение сме с „Продължаваме промяната“

  • 20 септември 2021 09:45

  • 6417
  • 7
Настимир Ананиев: Пред подписване на споразумение сме с „Продължаваме промяната“
© Булфото

Има разговори между ВОЛТ и новата формация „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, потвърди пред БНР Настимир Ананиев от ВОЛТ.

„Ние сме пред подписването на споразумение, което да осигури явяването на коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. Разговорите са започнали през уикенда, уточни Ананиев. Проектът ни харесва, профилът ни харесва, харесват ни действията, посочи той.

„Видяхме за 4 месеца конкретни действия.“ Политик е мръсна дума в България, тя не трябва да бъде такава. Нека покажем, че има почтеност в политиката, апелира той. Паралелът с НДСВ е опит да се сугестират хората, смята Ананиев.

Яна Балникова от новия проект на Петков и Василев разкри визията за страната

„Всеки политик казва – вярвайте ми. Политиците на прехода скъсаха това доверие между граждани и политици. Кирил и Асен искат да върнат това доверие.“ Българите трябва да се почувстват европейци. Чрез този проект те ще имат тази възможност, подчерта Настимир Ананиев.

Той вижда „страшно много съвпадения“ между това, което ВОЛТ иска да направи и чутото на пресконференцията, на която официално бе представен проектът на Петков и Василев. В 46-ото НС нивото падна много ниско, което отблъсна хората, заяви още Ананиев. Според него много от избирателите са отвратени, а новият проект би дал възможност повече хора да бъдат активни на изборите.

Страхът управлява България вече доста дълго време, изтъкна той. Скандалът с „Екогласност“ се подхранва от хора в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, смята Настимир Ананиев, който запита „дали не се използва, за да се навреди на целия проект“.

Теодора Александрова
6417 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.09.20 | 17:36

7
Я, намери се един "почтен".

2021.09.20 | 15:08

6
Kомплект вървят, защото си знаят далаверите..Петков и Василев са най-брутално наглите министри в историята на демокрацията в България. Току що слушах Миленов да обяснява че Кирчо не просто е сложил свои авери на ключовите места в министреството, ББР и ДКК, но е имал наглостта да тури за адвокатска кантора на ББР тази адвокатска кантора, която работи с неговите лични фирми! Егати смяната на модела! Това даже надминава най-големите ми очаквания, макар че моите очаквания никога не са били високи! Ха-ха-ха-ха-ха! Може да се провери дали предишните министри са слагали на тая позиция, техните си адвокатски кантори и се басирам, че в нито един случай не е било така! За първи път имаме такова башибозушко отношение на министър към делата на повереното му министрество! Той го третира изцяло, като своя собственост, което е не просто скандално, направо е престъпно. Стотици пъти го гледахме по медиите как обяснява "Аз съм решил това! Аз ще направя това! Тези ми пречат да направя това, но аз ще натискам, ще ги атакувам докато ги отстраня, докато направя, това което искам!" Сякаш той единствен на света решава, какво става с икономиката на страната, такова поведение имат само босовете на мафията! За първи път виждам такава управленска безотговорна наглост въплатена в напълно случаен човек. А всички знаем, че той нямаше и представа преди 3 месеца, какво е това министерство на икономиката, какви компании и банки има към него, какви отговорности носи, но секунда след като научи вече знае какво да прави, без да пита, без да се консултира, нито с премиера, нито с Президента, които са го назначили, нито пък със съветници и експерти. Това е абсолютна безотговорност! Това е манталитет или на луд или на престъпник!

2021.09.20 | 15:08

5
Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните новообразования.
Mitaka

2021.09.20 | 15:08

4
Ще хапнете дръвцето с тия двамата петльовци и чалгаря. Ние вече сме го яли с НДСВ. Сега да невидя нови партии! Искам си старите! Знам какво могат и какво не! Крадат, некрадат ще ги подменяме, ама тия новите са опасни и са отворили усти като на хипопотами. Ще глътнат цялата държава!

2021.09.20 | 15:07

3
Промяна - каква промяна бе червен? Единия е фалшификатор на документи а другия е осъден крадец. Със какви пари искаха да купят партия Е-к-о-г-л-а-с-н-о-с-т? От закуските ли като Р-а-ш-к-о-в с 19 имота с по 12 кенефа? такава промяна ли ни предлагат тези двамата хайдуци? Ами не - благодаря.
Борисоф е още жив , но е мъртав политик !

2021.09.20 | 13:25

2
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !
Ампер

2021.09.20 | 10:21

1
Да не ги тресне волта тия джендъре

Добави коментар

Водещи новини