Красимир Вълчев: Служебното правителство обрича на гибел Старозагорски регион

  • 18 юни 2021 16:57

  • 720
  • 8
Красимир Вълчев: Служебното правителство обрича на гибел Старозагорски регион
© ПП ГЕРБ

С решенията си регионът на Стара Загора да бъде лишен от предвидените средства за изграждане на индустриални зони и газова централа да замести четирите ТЕЦ-а и трите рудника в комплекс „Марица изток“, служебните министри на икономиката и енергетиката слагат кръст на Старозагорски регион. Това заяви водачът на листата с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Старозагорски избирателен район Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 по време на пресконференция. В нея участваха още бившият заместник-министър на енергетиката Жечо Станков и кандидатът за народен представител Маноил Манев.

Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 изрази недоумение, че временно правителство може с лека ръка да решава съдбата на обекти, гарантиращи енергийната сигурност на България, без да вземе предвид, че има технологични решения за продължаване на работата на комплекс „Марица изток“. „Те се проучват от всички водещи експерти в областта и ще бъдат остойностени“, посочи той. Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 добави, че се е запознал с доклад, изготвен от учени от Минно-геоложкия университет, според който в района на комплекса има подходящи условия за улавяне и съхранение на въглероден диоксид.

„Трябва ясно да се каже, че ако спре работа минно-енергийният комплекс, през зимните месеци ще останем без електрически ток и ще настъпи катаклизъм“, категоричен е водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 определи управлението на временното правителство като крайно безотговорно и некомпетентно, и че защитава определени икономически интереси, които ще навредят на държавата и на обществото.

Енергийният експерт Жечо Станков, който е и кандидат за народен представител на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на от Бургаски избирателен район, подчерта, че правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е постигнало много изгодни за България договорености по линия на „Зелената сделка“. „Освен това няма нито един европейски документ, в който да се казва, че въглищни централи и мини трябва да бъдат затворени“, заяви Жечо Станков. Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 добави, че България е убедила Брюксел да няма крайна дата за този процес.

„Европа е лидер в амбицията да няма нетни емисии на парникови газове и нашата политическа воля е да ги намаляваме чрез прилагането на хибридни технологии“, каза Жечо Станков. Той призова да се изчакат следващите 2 – 3 месеца, когато се очаква докладът на международния консултант, който ще предложи работещи решения за комплекса. Според него обаче вариантът е в максимално кратки срокове ТЕЦ „Марица изток 2“ да получи механизъм за капацитет, за да има гарантирано финансиране, защото комплексът е от изключителна важност за страната ни.

Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 коментира и решението на служебния министър на икономиката Кирил ПетковКирил ПетковКирил Петков Петков е служебен министър на икономиката. Kирил Петков е роден през 1980 г. Той е един да лиши Стара Загора от предвидените 100 млн. лева за изграждане на индустриална зона.

„Планирано е в България да бъдат създадени нови четири индустриални зони и икономическите реалности, наличните свободни терени и централното географско място с отлична комуникация за шосеен и железопътен транспорт, определят Стара Загора като една от най-подходящите локации. С решението това да не се случи, както и визията на служебния кабинет за бъдещето на ТЕЦ „Марица изток 2“ и „Мини Марица изток“, регионът се обрича на гибел“ – категоричен е Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Novini.bg
720 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2021.06.18 | 23:58

8
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.
тия

2021.06.18 | 17:13

1
тия какви простотии дрънкат. служебното правителство има мандат 2 месеца. един мина и следва още един. как можеш да обрече на гибел цял регион за 1 месец??? тия няма да спрат да плюят и да хвърлят кал. който не им играе по свирката и не им се кланя и хвали е разединител.
образован гейберас

2021.06.18 | 17:56

7
предизборна кампания, сър, лъжем както можем, пък който се хване - хване се.
Ами не

2021.06.18 | 17:55

6
кръст са сложили гербавите, които изцоцаха и изкрадоха стотици милиарди за 12 години.

2021.06.18 | 17:55

5
пффф не се обяснявай крадец
Тенев

2021.06.18 | 17:40

4
много са зле- затова че досега не са спрени, ще платим милиарди неустойки
Дремулници!

2021.06.18 | 17:21

2
А защо дрямахте цели 12 години,сега ми се сетихте за Старозагорския регион...!!!

2021.06.18 | 17:39

3
службашите обричат на гибел цяла България

Добави коментар

Водещи новини