Политолог: Новата формация около Петков и Василев набира 9% подкрепа от гласуващите

  • 20 септември 2021 08:08

  • 773
  • 6
Политолог: Новата формация около Петков и Василев набира 9% подкрепа от гласуващите
© Кадър - Нова телевизия

Новата формация около Петков и Василев набира 9% подкрепа от гласуващите. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в си връща първото място със сериозна преднина пред "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Това сочат данните на проучване на "Тренд". Изследването е по поръчка на вестник "24 часа", посветено на нагласите на българите спрямо основните институции и формации. Проучването е реализирано в периода между 8 и 15 септември 2021 г. чрез интервюта "лице в лице" с таблет сред 1012 души на възраст 18+. Това заяви в ефира на Нова телевизия политологът Димитър Ганев коментира подробно резултатите от проучването. 

 

Обявяват до дни кой ще бъде мандатоносител на Петков и Василев

„Нека уточним, че около 1/3 от привържениците на новия проект на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на са по-скоро разочаровани гласоподаватели от партията на Трифонов. Голямата разлика между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ИТН се дължи изцяло на спада на стойностите на партията при Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. При БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е виждаме запазване на стойностите в сравнение с изборите през юли", заяви той.

По думите му  9-е % за Петков и Василев са стартова точка. „От тук нататък динамика ще има, а в каква посока зависи от действията на Василев и Петков. Доскоро не знаехме дали изобщо ще правят нещо, не знаехме кои са хората в проекта", уточни той.

 

Калина Христова
773 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.09.20 | 15:15

6
ДАВАЙ, Генерале. Видно е, че народа е с теб. Видяха се претъпканите зали на кампанията в цяла България. А малките партии, начело с Радев се опитват да говорят от името на народа. Казват, народа иска, народа е за промяна..площадите, ама на площадите бяха една шепа платени от Божков и накрая останаха само клошарите. Ако народа ги искаше на изборите щеше да ги подреди така...ИТН, Мутрите, Дай Б, Бсп, Дпс, ГЕРБ, тогава, щях да кажа ОК, имате право да говорите от името на народа. А, народа ги подреди така...ГЕРБ победа в България, и с 0.5% итн с машините на Мадуро в чужбина, Бсп, Дпс, Дай Б, Мутрите, партията на Радев, на последно. Е, ВИДНО, Е ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, ЗАЩОТО БОЙКО И С МАШИНИ, СТРЕС, АРЕСТИ, ПАК ГИ БИ. СЛЕДОВАТЕЛНО, НАРОДА Е С БОЙКО.

2021.09.20 | 15:15

5
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.
ДОЛУ ГЕРБ ! ДОЛУ ЧЕКМЕДЖЕ ТОЛУПА !

2021.09.20 | 13:23

3
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !
Mitaka

2021.09.20 | 15:14

4
Е НЕ ПОЗА, ГЕРБ ВИ ДЕРЕ ОТНОВО
Защото сме социалисти

2021.09.20 | 09:03

1
Колко процента ще сабират двата харвардски клоуна не е важно, по важното е да изберем нашия Румен Радев за втори мандат. Нашия генерал слънце, ще напълни червените души с мечти, и ще ни нахрани, както Исус е нахранил еврейския народ. Затова го харесват дори фашистите от Дай България, и ще гласуват за него.
Амиии

2021.09.20 | 09:19

2
така Е,казва са АМИН за Чорапа слънце!!!

Добави коментар

Водещи новини