Антоанета Цонева: България може повече

  • 18 юни 2021 08:14

  • 2292
  • 42
©

„България може много повече“, заяви пред Нова телевизия Антоанета Цонева, водач на листата на “Демократична България” в Пазарджик.

„От 2009 година икономическото развитие на България се забавя и затова предлагаме да изкореним корупцията и младите хора наистина да могат да се развиват у нас“, добави тя.

Демократична България обяви водачите на листите си

Цонева участва в политически дебат в студиото на „Здравей, България“ заедно с Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Минчо Христов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Александър Сиди от ":Българските патриоти".

Кадър: Нова телевизия

Антоанета Цонева категорично заяви, че ДБ с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са опоненти и напомни това, което е направено на "Росенец".

Шестима служители на НСО са санкционирани дисциплинарно заради инцидента на "Росенец"

Тя се обърна към ГЕРБ и заяви, че ДБ няма да позволи да се превърне в токсична партия, каквато е тази на бившите управляващи.

Антоанета Цонева заяви също така, че ДБ не търси подкрепа от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Кадър: Нова телевизия

Кой ще бъде премиер на България не зависи само от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, добави кандидатът за депутатът от ДБ.

„Готови сме за диалог с политическите сили на промяната“, каза категорично отново Цонева.

"На 11 юли свободните български граждани могат да гласуват за свобода, законност и модернизация", заяви Антоанета Цонева в ефира на Нова телевизия и поясни, че фокусът на програмата на ДБ са децата и образованието. 

„Обещанията трябва да бъдат реални и изпълними. Инфраструктурата на България бе приоритет за нас. Без нея няма как икономиката да върви напред. В следващ мандат ние ще заложим на – дигитална и модерна икономика, премахване на административни пречки и 2000лв. средна заплата”, каза от своя страна Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. „Смисълът на политиката е да прави закони, които да са полезни за хората", добави Минчо Христов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. А Александър Сиди допълни, че "Българските патриоти"  са доказали единствено, че те само могат да защитят интереса на хората.

Novini.bg
2292 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар

2021.07.06 | 13:48

42
В, който канал или сайт да влезеш и ти изникват тези. Откъде толкова пари. В София ги броихме 100 билборда, Божков развързал кесията май...
Сбогом Баце !

2021.06.18 | 09:48

31
Работата е ясна ! След изборите ще управляват РАДЕВ и Служебното правителство !!! Ще има трети избори ! ГЕРБ ще остане ВЪН , а Борисов ще влезе ВЪТРЕ !
Анонимен

2021.06.22 | 18:34

41
Да , ама не!
Анонимен

2021.06.22 | 18:32

40
Абсолютен популист! Говори като партиен секретар ! Много думи , празни приказки , също като преди десети ноември 1989г.
Be

2021.06.19 | 06:23

39
Тоя дебил да не ми занимава. Без нея и Христо тъпака най добре.
FARAON

2021.06.18 | 23:10

38
> 40% ЖИВОТНО СИ. НЕ ПОДЛЕЖИШ НА РЕМОНТ. ЩЕ БЪДЕШ ЛИКВИДИРАНА ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ. АКО ЧОВЕЧАЕШ И НЕ СЪЗДАВАШ ПРОБЛЕМИ. ИНАЧЕ С ЧАНЧ.
FARAON

2021.06.18 | 22:10

37
И КОЕ Е СЛЕДВАЩОТО СЛЕД МРЪСЕН КЕ НЕФ? :)

2021.06.18 | 13:09

36
Личен спомен от времето на управлението на Костов преди 20 години. Предишната съпруга на Атанас Атанасов от "Демократична България" работеше за USID. Сърцата и честна жена. Беше потресена, когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф "строго секретно", докато Атанасов бе шеф на Национална служба "Разузнаване". Чудеше се какво да обяснява в американското посолство. Беше в истински личен стрес. По-късно, след като се разделиха, имаше и друг. Тя отиде в САЩ с децата, а чекът от Атанасов, пратен за издръжката на сина ѝ за обучението му в колеж бе върнат от американците, защото бе от Славчо Христов. Отрязаха го по стандартна процедура за проверка на чисти пари. Този човек днес говори да емпидемичната корупция в България в "Панорама". Добре е да сме информирани в последната "Панорама" преди кампанията и по време на интервюто с Херо Мустафа в същото предаване:) P.S. Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолства, за да разбере предварително какво искат, за да може правителството на Костов да го осъществи. Това е неговото обяснение, което чух от него, след избухването на скандала преди 20 години.

2021.06.18 | 13:09

35
Партии на протеста? Що за идиотизъм. Не съм видял на проетста Татяна Дончева, най-малко пък Слави Трифонов, а Мая Манолова я освиркваха и никой не я искаше. Кои сте вие "партиите на протетста" - новите еничари? Кой ви припозна като "партии на протеста" та се самовеличаете, а не се погледнете, че сте нещо повече от статукво?
ЕЛЕКТPА

2021.06.18 | 11:31

34
На тая патка колкото и фотошоп да и правите, пак прилича на травестит. И защо хората да харесват хунтата на Кауня, след като видяха и разбраха, че Узунов е маша и куче касичка на Кауна. Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева, В. Николаев и други поръчкови на хунта и комумафия мисирки, ще отразят тези далавери. Дали ще отразят и видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани ни Узунов, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав и знае, че освен пури е имало и пари, и ще накаже Хунтата на корумпирания и гнусен Каун...
протестър

2021.06.18 | 11:07

33
Ти какво разбираш от политика,тъпа разградска подлога на агнешките главички.

Добави коментар

Водещи новини