Д-р Дариткова: Коалицията ГЕРБ-СДС сме стъпили здраво на постигнатото и чертаем бъдещето с ясни цели

  • 17 юни 2021 10:33

  • 280
  • 14
Д-р Дариткова: Коалицията ГЕРБ-СДС сме стъпили здраво  на постигнатото и чертаем бъдещето с ясни цели
© ПП ГЕРБ

Огромна чест и отговорност е за мен да застана за пореден път пред този силен екип и заедно с тях да поискаме вашето доверие. Отборът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на показа последователност, приемственост и визия за бъдещето с младежките попълнения. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Смолянска област д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е на официалното представяне на листата пред членове и симпатизанти на партията.

Събитието бе открито от Николай Мелемов – областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кмет на Смолян, който изтъкна, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги е била близо до хората по мироглед и по дух, и няма да промени своя стил.

По думите на Дариткова във времето ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в поема само постижими ангажименти и постигнатото е факт, но чрез нечестна игра се подменя волята на хората. „Демокрацията означава да се съобразиш с волята на избирателите, а тяхната воля на 4 април беше много ясна - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше първа политическа сила, с най-много народни представители. Само ние предложихме пълен състав на правителство и въпреки това 169 депутати от различни политически сили, с уж коренно противоположни политически разбирания, се обединиха срещу нас, за да подменят волята на българите. Единственото, което се случи в 45-ото Народно събрание, бе, да се изработи Изборен кодекс, който ограничи правата на българските граждани, защото е факт, че само гласуване на машина води до напрежение и отказ даже от гласуване на много хора. Води до притеснение за това дали няма да бъде подменен вотът на българите. На това ние можем да отговорим с ясна позиция и подкрепа отново за политическа партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, посочи д-р Дариткова.

Дариткова в Смолян: Служебното правителство неправомерно подменя волята на хората

Тя подчерта, че българите не искат да се събуждат всеки ден с новини за уволнения, изчегъртване, ревизии.

„Нека да си спомним, че само допреди два месеца ние градихме България. Всяка седмица чувахме за нови построени обекти и придобивки за хората, въпреки пандемията и здравната криза, която преодоляхме всички заедно. Въпреки всичко това, България има добри резултати и ще може да се съвземе икономически. Нека да гледаме напред, защото няма как да бъдат изчегъртани постиженията в Смолянска област, няма как да бъдат изчегъртани 132 милиона инвестиции за 10-те години в 10-те общини на областта. Няма как да бъдат изчегъртани 20 милиона повече в образователна инфраструктура за последните 4 години. Това дава своите резултати, защото отново сме на първите места при националното външно оценяване и това е повод за гордост. Няма как да бъдат изчегъртани повече от 100 милиона инвестиции в пътна инфраструктура, която е изключително важна за региона. Няма как да бъдат изчегъртани всички симпатизанти, всички хора, които вярват на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, каза още тя в емоционалното си слово.

Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е припомни легендата за Орфей и Евридика, и мига, в който митичният герой губи любимата си – когато поглежда назад.

„Ние никога не сме гледали само назад. Стъпили сме здраво на постигнатото, но чертаем бъдещето с ясни цели и перспективи“, подчерта д-р Дариткова. Перифразирайки писателя Николай Хайтов с думите му: „Едно е да можеш, друго е да знаеш, трето и четвърто е да го направиш", тя отбеляза: „Ние, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, знаем, можем и ще го направим, защото сме силни, единни и работим в интерес на България. Номер 5 на 11-ти юли за нова победа!“

Колегата ѝ д-р Красимир Събев – втори в листата, изрази удовлетворение от факта, че на официалното събитие са дошли от всички краища на областта.

