Коалиция ГЕРБ-СДС в Сливен представи кандидатите си за народни представители със заявка за категорична победа

  • 17 юни 2021 10:57

  • 498
  • 12
Коалиция ГЕРБ-СДС в Сливен представи кандидатите си за народни  представители със заявка за категорична победа
© ПП ГЕРБ

„Безспорно дългото управление амортизира и личностите, които са носители на това управление, но съм убедена, че от всички, които тръгват да се борят за общественото доверие, по-добра експертиза, по-добри възможности за изграждане и подобрение условията на живот в България, от екипа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – няма. Предизвикателството пред нас е да убедим в това и хората“. Това заяви водачът на листата и областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Сливен Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на официално представи кандидатите си за народни представители в зала „Сливен“ пред членове и симпатизанти на двете партии. Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри благодари на всички, участвали в развитието на организацията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Сливен, за работата и усилията през годините. По думите ѝ ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е за принципност, правила и ред във всеки сектор от обществения живот, както и за строго спазване на законодателството – такова, каквото е, съобщиха от партията. 

„В момента сме свидетели на грубо погазване на действащото законодателство. Ние сме демократична държава. Демокрацията не може да бъде „Аз казвам – ти слушаш“. Демокрацията означава всеки да бъде свободен да изразява волята си, да бъде зачитано неговото мнение и права, и да спазваме законите такива, каквито са“, каза още Танева. Според нея България трябва да продължи своето добро развитие и темпа на растеж, който е постигнат.

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

Танева бе категорична, че се очакват трудни избори и това, което отличава ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от всички останали партии е, че не обещава много, но това, което се обещае, се изпълнява. „Никога не съм се съмнявала в честността на изборите. Ние сме печелили избори, когато сме били в опозиция. Губили сме избори, когато сме били управляваща партия. Въпреки трудностите, ние трябва да убедим хората, че трябва да гласуват. Предизвикателството пред нас е да обясним на хората това, което сме направили. Ние слушаме хората, затова е нужен максимален резултат, защото има още какво да направим в полза на общността, ние гледаме реално и прагматично, с поглед към това, което можем да направим“, каза още Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри. Тя поздрави местните власти в област Сливен, ръководени от екипи на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и подчерта, че всичко, което се прави е единствено в интерес и с грижа за хората.

От своя страна кметът на Сливен Стефан Радев заяви, че в момента България няма нужда от скандали, а от дискусия за стратегическите задачи, които стоят пред страната ни. Той обяви, че подкрепата от държавата в последните пет години за Сливен е за над 16 млн лева за ключови обекти. „Важно е сега България да има стабилно правителство и управление със стратегически поглед върху европейското развитие и свобода на стопанската инициатива. Няма как една община ако няма добра взаимовръзка с централната власт да се развива успешно“, каза Стефан Радев. Той подчерта и доброто партньорство между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, представи своите 11 колеги, с които тръгват за победа с номер 5 в бюлетината.

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трета е д-р Наталия Канева – началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Четвърти в листата е шампионът и треньор по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община. На 12-то място е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в излиза с кандидати за категорична победа. Необходима е максимална мобилизация за вота и максимален резултат на 11 юли, за да се въведе „Ред в хаоса“, който цари в момента“, заяви Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Радина Лазарова
498 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Сливен

2021.06.18 | 15:01

12
Разумни сме няма да гласуваме за комунисти и популисти начело с бошкоф и фигурантка- та раддеф А за Хора които са работили за България да не позволим да ни я вземат България е наша не на Трифоновци и Радевци + отровните

2021.06.17 | 22:51

7
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.06.18 | 12:22

11
Е.б.и си майката боклук.10 г.

2021.06.17 | 22:53

9
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.18 | 12:21

10
НЕ ЧЕТЕТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ГЕРБ МУТРИТЕ ТЕСА ВЕЧЕ ДОКАЗАНИ СЕГА САМО ЩЕСЕ ОПИТВАТ ДАСЕ ОПРАВДАВАТ НО ЗАГРАБЕНИТЕ МИЛИЯРДИ НЯМА ДА ВЪРНАТ.

2021.06.17 | 22:52

8
ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО, ЗАЩОТО Е ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО НЕ ДОПУСКА ЧЕРВЕНИТЕ ДО ВЛАСТТА.
Gerbeerasta

2021.06.17 | 11:56

6
Свиркиити и минетити
Gerbeerasta

2021.06.17 | 11:56

5
Свиркиити и минетити
гецата

2021.06.17 | 11:45

4
крадене крадене крадене

2021.06.17 | 11:33

3
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на Радев вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги

2021.06.17 | 11:33

2
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на Радев вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги

2021.06.17 | 11:33

1
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на Радев вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги

Добави коментар

Водещи новини