ГЕРБ - Плевен с предупреждение: РИК се готви да манипулира изборите в областта

  • 18 юни 2021 17:27

  • 1933
  • 11
ГЕРБ - Плевен с предупреждение: РИК се готви да манипулира изборите в областта
© ГЕРБ

РИК-Плевен се готви да манипулира изборите в областта.

За това предупредиха на пресконференция областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Плевен Валери Лачовски и третият в листата за областта Александър Николов. Двамата са установили, че има две заседания на Районната избирателна комисия, които са проведени без кворум. „Манипулирали са правилата за провеждането на заседанията, което прави решенията взети по този начин, които са за Секционните избирателни комисии в Кнежа и Никопол, нелегитимни. Това е недопустимо и нарушаване на законността на изборния процес“, каза Александър Николов по време на пресконференция. 

Красимир Вълчев: Служебното правителство обрича на гибел Старозагорски регион

„На така нареченото заседание виждаме новата коалиция и как от партия „Има такъв народ“ нарушават законите, които сами приеха. Призоваваме живущите в област Плевен да бъдат разумни и да не се поддават на внушения, манипулации и на сценариите на партия „Има такъв народ“, каза още областния координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Плевен.

„Подали сме сигнал в ЦИК и ще подадем сигнал до прокуратурата за установяване на нарушенията. „…Във видеозаписа ясно и отчетливо се наблюдава липсата на голяма част от членовете на комисията - Ярослав Димитров (отразен, че присъства в протокола), Юлия Петровска и Николинка Добрева, които също са отразени в протокола от заседанието на комисията, че присъстват. В същото време се наблюдава присъствието в залата за провеждане на заседанието на две технически сътруднички (дежурни в деня) – Маргарита Нешкова и Веска Андреева, които и гласуват предложените проекто-решения. 

Кои са новите и млади лица в ГЕРБ-СДС, които влизат в голямата политика?

Тази ситуация несъмнено навежда на въпроса за кворума на заседанието и начина на взимане на решения. В същото време се наблюдава присъствието в залата за провеждане на заседанието на двама технически сътрудници (дежурни в същия ден) – Маргарита Нешкова и Веска Андреева, които и гласуват предложените проекто-решения“, се казва в сигнала до ЦИК.

Novini.bg
1933 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Томаш

2021.06.19 | 09:44

11
БЕРЛИНС

2021.06.18 | 23:56

10
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.
Сашо

2021.06.18 | 18:13

4
То да беше само в Плевен... Готи се масова подмяна на вота. Но ще идят после какво значи протести по площадите. Не като тия протестърчета, на които плащат, а истински недоволни хора.
Сашо

2021.06.18 | 20:47

9
Горното тролче, което е писало няколкото обидни коментара- надявам се си си взел стотинките за тези коментари. :) Всеки трябва да преживява по някакъв начин, явно това е твоят. Поздрави и наслука
Александър

2021.06.18 | 18:42

8
Видяхме "протестите по площадите" на гейберастията - събрахте 50 човека. На големия "старт на предизборната кампания" на паркинга на НДК се беха събрали само 15-тте редовни тъпанара от "брифингите" и роднините им. Никой не ви ще вече, дори за пари.

2021.06.18 | 18:37

7
Сашо е сополчо.

2021.06.18 | 18:34

6
Искам да манипулирам герберовият ти задник сашо
Само Гроб!

2021.06.18 | 18:20

5
Гербопитека ся как ще се варгаля в пачки и моделки.... тъжно накрая тия милиярди да не останат за ахмериканците да му ги харчат а той на попара в затвора...       Гербопитеци защите генерала на гербландия галения от папи целуващия го американси посланници, посрещащия делегати по анцунг, късащия минискуси, каращия джипка, седящия на пънче, Четящия от листче (все пак може), и още и още, а да биещия с рачичка на изявления.. та те пазете си гербопитека той е злато, така де той събира всичкото злато ...
НЕСТОР МАХНО

2021.06.18 | 18:09

3
СОПОЛАН ,Я ПО ТИХО ТАМ!
ТИКВИТЕ ЗАД БОРДА

2021.06.18 | 17:51

2
Измислят си глупости сега, щото знаят, че ще идат на трето място и оттам в Централния и Сливенския.
България

2021.06.18 | 17:43

1
трябва да ви махнат

Добави коментар

Водещи новини