„Мисля, че може да приведем в изборен резултат този ентусиазъм. Вярвам, че Смолян има резерв от поддръжници на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и няма да се оставим да ни изчегъртат, защото сме устойчиви. Това, което аз мога да обещая, е, че ще бъда достоен представител на областта, ще си гледам работата съвестно във всеки възможен час. Надявам се на 11-ти юли да се поздравим с успех и да направим областта първенец!“, заяви той.

Доскорошният областен управител Недялко Славов – трети в листата, благодари за позитивизма, усмивките и заряда не само на тази среща, но и във всички предизборни събития.

„В тази кампания всички сме омерзени от организираната пропаганда срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и опитите да бъде омаловажено това, което постигнахме“, посочи Славов. По думите му алтернативата е в тези крещящи "умни и красиви" хора, способни единствено да създават интриги, да репресират и шантажират по начин, който почти бяхме забравили.

„Считам, че срещу това трябва да се противопоставим с усилията на всеки от нас, за да може позитивно, решително и убедително да посочим постигнатото и това, с което се ангажираме за в бъдеще. Под благовидните фрази "Рестарт на държавността" и "Ревизия" всъщност вървят много неприятни процеси за България. Нас не ни притеснява ревизията, а това, че изпадаме в безвремие, от което България много трудно ще се възстанови. От нас зависи колко време ще им дадем да управляват!“, подчерта Славов.

Той препоръча да се обясни на избирателите, че "красивите" са силни само в крясъците, но не в съзиданието и истинската работа, че инвестициите в Родопите и страната могат да продължат само ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е в управлението.

 

Радина Лазарова
280 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
????

2021.06.18 | 15:22

14
Дариткова, ВИЖДАМЕ, ЧУВАМЕ, където Сте СТЪПИЛИ, НАВСЯКЪДЕ МИРИШЕ!!! Имайте поне малко СРАМ!!! Между другото Вие МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИК ли Сте?! Ама, наистина ли?!?!?!

2021.06.18 | 14:39

13
Дариткова,чака те затвор!Ти опетни сестрите, наричайки ги психично болни!ЗАТВОР те чака!

2021.06.17 | 22:56

12
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.17 | 22:55

11
Г-н Борисов напред, няма връщане назад, крайно време е веднъж завинаги да се отървем от националните предатели! 45 години стигат, българи! Точно левите национални предатели и руски слуги за 45 години отрова и престъпления срещу собствения си народ и убийства съсипаха, опустошиха тотално психиката на българина и родината. Това и за 500 години чуждото владичество не успя, това всъщност е трагедията и да се спрат делбите, в България няма русофили и русофоби, има българи и българи за голямо съжаление слуги на чужди държави. Това е недопустимо всички за родината, всички заедно за България. Такова мачкане и унищожение, унижение което другарите сториха на България не е изтърпявала никога, освен през близкото ни минало, което продължава да се мултиплицира в злоба, хули и чистки и трябва веднъж завинаги да се отървем и отхвърлим. За да имаме достотойно бъдеще! Събудете се и се осъзнайте да не позволим повече това да се повтори, защото може би няма да имаме друга възможност и да защитим това което беше съградено и свободата си! Бог да пази България! Да докажем истината!

2021.06.17 | 22:55

10
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.17 | 12:22

9
РЕД В ХАОСА? С МАСОНСКИ ЛОЗУНГ ЛИ ЩЕ ПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ?МАМА ВИ ПРОСТА!

2021.06.17 | 11:34

2
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на Радев вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги
Бьлхар!

2021.06.17 | 12:21

8
Kak ste go napravish, kato udarish oste edna vodka li ?

2021.06.17 | 12:21

7
ХУБАВО И ВИЖТЕ КРИВАТА ПОМАШКА МОРЛА.ТАЗИ НЕ Е БЪЛГАРКА!

2021.06.17 | 11:34

1
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на Радев вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги
Pinokio

2021.06.17 | 12:20

6
Ti da ne si higienist?
Gerbeerasta

2021.06.17 | 11:58

5
Какъв д-р бе Корва

Добави коментар

Водещи новини