Премиерът обсъди подготовката на изборите с представители на четири министерства

  • 30 април 2024 14:23

  • 569
  • 0
Премиерът обсъди подготовката на изборите с представители на четири министерства
© МС

Министър-председателят Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в обсъди организацията на предстоящите избори с министрите на електронното управление и на регионалното развитие и благоустройството Валентин МундровВалентин МундровВалентин Мундров е назначен за министър на електронното управление в служебния кабинет с и Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в, както и със заместник-министрите на външните работи и на транспорта и съобщенията Иван КондовИван КондовИван Илиев Кондов е назначен за служебен министър на външните работи с указ на президента Румен и Димитър Недялков, съобщиха от правителствената информационна служба.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Пред тях той потвърди ангажимента служебното правителство да работи за осигуряване на честен вот на 9 юни 2024 г. „Вчера направихме публичен избор на номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съответствие, за да покажем, че ще осигурим пълна прозрачност на процесите“, посочи премиерът. 

Премиерът Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти

Министрите и заместник-министрите го увериха, че графикът на дейностите по подготовка на изборите се спазва стриктно и до момента няма възникнали затруднения по организацията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
569 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини